35

рускиня

преди 4 години

*** под номер 36 и 37 даже не е разбрали че това е Грузия - евро-атлантична, прегърнала САЩ . Но кретеноиди не ходили в училище и не знаят география.

34

Анонимен

преди 4 години

Най-после разбрахме къде ходят родните русифилистични отпадъци на почивка.:D :D :D

33

Алексий

преди 4 години

Дето пипне руска ръка, повече трева не никне.

32

Lan

преди 4 години

Незнам колко истина има в статията, но сградите са много красиви! Навремето са правени с много добри покрития.

31

Анонимен

преди 4 години

Напишете такива статии за нашите затворени и приватизирани почивни станции, заводи и какво ли още не...

30

Анонимен

преди 4 години

Ами те руснаците си накупиха къщи и апартаменти в Италия, България и Гърция... Дориу и в Испания си накупиха на безценица.

29

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Трагедията е в Абхазия

28

Хаджи Смион

преди 4 години

Статията е тотално невярна. Цхалтубо отдавна е възстановен и сега е модерен СПА курорт и то не от евтините.

27

рускиня

преди 4 години

До ЛЕНИН-СИФИЛИСЦхалтубо е град в Грузия, която с помощта на САЩ станала "високоцивилизована страна" , както се вижда от текста. Какви комунисти те гонят? Обърни се към твои хазаи - американци, които подпалиха войната в един прекрасен район

26

Анонимен

преди 4 години

Що за неудачен текст! Откъдето и да се погледне! понятия, числа, пари, преценка !!!!!За почти всички бивши олимпийски градчета п света може да се покаже далеч по-отчайващо и безперспективно състояние!

25

ЛЕНИН-СИФИЛИС

преди 4 години

Поредната порция комунистическа помия, която не интересува никого. Комунистите да ходят в тия коптори-там им е мястото, изверги мръсни!!!

24

Анонимен

преди 4 години

От тази иначе безмислена публикация научихме, че комунистическите байчовци-*** не познават и летоброенето. Спред тях 60-те години на един век са или през 50-те или през 70-те. За пореден път доказаха пълната си умствена изостаналост и непригодност. Това е нормално, като се има предвид от какви семейства са. Генетиката не прощава другари-сердари.

23

Анонимен

преди 4 години

Има баня (санаториум) - има проблем!Няма баня (санаториум) - няма проблем!(по Сталинскому завету)

22

ОЛИГОФРЕНИ!

преди 4 години

Първо десетилетие на века: ХХ00-ХХ09Второ десетилетие: ХХ10-ХХ19Трето десетилетие: ХХ20-ХХ29 (двадесетте)....Шесто десетилетие: ХХ50-ХХ59 (петдесетте) ТОГАВА УМИРА И ЛЮБИМИЯ ВИ СТАЛИН!

21

Повишена трудност

преди 4 години

А в кои години и на кой век министър-председател на РБ беше другаря Жан Виденов? Вие си го харесвате нали другари?

20

Веско

преди 4 години

До Анонимен 10дурачок: като какво се разбира десетилетието и какво е, са различни работи и въпрос на образование. Шестдесетте са шестото десетилетие. Който може да брои ще разбере кои са. За проверка кажи кои са десетте години на века.

19

До 18

преди 4 години

Не бе, нищо не разбираш. през 30-те Сталин още не е бил роден или вече е умрял. Апропо, другарЕ, от коя до коя година са 60-те?

18

Анонимен

преди 4 години

Гледам поредната мърляво написана статийка! Чета цифри и нищо на разбирам - къде 60 души, къде -11000!Грузия го е закъсала здраво. В СССР грузинците си живееха като бъбречета в лой - фрахтова грузинецът самолет, товари го с карамфили, продава ги в Москва и се връща с бали пари.Или продава ягоди и се държи нагло."По чем клубника?", отговор "Ступай, ступай, тот, который эту клубнику купить, еще не проснулся!"Ама времената се смениха, грузинците ходят гастарбайтери в Русия.А иначе са симпатяги

17

Анонимен

преди 4 години

Възможно е Сталин да е бил там, санаториумите са от 60-те, но още от 30-те там е имало почивна база. Другият вариант за собствената баня на Сталин е грешен превод. Има басейн, който се казва Баня 1, и там има мозайка със Сталин на нея.

16

пияница мистик

преди 4 години

Ето сега чак разбрах защо нашите другаре, пенсионери и прочее пaплач харесва Джуджиленд. Майка с 3 деца и помощите 100 долара. Евала. Пълен рай.