39

kkp

преди 4 години

tova prilicha na perioda na tato. galko..

38

Аз

преди 4 години

До ???До 14 дни, но най-вероятно било на 4-5 ден вече да има сиптоми.

37

анонимен

преди 4 години

А НЕ ВИ ЛИ ИДЕ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е ВИД БИОЛОГИЧЕСКО ОРЪЖИ СЪЗДАДЕНО ОТ ЛАБОРАТОРИЯ НА ДРУГ КОНТИНЕНТ И ПУСНАТО В КИТАЙ. ТА НАЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СРИНАТ ИКОНОМИКАТА ИМ КОЯТО Е НАЙ СИЛНА ЗА СЕГА В СВЕТА. НА НЯКОИ ИНДИВИТИ ТОВА ИЗОБЩО НЕ ИМ ХАРЕСВА ЗАЩОТО ТЕ ИСКАТ ДА СА ВИНАГИ НОМЕР ЕДНО В СВЕТА. ПА И БРОЙКАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ЩЕ НАМАЛЕЕ. ХИТЪР ХОД ДАНО СЕ ДОСЕТЯТ.

36

до 35

преди 4 години

Не ми мисли ,пък за Фукушима ,където още се бълва радиация ,Фукушима ,която отрови световния океан пред която Чернобол е пионерски огън. Властите навсякъде са еднакви, но в Китай имайки предвид на строгата дисциплина там-е съвсем разбираемо.И все пак ,благодарение на тази дисциплина ,сега Китай е номер едно икономическа сила в света. Що се отнася до клипа ,който се върти из ю-туб с умрелите плъхове,партенка е.Сниман е в Индонезия

35

Анонимен

преди 4 години

Защото са комунисти

34

другар

преди 4 години

Щом правителството контролира информацията, смятайте какви са реалните цифри и за какво информационно затъмнение иде реч!! Типично по комунистически!

33

Анонимен

преди 4 години

Не може ли просто да направят пазарите си по-хигиенични? Не може по земята да се въргалят изкормени плъхове, прилепи, змии, гущери, хората да ги купуват и да ги ядат и да смятат, че няма да лепнат някоя нова болест.... Това е просто отвратително!

32

Анонимен

преди 4 години

те така *** мълчаха за чернобил умряхя стотици .червения геноцид продължава да взима души

31

Анонимен

преди 4 години

Напред другари към Евразийския съюз.Убеден съм, че другарят Ким, няма да допусне вируса в своята страна.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30От няколко дни има заразени в Индия.

29

Анонимен

преди 4 години

Болницата в град Ухан са просто свързани контейнери образуващи обща сграда.Доста контейнери са подредили спор няма но има и доста китайци.

28

Анонимен

преди 4 години

Ако пламне в Индия майко мила ,там е една тоалетна .но имат ядрено оръжие !

27

Анонимен

преди 4 години

Има само китайци умрели. Коронавирусите могат да се кодират, затова има патенти.

26

АнонимеН

преди 4 години

МИАНМАР, ИНДИЯ И БАНГЛАДЕШ СЕ ДЪРЖАТ ОЩЕ!! САМО ЕДНА ОТ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ДА ПЛАМНЕ И ВИРУСА СТАВА НЕСПИРАЕМ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!

25

до 23

преди 4 години

Статистика се прави на установените заразени от короновирус, затова се нарича статистика а не предположение.Ясно е , че случаите които са неизвестни не влизат в тази статистика.Евентуално някои правят предположение колко са но това не е статистика и не го наричат статистика а вероятностно разпределено предположение.Между другото се правят и такива проучвания но са трудни да се показват пред журналистиката ,защото имат хиляди версии при хиляди вероятностни ситуации.

24

До19

преди 4 години

То тука може и да има много превърженици на псевдо демокрацията днес ама по селата бабите дето ги гаврят ромеите и сексуално Чернобил го преживяха ама тва днешното ги съсипва,държава няма там

23

К

преди 4 години

статията е от ББС

22

до 17

преди 4 години

България е ясна на всички ,всички живеем в нея при това имаше подобен тест скоро по животните , резултата е тотал щета, все пак Китай е втора икономическа сила , има достатъчно топ лекари и учени , когато говорим за Китай се очаква направят невъзможното възможно , обикновено правят това в доста неща.И сравнението с бедна България е неуместно, при това България с къде по лесни проблеми отплесва нещата винаги.

21

Анонимен

преди 4 години

Броя на болните и умрелите от коронавирус е силно занижен от властите в Китай поне няколко пъти. Статистиката отчита само тези които са диагностицирани с тест за коронавирус а такива са много малко, повечето си умират докато чакат теста.

20

Свещен Гущер

преди 4 години

До до 19И ако бяхме останали комунистическа държава,нашия псевдобогаташ Божков Черепа щеше да мие кинеффите на ханчето Црна Маца на автомагистрала Тракия......Айде очаквам минуси от неговите фенове които имат закачени плакати на Жоро Илиев във стаите в панелните гета и се правят на мутри с РейБан за 5лв. и прическа кръгла нула за 3 лв и медни посребрени ланци за 10 лв...