18

Анонимен

преди 4 години

и аз не разбрах каква е причината да не искат да се закупи от лицензиран производител произведено по стандарти и от някой носещ отговорност за продукта си.

17

Анонимен

преди 4 години

Прав е господина: става дума за безопасност и стандарти! А аматьорските изпълнения нека ги има, но в собствените имоти. После като стане инцидент ще ореват орталъка, защо не било обезопасено...

16

мак

преди 4 години

Ювелирно оправдание. Според мен, щом никой "утвърден" не произвежда такива люлки, люлки няма, а как така има изисквания към тях? И като се появи днес темата за казината в блоковете, та се сещам да попитам този индивид, при тях дали всичко е наред, спазват ли абсолютно всички изисквания? От игла до конец? А тази люлка къде е сега? Какво планират на мястото й? Наистина, голямо падение на индивида, без грам човещинка, срамота.

15

Мен

преди 4 години

А държавата нещо така да помогне...пожелавам му на тоя един ден той да има нужда от такава люлка....

14

Анонимен

преди 4 години

С две думи - Няма държава.

13

Анонимен

преди 4 години

Мен много ме дразни маниера на тези "благородни" майки като Анна Йончева - решава си тя да прави нещо си и се започва голямото реване, закани, обиди и клетви. Всички веднага трябва да прегърнат великата й идея, защо тя този "мегаум" била видяла нещо си някъде си. На всичкото отгоре този месия, започва да се разпорежда кой може и кой не може да й ползва творението, нищо че го е поставила на общодостъпна детска площадка. Аз такива хора, който единстено създават напрежение не мога да подкрепя.

12

до GHT

преди 4 години

Точно това искат общините бюджет с които те да купят подобни съоръжения, а не някой да им дава готово съоръжение.От готовото съоръжение не може да се отдели нищо.Ако и от този бюджет трябва да плащат глоби нямат нищо против, това значи по голям бюджет.Тука въпроса е искаш да направиш нещо за общината ,но не им даваш пари в брой а им правиш нещата готови, но няма начин да станат нещата защото те нямат интерес от подобна методика интереса е само на гражданите не на общината .НЕ СТАВА .

11

Анонимен

преди 4 години

До GHTАз пък не се чувствам, да осигурявам на когото и да е било люлки. Който иска люлки за инвалиди да си ги направи да си ги направи в двора на дома си и там да пуска който прецени. Аман вече от НПО простотии, всички ви пречат, всички са лоши, всички трябва да ви играят по свирката - вие не съобразяват с мен, е и на мен ми пука за вас.

10

Анонимен

преди 4 години

Прав е човека няма обществена поръчка, а е дарение не е в общината да се занимава с дарения, които от всичко нагоре му отварят работа.Никой не се навива да бачка допълнително за неща за които не му плащат, може вие да сте такива и да бачкате допълнително и благотворително но не очаквайте всички хора да са такива.

9

GHT

преди 4 години

Не, тя не трябва да се обърне към "реномиран и утвърден производител", а към адвокат, който да осъди България в съответните европейски институции и България да бъде задължена да купи и монтира подобни люлки. Държавата, т.е. всички ние сме длъжни да осигурим безопасна, достъпна и достойна среда за такива хора, а не да си заравяме главите в пясъка. Време е да бъдем подпукани с постоянни дела, защото хората в неравностойно положение не могат да си излязат от домовете.

8

Тодор

преди 4 години

Като производител в България многократно съм се сблъсквал с това. Администрацията иска да взима не да помага. Те са ОК да се внесе нещо китайско с измислен и фалшиф сертификат, който никой никога няма да провери, отколкото да се помогне на българска фирма да покрие изискванията. Иначе аз съм го измислил вече. Поръчвам от Китай и продавам. Ако стане фал ги насочвам към производителя "цън - мън - тех" от град Цунмун с адрес пк.1234 и ме боли фара.

7

T

преди 4 години

До АнонименКои здрави деца?! Тези невъзпитаните, които трошат, докато майките им си цъкат по телефоните, незаинтересовани от възпитанието на златните си дечица ли?!

6

Анонимен

преди 4 години

Това е онази Анна Йончева, която нападна нормалните здрави деца, че й пипали люлката - гнусна история, нечистоплътни лицемерни хора.

5

Анонимен

преди 4 години

Просто ако не се купи от фирмата която каже човека няма сделка, човекът си има принцип довери има само на неговите си фирми, а не на някакви стандарти, с сигурност дори неговите фирми не задължително да покриват стандарта или ако държите на покритие на стандарти има си цена допълнително.

4

Анонимен

преди 4 години

Господине айде кажи направо и името на полската фирма от която Трябва да се купят.

3

Анонимен

преди 4 години

Невероятно лицемерие и бездушие. Значи ние трябва само да внасяме но не и да произвеждаме. Не стига, че никой не прави нищо за тези деца, а когато се прояви инициатива тя бива смачкана. Ненормалници.

2

Анонимен

преди 4 години

Превод - на администрацията не и се занимава да поеме отговорност за направен в България продукт, за това трябва да си внасяме в ПЪТИ по-скъпи неща от чужбина, защото така. Дебелоочие и нихилизъм.

1

Анонимен

преди 4 години

Ужас... Добре че въпросният Сираков не е бил главно действащо лице по времето на изобретенията, че иначе щяхме да видим прогрес на куково лято