19

Justice Defense

преди 4 години

Заради комунистическата вредна храна репресии и геноцидната анти-социална корупционна политика продължаваща и сега, ограбваща все-повече бедните увеличавайки броя им и принуждавайки ги да пият замърсена вода ако изобщо я има!, да ядат храна с ниско качество и мнозина да живеят под ръба на оцеляването,да нямат и пари за лъчение и погребение.И освен това корумпираните политици внасят *** на Европа да ни отровят с канцерогенни пластмасови отпадъци и ислямска инвазия които власти още укриват

18

Волов

преди 4 години

Анадолските хидроинжинери - туморът на България .!.

17

Мен

преди 4 години

До АнонименПожелавам ти да се разболееш от този вирус, после да се излекуваш и да опровергаеш цялата мафия в бели престилки с доказателствата си.

16

Очите

преди 4 години

Потресен съм от неграмотността на автора!!!От статията разбрах, че има много видове "раци". Не разбрах обаче морски ли са или речни. Разбрах също, че някакви хора - "химиотерапевтиците"(явно някаква нова професия) понякога махат косата на пациентите. Не се разбира обаче дали това се налага когато пациента е прекалил с някои от видовете "раци".

15

Анонимен

преди 4 години

Преди 60-70 години ракът е бил екзотично заболявания. Говорил съм с възрастни лекари. Истински лекари, а не като сегашните мафиотите в бели престилки, които говорят че потенциално болен е всеки трети и доволно потриват ръце. Аз лично не познавам никой който да се е излекувал от рак. И за най-глупавите е ясно че ракът е бизнес. Доказано това е вирус, който се разпространява по изкуствен път. Най-вероятно чрез ваксините.

14

Тоест

преди 4 години

Животът е вреден за нашето здраве ! Продължителността на живота е право пропорционална на рака.тъй като тука немогат да различа 40-те вида и 200 та та им под вида ТИ слагат погрешна диагноза назначават грешна терапия и после е късно следва ,поп ,параклис и Св Петър...,

13

Анонимен

преди 4 години

Какво сте се завайкали. Нали все от нещо трябва да се умре.

12

nfnf

преди 4 години

Докторе, докторе.............

11

бай х

преди 4 години

Д-р Недев се съгласи, че надеждата е част от онкологията. Но отбеляза, че целта в онкологията невинаги е пълното излекуване..... без коментар

10

Рънърса

преди 4 години

Самата концепция на съвременния живот е сбъркана, няма нищо по вредно и неестествено от това да се става рано и да се ходи на работа

9

Simvola

преди 4 години

Чернобил, колко зеленчуци изядохме никой не ни предупреди, та и на манифестация ходихме дъж ни валя а наш бай Тошо даже и на трибуните го нямаше.

8

Анонимен

преди 4 години

Прав е че и да не пушите , няма да си помогнете много, по причина че кутия цигари ги дишате 1 час на ден, а праховото замърсяване - 24 часа.

7

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте да събирате отровния и канцерогенен бо кл ук на Европа и да го трупате тук навсякъде. Внасяйте само от Турция плодове и зеленчуци с цялата таблица на Менделеев вътре и главно - палма, повече палма!Явно целта на това управление е всеки втори да получи рак.Явно целта е тази територия да се обезлюди.Не остана чисто и безопасно място в България и възниква въпроса къде е Държавата, къде са службите и защо виновните за това безобразие са ненаказуеми?

6

възмутен

преди 4 години

Пациентите имат време да развият своя рак.Страхотно здравеопазване позволяващо болният да страда дълго!

5

АНТИ

преди 4 години

Много се пуши и мнооого се пие в България !После, не се чудете ...

4

Жоро

преди 4 години

По данни на СЗО болните от рак в момента са около 1,9 процента от световното население, което прави не всеки трети, а всеки петдесети. Британските учени (и по-точно Андрю Сеуел) не са открили "нов вид клетки" - случайно или нарочно - а нов механизъм на имунната система за убиване на ракови клетки. Имате една фалшива новина в заглавието и втора - в първия абзац. Не ви ли е неудобно да пишете такива глупости?

3

Ах вие

преди 4 години

Колко пари направихте от болните.Масло от марихуана лекува 80% от рака,има хиляди коментари на хора излекували се,но не се легализира,защото с 5 семки за 100 лева човек ще се лекува цяла година.Друго си е да си продавате скъпите хапчета и да ги облъчвате,източвайки касата...90 процента от претърпелите химиотерапия си отиват...

2

Анонимен

преди 4 години

Отровини сме.Дишаме,храним се и се обличаме с отрови.

1

анонимен

преди 4 години

бок луци срамна дума ли е, опасна дума ли е, сигнал за нещо ли е ............. та я зачерквате.Ами то като говориш требе да внимавашБроиме се в нашата служба - дали да започнем от ляво или от дясно, кой ще излезе , че е болен от рак???????