20

Полуиидиот

преди 4 години

Полуидиоот човек припознал Литекс + Етрополе за Цска,(който фалира на 9.09.2016г.), въпреки категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.

19

Munchen_DE

преди 4 години

До Поздрави!Важното е, че лецки ще спре да съществува най-късно до края на 2020 година или ще се превърне в посредствен отбор в някоя от долните дивизии. Би ми било много забавно, но не е смешно, тъй като всичко в тази държава е в процес на разпад.

18

Поздрави!

преди 4 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

17

Истината

преди 4 години

Да бе

16

8

преди 4 години

Изненадан съм от безволието на сините бабаити по улиците ! Къде сте ? Защо така омекнахте изведнъж ? Излезте и защитете клуба си , който загива ! Съмнителна работа !

15

Анонимен

преди 4 години

Отвори широко, поеми дълбоко.

14

Анонимен

преди 4 години

15 000 сини на мача срещу Микре. Ще разбием гмо-то на джуджака

13

никога не ще останеш

преди 4 години

Един за всички,всички за Левски!Да смачкаме оранжевия ***!

12

Ром"с

преди 4 години

И то не малки ,естествено е ,че ще имат проблеми ,засега се движат по-инерция ,но за съжаление ,ако не се намери друг споносор(едва ли ),то ще имат голями проблеми!Проблемите на Левски са коронавируса ,ако не се намери ваксина(споносор) ще стане много лошо!

11

запалянко

преди 4 години

Футбола е шоубизнес. Колко струва се вижда от публиката на дербитата ! Концерт на Пайнер събира повече пари от билети ! Което означава, че този иначе велик спорт у нас е по-долу от чалгата ! Концерт на Веско Маринов по тв. се гледа повече от мач Левски- ЦСКА...смятайте ! Аз лично престанах да гледам български футбол, когато футболистите станаха марди, които си гледат бутонките, татуировките, прическите и им е транс *** за запалянковците...

10

Наблюдател

преди 4 години

Лефски-София.

9

House M.D.

преди 4 години

Васил Иванов Кунчев няма финансови проблеми по обективни причини. Обаче заглавието и статията твърдят друго.

8

тренер

преди 4 години

ЦСКА и Левски са проклятието на българския футбол. Те са научени, че им се полага специално отношение. Съдия ако ощети провинциален отбор е грешка, но ако неправилно отсъди срещу "грандовете" е престъпление. И като хрантутят шайки криминални ултраси, които гонят нормалните хора от стадионите съсипват този велик спорт !!! Те от 30 години са тотал щета финансово, но се спонсорират от криминални субекти. Защо, се сещайте сами !

7

турчина

преди 4 години

пак извикайте попа и си пригответе ковчега говедарчерта

6

Нищо

преди 4 години

Не каза за ток, вода, данъци и такса смет. Защото от 30г.те се Плащат от МВР. Докога данъкоплатците ще издържат частен отбор?

5

запалянко

преди 4 години

Два милиона месечен бюджет...а редовно падат от "отборчета" за които това е годишния бюджет. Има нещо сбъркано. Не мислите ли ?!?

4

Анонимен

преди 4 години

Срамота е ритнитопковци от Африка да взимат десетки хиляди при тази мизерия в държавата.

3

иррелигиоз

преди 4 години

Да го закриват, че като има мач не мога спокойно да си извеждам децата в парка до стадиона

2

тренер

преди 4 години

Левски и ЦСКА са проклятието на българския футбол. Те са научени да се хранят на чужд гръб, без значение на резултатите си. Едните от милицията, другите от армията. Те са научени, че всеки български запалянко от Видин до Малко Търново, задължително трябва да е от единия от двата "гранда".Те са научени да обират всички таланти от провинцията без да създават собствени такива. Време е да фалират и ако имат живец накрая честно да се състезават с останалите. А,заради т.н. ултрасите няма публика !

1

Анонимен

преди 4 години

На кой му пука.На банда озверели от наркотици фенчета и на пост комунистически бандити.