423

Анонимен

преди 4 години

Роската да обясни пред публиката как се купува имот в Гърция за 740 хил. ? НА РЪКА!!!

422

Анонимен

преди 4 години

Щом и Ч.ельо е включен ЗНАЧИ АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ ДЕЙСТВА . Оосновната цел е президента Радев Цирка Божков е с второстепенна роля ,с цел вдъхване на доверие и изграждане на положително лице на Каскета ..Джуркат ли джуркат, смес от вероятности ,съмнения ,демократични ценноти ,пера от змия ,кокоши крачета ,сяра от Козяк и Светата инквизиция И НЯМА ДА СЕ СПРЯТ ЗАЩОТО СПОНСОРА Е ОТ КОЗЯК .

421

Анонимен

преди 4 години

Цитат:"И всите телевизии, и слугински сайтове бидоха налазени контролирано от хранениците на янките със свирепа атака срещу президента Румен Радев. Менталното нещо, наречено Росен Плевнелиев изобщо няма да коментираме, той би трябвало да е обект на специализиран медицински анализ."----------------Всичко е казано, какво да си говорим повече!

420

хи-хи-хи

преди 4 години

Прилича на избягал от психиатрията.Фъфли небивалици и се хили като шут.Едно смислено изречение не успя да каже за 5г.Даже жена му се срамуваше от мишата му физиономия и дори веднъж не се показа с него.***.Никой не го брои за жив , а той седнал да натрапва безличната си същност.

419

ГНЕВЕН

преди 4 години

На този нахилен досадник кога ще му конфискуват имотите? Закрития комплекс край София ,именията по нашето и гръцкото море не са ли награда от краварските му господари и Боку?Празните приказки на болонката на Тиквения само доказват ,че по-голям предател и продажник никога не е бил начело на държавата.Боку редовно го шибаше по пилешкия врат ,но явно му е било малко.И децата му се смеят на празните приказки и глуповатия вид.

418

Ани

преди 4 години

Видях усмихнатата снимка на статията и си я отворих.Сякаш слънцето огря в къщи.Спомени. Имахме достоен президент, а след това . . .Но да не помрачаваме деня.Нека си пожелаем отново да си изберем достоен президент!

417

48

преди 4 години

Тоя миш*ок беше най-слабия и смешен президент в историята на България - *** на баща си Боко. Престъпник със сметки в офшорки и сега взел да се мазни на властта като говори глупости.Някой да му напоми, че нямаше едно вето през целия му мандат, включително и за референдума!Росене ти си национален предател, жена и ***!

416

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМи платил си е човека, що да не я подържат статията още 1-2 седмици, че народа да го похейти още малко?

415

Фатмaк

преди 4 години

Амче фатмaка Радев си го знаем каква стока е. Ама нека и народа да научи щото хората си мислят че е много честен човек. Няма честен фатмaк. Радев си е връзкарче и сички около него са връзкари. Фатмaк честен няма в армията. Аз не съм виждал таквоз човек за 42 години служба.

414

Пресмял се,

преди 4 години

хърбел на щърбел! Колко подло човече е този, пък се пресмива на другите. Не може с малкото кутре на Радев да се мери. И Десито скоро ще го разкара, голям п.лужек е!

413

Анонимен

преди 4 години

До кога ще държите тази статия за това природно недоразумение ? Вие нормален вестник ли сте ?

412

-

преди 4 години

До ЗОЗО Зозо, дори не усещаш как те баламосват с ***. Живееш с някакви стереотипи наложени ти от медии. Не виждаш как затриват държавата ти междувременно с такива краварски *** като лицето от снимката. Ти се джафкаш още на комунисти и антикомунисти - друг е вододела приятелю, друг! Помисли малко и ще разбереш!

411

Зозо

преди 4 години

БСП завинаги извън властта. Въпросът е затворен. Комунягииии, свикнахте ли вече? )))))))

410

Важно пояснение

преди 4 години

Обаятелния,Пише зе "ероЗиран", не "ероДиран

409

Ъъъ

преди 4 години

Плевньо ще е доволен от Гешеф ... докато го подпукат и него.

408

Обаятелна личност

преди 4 години

неговите параметри са:ПатриотСъпругБащаПартиецБизнесменВисоко образованиеЕродираностЛоялностОбаятелностАтлетичностАналитичностХармония в мислите, действият и реализациитеуважаван в нас, на Балканите и по светаТова не е никой друг освен Президентът Росен

407

Анонимен

преди 4 години

СРАМ МЕ Е ОТ РАДЕВ И НИНОВА

406

...

преди 4 години

Срамувам се този бивш президент, както и някои сегашни управници. Няма ли огледало, нямали очи, няма ли съвест за да се погледне от страни. Не може да сте опоненти на г-н Радев господинчовци.

405

Анонимен

преди 4 години

Роска,излез срещу Радев на избори и после *** в Практикер ,има сазал на промоция

404

Подлоги

преди 4 години

Идеята - Радев да е обвързан с истински мафиот - елементарно и старо като света активно мероприятие... Дано има достатъчно интелигентни хора, които го прозрат.