53

Нагли

преди 4 години

Кои са "експертите", които спазват всички правила за пренасяне на антиките при кофискация - Банов, цитирай имената на специалистите, кой ръководи акцията? Темата е от обществен интерес.На всички е ясно, че лъжете. Защото този път не смеете да пуснете кирливия пиар материал от конфискацията по медиите. А от всички други "акции" пускате, нали? Гешев заснема всичките си "акции" с камери още от времето преди да стане ГП. Дайте да видим какво сте надробили този път?

52

Анонимен

преди 4 години

Banov laje, neka dokaje s video i snimki.

51

до к.53

преди 4 години

До АнонименПрофесорката от фондация "Тракия" казва истината. Не може за много ценни за фондацията, за колекционера, България и Европа експонати да се идва с чувалите и кошници. Това много прилича на 1922 г., когато селяните от Оранжевата гвардия на Стамболийски са "експроприирали" скъпоценностите на богаташите в София. Остава само някой прокурор или цивилен полицай да застане пред началника си с пълна кошница старини и с грейнало лице да докладва "Шефе, взехме ги антиките!"

50

Пипи

преди 4 години

Уверяваме ви, че в Националната галерия има отлични условия - навън ако вали един ден, вътре вали цяла седмица. Ама тази зима е суха, другата е далече.

49

Срам

преди 4 години

Чрез "избора" на Гешев за гл.прокурор, иницииран от Б.Б. и Цацаров и осъществен от гласуването на всички прокурори под строй, в БГ се върна тоталитаризмът в най-уродливата си форма. Не може без влезла в сила присъда да конфискуваш много скъпи исторически експонати и картини със световна известност и да ги складираш в депа вместо да бъдат на показ в заделена за тая цел сграда с осигурени климатични и топлинни условия. Не може да не се вслушваш в съветите на професорка, отговаряща за колекциите.

48

прав си

преди 4 години

До ГошоАми трагедия е,защото няма трепанье!Ако имаше държавата щеше да бъде като образцова детска градина!А българина щеше да реве по цялото земно кълбо,че му отнемат правата и му мачкат демокрацията!Щото без далавера това живот ли е!?

47

Анонимен

преди 4 години

Кой казва истината от фонд Тракия казват едно а Банов друго.

46

Мечо Пух

преди 4 години

До АнонименНе само какво има, а и как е придобито. Това би било доста любопитно да се узнае.

45

Гост

преди 4 години

Тоталитарната система се завръща!Как така ще изземват нещо без да има съдебно решение.Струва ми се, че с тази акция и подхода по ,който действа прокуратурата се цели да се затворят устата на някой за да не се разкрият кирливите ризи и на други хора имащи покровителство на власт...Рано или късно истината излиза на яве.

44

Анонимен

преди 4 години

Мародери.Така са действали само мародерите по време на война.

43

Анонимен

преди 4 години

Разнопосочните отговори на един и същи въпрос относно археологически цености от национално значение,от служебните лица по заповед на прокурор е най-точното доказателство че тези национални ценности ще си сменят собственика на търгове в чужбина.Вече има случай на предлагане на такива на аукциони в чужбина и новите им собственици са анонимни лица от чужбина а не от България.След като ограбиха всичко в България и го разпродадоха на безценица на чужденци,сега се заеха и с националните ни цености.

42

Анонимен

преди 4 години

Разнопосочните отговори на един и същи въпрос относно археологически цености от национално значение,от служебните лица по заповед на прокурор е най-точно го доказателство че тези национални ценности ще с сменят собственика си на търгове в чужбина.Вече има случай на предлагане на такива на аукциони в чужбина и новите им собственици са анонимни лица от чужбина а е от България.След като ограбиха всичко в България и го разпродадоха на безценица на чужденци,сега се заеха и с националните ни цености.

41

Анонимен

преди 4 години

Изказване на Министър !:))))

40

Анонимен

преди 4 години

Ало, Банов

39

Анонимен

преди 4 години

Абе, аз не разбирам сега, Веждито ли лъже, говорителката на прокуратурата ли лъже (която каза, че изнасянето ставало в присъствието на експерти) или министърът лъже, щото разправя че нищо още не е пипано. Голяма мистика. Или Божков е успял да изфабрикува новината за изнасянето? Ама пък показваха снимки от имотите му, оценки на картините му, що да не вземат и антиките. Та кой лъже другари?

38

Дядо Соци

преди 4 години

Подгониха телефонните измамници , сега и най големия измамник в държавата.Заради Гешев престъпниците избягаха зад граница. Сега ясно ли е защо бяха протестите срещу Гешев ?

37

Анонимен

преди 4 години

Този мърляв господин не е желан на монитора

36

мак

преди 4 години

Щом антиките са толкова важни, как се стигна до там, че въпросния ги е купил, както се купува зарзават.

35

Анонимен

преди 4 години

Някъде има ли снимки или кадри от дома на Борисов ? Интересно ми е какво има вътре, предполагам мини-Ермитаж...

34

Странно

преди 4 години

Гешеф атакува на широк фронт. Опасявам се, че няма да има свободни прокурои да слухтят и подслушват най-вече президента.