445

аз-ът

преди 4 години

а за останалото просто не ми се мисли----ми не дей да мислиш, като не ти се удава пък... остави мисленето на хора, които им се мисли. А пропо... Като как бае ти Васо ще осъди Гешев и държавата? Така както Банев, Арабаджиев, Стайков и Тад-аджията Иван Злото (така е известен в Варна, щото е много честен ) го осъдиха или по някой друг начин?Верно е , че не ти се мисли.

444

Анонимен

преди 4 години

Малеееее ! Сега Божков ще ги разсипе герберете а не си представям на колко милиона ще осъди държавата само заради колекцията , а за останалото просто не ми се мисли.

443

аз-ът

преди 4 години

един въпрос към защитниците на бае ви Васо... Абе... сега у неделята ще имате ли предаване пак или нема да имате ?

442

аз-ът

преди 4 години

както имах възможността да спомена - всички подчинени на Божков, както и такива на работа във фирми, чиито основен клиент е бизнеса на Божков - се изтропаха в негова защита под тази статия. Барабар со всичкото уефскар. Труженици и труженички - обединявайте се ! В случая... Безработници (бъдещи) и безработнички - единявайте се !му хахаха аха а ах ах ах аха ха ха ха ах ах аха ха

441

реал

преди 4 години

за сега е така на времето мутрите с голите глави и широки походки бяха улични хайдути а сега много гологлави с мутренски действия май използват власта която им дава държавата за да газят законите и произволно да си правят каквото им хрумне и да превземат и разптределят бизнеси

440

АнонимеН

преди 4 години

До SHEFA:D ЕХ МЕЧТИ :D

439

Анонимен

преди 4 години

Зад всичко стои дпс-Пеевски и неговите преятели Домуса,Горанката и прочие.На боко хич не му е лесно.Каквото и да си говорим,винаги става въпрос за пари.

438

АнонимеН

преди 4 години

БОЖКОВ ИМА АКЪЛ САМО ДА КРАДЕ , ЛЪЖЕ И *** И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!-----------ТОЛКОВА ЛИ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ОАЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ Шейх Халифа бин Зайед ал-Нахаян КОЙТО Е ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ СЪС КРАЛЯ НА САУДИТСКА АРАБИЯ!!А КРАЛЯ НА САУДИТСКА АРАБИЯ Е БИЗНЕС ПАРТНЬОР НА БОРИСОВ КОЙТО МУ ПРОДАДЕ ТРЪБАТА С ГАЗ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ПЕЧЕЛБАРСТВА ОТ НЕЯ А В ЗАМЯНА ПОЛУЧИ 10% ОТ СТОЙНОСТТА НА ДОГОВОРА ПО СМЕТКИТЕ СИ В ЧУЖБИНА!САУДИТСКИЯ КРАЛ САМО Е ВДИГНАЛ ТЕЛЕФОНА И Е НАРЕДИЛ НА ШЕЙХА НА ОАЕ!

437

Хаджи Генчо

преди 4 години

До Анонимен 470 Това са едни от принципите на демокрацията, съгласен съм! Можеш ли да твърдиш че при нас това е така? Та те са от едно котило, съд и прокуратура. И по-добре е , ти и аз да не знаем какво се разиграва зад кулисите, макар че съм любопитен. Приятен уикенд.

436

Стефания

преди 4 години

И масовите убийци считат, че незаконно са арестувани.....

435

АнонимеН

преди 4 години

БОЖКОВ ЩЯЛ ДА СЕ САМОУБИЕ ВЪВ АРЕСТА В ЗНАК НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!!! И ДАНО ДА Е СКОРО!!!

434

Анонимен

преди 4 години

каскетнатат прокуратура на татко сталинобслужва дталинското пранителство на банкянското комунистчеа тези дето тровят народа с *** и го обричат на жадна смърт кога ще ги арестуваме или ще се измием с един нещастен изпълнител на банкянските заповеди като министъра на околната среда

433

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата може да обвини всеки във всичко обаче съда решава дали е правилно.В случая Прокурата обвинява и испълнява присъда!!! Къде се намират в дивия запад

432

Анонимен

преди 4 години

Дайте направо да растрелваме защото докато чакаме съда да реши мишената ще избяга!Това разсъждават бг *** които мислят, че живеят в дивия запад не в правова държава

431

Анонимен

преди 4 години

Пладнешки обир. Боко и Шиши с помощта на Гешев ще разпродадат цялото културно наследство, което е събирал, плащал си е и се грижил за него.Не Божков, а Шиши и Боко са за съд.

430

Анонимен

преди 4 години

Доката стигне до присъда и доказване без да е запорирано всичко, означава да му се даде достатъчно време да си изнесе ценностите и парите да си устрои живот някада другаде и пак да избяга ама тоя път с всичко. Така че запор си е най доброто решение пък ско се окаже невинен те ще му ги върнат що се притеснява човека. Сто процента има скътани джобни пари да оцелее докато мине процеса

429

Нищо ново

преди 4 години

Клакьорите са вече тук. "Потомствен червен негодник" - това пък откъде? Чели ли сте биографията му? Не, нали, а и не ви трябва. Карате по опорната точка.Не казвам, че няма за какво да го съдят, но това, което е писал, че е произвол си е произвол наистина.Внимавайте хора! Ако някой действа по Сталински маниер, това е "каскета".

428

Shark

преди 4 години

До читател. Порочното в случая знаете ли кое е? Че отнемайки бизнеса на Божков и ставайки държавен, приходите от него ще бъдат крадени от управляващата шайка, които са не по-малки престъпници от Божков!

427

Анонимен

преди 4 години

Гешев,хващай Костов.Целия народ ще ти се изкефи. Може и да почакаме,за да се подготвиш добре,за да го заковеш яко. И Станишев също..

426

Анонимен

преди 4 години

гадна личност и потомствен червен негодник