10

Анонимен

преди 4 години

Най-великата нация, Vive la France!

9

Анонимен

преди 4 години

След 17 години хахахахха. Абе осъзнаха всички горе, че няма как да махат пластмаса. Просто няма. Всички коткодякате, а реално вие сте купувачите на пластмаса - техника, торбички, опаковки за храна, дрехи, консумативи... Всичко всичко е пластмаса. С какво е замества човека? Няма с какво. Хартията не е варият... Това оьнапва да от режим всичките дървета на света.

8

Пижо

преди 4 години

Поредната страна от "големите", която официално приема закон да изнася *** си в "малките", защото напрактика това означава този закон. Не приемат закон за забрана на производството на пластмаса, или разпространението, или дори употребата, а закон за забрана на изгарянето! В България едва ли вече ще изхвърлят *** си. Много се разсмърдя историята. 10-12 г. го изхвърляха тук. Има обаче много други малки и бедни държави с корумпирани управници!

7

шматка

преди 4 години

Бля бляПроблема не е в ползването на пластмаси а в тяхното рециклиране.Уличните търговци в порцеланови чинии ли ще ни дават храна.Щял да ремонтира техника.Хаха.***.Идва техника гледа хладилника и казва НОВ.Ремонта ще е колкото за нов.Макарона ако иска успех да награби собствениците на заводи ама надали.Подготвят ни и друга Екокатастрофа.Елколи.Ще ги караме макс 5г и ще ги хвърляме защото ремонта им ще е колкото ново електрокарче.Бля бля

6

Пореден

преди 4 години

Видите ли 2050 тенденцията щяла да бъде дрън дрън.. Мерките са вече закъснели с десетилетия, камо ли нови такива да се мислят е тенденцията.. Мръсни зерги сме всичко лошо сме си заслужили, жалко че всичко живо на планетата плаща за тази наша арогантност.

5

Анонимен

преди 4 години

И премиера на Италия за тва ли бели тук..Ами цяла България е пълна с италиански отпадъци,цял свят разбра ,само нашите кметове и областни и комисии на знаели..Ами тия защитници на природата къде са ?? Или и на тях са платили:)

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3"Запада трябваше да стане социалистически".Неграмотни сте и това си е. На Запад частните производители с локално снабдяване съществуват от по-миналия век, когато "социализЪма" е бил само блясък в очите на някого, а бутилките с мляко доставяни от млекаря на адреси е класика на индустриалната епоха. Аман от неграмотници.

3

Анонимен

преди 4 години

Трябва да въведат изискване всяка кола продавана в ЕС да има 10 години гаранция на производителя. Нарочно Германия и Франция пускат еднодневки с по 2 години гаранция и се правят на зелени. Същото трябва да важи и за перални, хладилници и т.н. Нарочно ги произвеждат да се чупят след 2-3 години за да купуват хората отново и отново.

2

Анонимен

преди 4 години

Защо събориха екологичния социализъм? Запада трябваше да стане социалистически. Стъклен амбалаж, хартия и мрежички за пазаруване.

1

Анонимен

преди 4 години

Вероятно преди това французите са се договорили с Бойко Борисов да си изнасят отпадъците в България.