282

Анонимен

преди 4 години

Бре..ако е верно тия от комисията са милионерчета ..градчета,или близо по 4 милиона на година на човек

281

Анонимен

преди 4 години

Какво са 3 милиона. То лекаря от Пазарджик, на месец взимаше сам по 60 - 70 хиляди на месец. А в комисията по хазарта са много народ. Та 3 милиона годишно е на сто вълци кози крак. Даже сигурно не им стига и за по един апартамент.

280

Най накрая един чест

преди 4 години

Пълна конфискация на всичко и раздаване като социални придобивки на потърпевшите Брава има шанс за България

279

House M.D.

преди 4 години

А боновете съкровищни ли са били или касови?

278

Браво г-н Гешев

преди 4 години

Браво на г-н Гешев всичко му вземете на този мафиот

277

капитан

преди 4 години

ВИРТУАЛНИ СА ЛЮДЕТАТА СПЕЧЕЛЕЛИ ОТ БИЛЕТЧЕТАТА.ДАВАТ НА НЯКОЙ ОТ ДАЛЕЧНА ПАЛАНКА НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ДА ГО СНИМАТ ЧЕ Е ВЗЕЛ ПЕЧАЛБА ОТ НЯКОЛКО СТОТИН ЛЕВА..ПЪЛНА ЩМЕКЕРИЯ.

276

впечатление

преди 4 години

Не твърдя, че е сигурно, че Божков е замесен в мокри поръчки и/или изнасилвания. Но дали е способен на това? Да, способен е. Така мисля. Гласът му, изказът му и нагласата му издават сособност за агресия. Серт човек е. Отказва психопомощ, много ясно, психологът най-напред ще пречупи Божков и после ще работи за каквото и да е. Боажков усеща това и не се дава. С Божков играят неговата игра и той го знае.

275

дали е така

преди 4 години

Има развитие по въпроса. От една страна, Божков дава телефонни интервюта, местейки се от ТВ канал на ТВ канал. Което идва да ми каже, че или е някъде, където знае, че нашите служби не могат да го стигнат, или службите го знаят къде е, но не предприемат нищо. От длруга страна, съдружникът му твърди, че е заплашван със смърт от самия Божков. И че Боажков е сериен изнасилвач. Прокуратурата трябва да провери и двете твърдения.

274

Анонимен

преди 4 години

АБЕ,"ЕФБЕТ" НЯМА ЛИ ДА ГИ ПРАВЯТ ДЪРЖАВНИ,ДЕЦАТА ОСНОВНО ТАМ СЕ ЗАНИМАВАТ С ХАЗАРТ,ЗАЛАГАТ СИ ОНЛАЙН И НИКОЙ НЕ ВИЖДА ,ЧЕ СА МАЛОЛЕТНИ . НЕ ТРЯБВА ЛИ И ТЯХ ДА ПРОВЕРИТЕ?

273

Анонимен

преди 4 години

Красива руса жена!

272

Анонимен

преди 4 години

Не познавам г-н Божков, но познавам държавнанта работа (апарат, система и т.н.)Явно има доста фирми, явно дава работа на доста хора... както и да е.Не бил платил данъци и изведнъж он незнам коя година престъпник бил - Добре.Като не е платил данъци кой Мин-дил от НАП не си е свършил работата.Като е престъпник от преди Христа - кой Мин-дил от МВР е спал до сега.Аз ако се забавя да платя данък въобще не ме бавят. Намират ме и си плащам

271

Анонимен

преди 4 години

СИЙКЕ , ВЧЕРА ЕДНА ЖЕНА МИ КАЗА,ЧЕ ЕДИН МЪЖ НА УЛИЦАТА И КАЗАЛ,ЧЕ НА ШУРЕЯ МУ ЗЪЛВАТА МУ КАЗАЛА,ЧЕ НА ПАЗАРА СЕ ГОВОРЕЛО,ЧЕ РАЗСЛЕДВАЩИЯ ПРОКУРОР ПРЕДЛАГАЛ НА ЕДИН МЪЖ ПО 20 000ЛЕВА НА ДЕН ЗА ДА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА ПО ДЕЛОТО ,НО ЧОВЕКА НЕ ВЗЕЛ ПАРИТЕ ДЕ....НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ЛЪЖЕТЕ ***?

270

Анонимен

преди 4 години

Ефбетките,чиято фланелка носеше вожда,в момента го плюят по всички тв,защото имат благоговението Му.Уж бивши съдружници,но лакомията няма приятели.

269

Анонимен

преди 4 години

Обаче въртят , сучат и към Левски въртят. Че спрени парите на отбора, и др. Ама няма кой да им се върже.

268

Анонимен

преди 4 години

*** от БСП много го защитават. А иначе са против хазарта. Да не е черна касичка.

267

Анонимен

преди 4 години

Навремето един познат удари всички срещи в еврофутбол, цялата колона. Черпи много здраво. После се оказа че още 150 човека са познали срещите. Парите които взе не стигнаха да покрие почерпката. Та така вярва ли някой в лотарията.

266

пияница мистик

преди 4 години

А така, а такааааа. Тръкай народе, тръкай тез талони, барем спечелиш. Още като излезнаха първите знаех че са на Чeрeпа, а от комарджия пари да вземеш няма как да стане. Моята дъщеря като беше на едва 8 годинки ме пита една вечер: Абе тате, как може да спечелиш 100 000 лев и да говориш с толкова безизразен тон колко си радостен :)))

265

Анонимен

преди 4 години

Хареса на стадото хвърления на кучетата а?Усетихте ли как вече никой не говори за водата в Перник,за мръсния въздух,за президента?Божков пари има и ще се оправи,кервана му пак ще върви,а вие само ще си лаете....

264

Анонимен

преди 4 години

На ден не може да дава по 10 а по малко Въпроса е колко са отстранените фирми и кога ?Освен това който взима подкуп също е подсъдим .Не само който го дава е за прокурор.Подкупи взимат всички ама не толкова големи .По един телевизор по една кола на месец .Не сте разбрали може да е давал по 10 бона на отстранена фирма конкурентна на него.Но никой не плаща на час това не е завод с работно време .

263

ГЛУПОСТИ !!!

преди 4 години

10 000 х 365 = 3 650 000 лв !!!!за толкова пари в жалката ви балканска дупка можеш да купиш цялото ви народно събрание барабар с пожарникаря и зеления чорап !!!поредния салъпен по поръчка от САЩ процес