72

Анонимен

преди 4 години

с една изкуственна и вкарана от вън инфлацийка, да речем не с КоронаВирус а КовнянаДихария ще направят курса Евро/лев на 1 към 4 и ще ни откраднат парите

71

1

преди 4 години

влади,при този твой курс,ние с минималните пенсии,колко евра пенсия,ще вземаме,като безконтролните производите ли ,и търговци,направят ,хляба едно евро,и след като минем ,към еврото,ще продължаваш ли да живееш в палата на кръстника си,или вече си си купил жилище,и си се отърсил от страха.

70

Яшар

преди 4 години

И за кво ни е това евро.Къде в европа пенсиата е100евр.За да преживее един европеецНа ден са му нужни14евр.и26сент.Или на месец това са 426евр.Единствено вБГ,има разминаване.Как ще се влезе в зоната за евротоКато самите Българи се разминватСъс Европеиските Стандарти.Непознавам Европеска ДържаваСъс 100евр.пенсиа.Единствено Депотатските заплатиСъответстват с Европеиските.

69

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 4 години

Проблемът е, че нашите "национално отговорни" политици не могат да обяснят на брюкселските ***, че минаването на лева през ЕРМ 2 е НАПЪЛНО ИЗЛИШНО. Някой може ли да обясни какъв е смисълът България да преминава през т. н. "чакалня на Еврозоната" или механизма ERM2, след като от 1 юли 1997 г. сме във валутен борд с Евро и годишната инфлацията от години е ниска???Отделно, че няма никакъв проблем да теглиш Евро на каса в банките. У нас фактически има двойна парична система ЛЕВ и ЕВРО. Теоретично в България още утре може да въведем еврото за плащания по магазини и пазари едновременно с това

68

леле

преди 4 години

И какво, Тиквата ще носи торби с Евра из Арабските емирства, а българските изборни *** ще плащат като гърци за това? Ама вие сте уникални?!?!?

67

Cest moi

преди 4 години

Гърция имаше много проблеми заради нейното влизане в Еврозоната? Кой ще плати за недоуменията на Тиквата?

66

Анонимен

преди 4 години

Как ще влезем в Еврозона, като ББ изнася според медии чували с пари от българия, ако са левове на никой не му дремело и си гласували за Герб пак, но ако са германски листовки??!?

65

Анонимен

преди 4 години

Тоя където живее в чуждо жилище ли ще ни казва как ще стане!!!?

64

мишо бирочето

преди 4 години

брей свищовските тройкаджии шуробаджанаци знаели че има числа и след запитайката. респектиран съм. да го направим премиерче..... муаххахахаха.

63

продължение

преди 4 години

"Те/ евроуправляващите/ действат изключително хаотично. Честно казано, мисля, че еврозоната върви към нищото. ... Именно заради това не трябва да се отказвате от валутния борд. Вие сте сред страните с най-малък държавен дълг, имате много добър фискален контрол. Не разбирам защо искате да се присъедините към система, която може да гръмне и да се окажете в ситуацията на Гърция. Това е пълна лудост, каза Ханке.

62

малко от Ханке

преди 4 години

"В България нямате истински специалисти, които осъзнават как функционира валутният борд. Няма борд, който се е провалил. Той може да продължи изключително дълго време, всъщност - завинаги. Голямата грешка от присъединяването към еврозоната е свързано с преотстъпване на възможностите за опериране със собствената валута. Това е част от националната независимост на страната. Ще трябва да се включите в онази бъркотия в еврозоната, където управляващите не знаят какво правят "

61

хммм

преди 4 години

И въпреки всичко , " таткото " на валутния в България борд Стив Ханке , продължава да твърди ,че влизането ни в Еврозоната ще е пагубно за нас...

60

Анонимен

преди 4 години

Горанов, ковчежникът на шайката, пожелавам ти да влезеш у панделата в най-скоро време

59

АНЕНЕРБЕ

преди 4 години

Управляващите България не само не желаят, но и НИКОГА няма да вкарате България в ERM II.За да го направят трябва да променят чл. 44 от ЗБНБ с който да прехвърлят НЕЗАВИСИМОСТТА на УС на БНБ на ЕЦБ !!!!Това е изискване без изпълнението на което всичко което се прави губи смисъла си. НЕЖЕЛАНИЕТО ДА ПРОМЕНЯТ ЧЛ.44 ОТ ЗБНБ ПОКАЗВА, ЧЕ НЕ САМО НИ МАНИПУЛИРАТ, НО И НЯМАТ НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ ДА ВЛЕЗЕМ В ERM II !!!!!!ТАКА ИМ Е ПО УДОБНО ДА УПРАВЛЯВАТ БЕЗКОНТРОЛНО БАНКОВАТА НИ СИСТЕМА.

58

Анонимен

преди 4 години

Курсът се крепи на доверие ,но като чета постовете по-напред усещам ,че доверието се е изпарило.

57

Анонимен

преди 4 години

Не бе,защо ше ме цака той мене с курса лев-евро?!Отивам в банката аз да си купя Евра,а той шменти капели да си говори колкото иска!!!

56

мира

преди 4 години

ПАК ГОЛЕЕЕЕМИ ЛЪЖИ ОТ ТЕБ НИЩО СВЯСТНО И ХУБАВО ЗА НАРОДАОгледай се как се прави бизнес в Лондон Виена и тогава се прави на министър Безмозъни същества с власт

55

Анонимен

преди 4 години

Горанов, ОСТАВКА и съквартирант на Нено да станеш в най-скоро време!

54

Анонимен

преди 4 години

Нека влезем в еврото така, ако индианците пак изберат Боку ще сме защитени от повторение на национална лотария и минус 500 милиона.

53

Анонимен

преди 4 години

Тоя утре като метне оставка кой го гарантира това твърдение 1,95583лв за 1 евро?