91

Анонимен

преди 4 години

Децата на най-великата държава в света, които биват тъпкани с ГМО-та и други хормоно-прецакващи химически субстанции или стават 300 кила или си смент пола. Е, децата на богаташите поне имат шанса да живеятприлично, въпреки психичното си отклонение.

90

Анонимен

преди 4 години

В природата има живтни ***, а при хората това е генетична аномалия. Тези хора имат право да се самоопределят както желаят. За останалите е просто лигня и е жалко, че малки деца се насърчават да се държат като индивиди от другия пол. Едно момченце може и да си играе с женски дрехи и гримове за забавление, но когато почне да осакатява тялото си, за да стане изроден индивид става страшно.

89

Анонимен

преди 4 години

Холивуд създава буквално чудовища и в живота.Отвратително.

88

Анонимен

преди 4 години

Що си мисля,че за такива простотии трябва да имаш бая излишни пари!?

87

чарлийз е много зле

преди 4 години

За биологичните родители що годе се опитвам да ги разбера(колкото и да ми е отвратително), но онази кокошка-чарлийз терон(някогашна моя любимка) ще осиновява дете,после ще го преобразува от момче на момиче ми дойде много в повече,разбира се вече спрях да гледам филмите й(това със сигурност не я бърка,но аз за мене си...)

86

Дончо

преди 4 години

Много Пепси пият в Америка и се увреждат генетично. Така стават трансжендарите... от много Пепси и Фанта и най-вече от изкуствените подсладители.

85

Дедо

преди 4 години

Содом и Гомор в действие, тъжна картинка.

84

Анонимен

преди 4 години

В свят в който лудите са повече от нормалните, смятат нормалните за луди.

83

анонимна

преди 4 години

Синтия Никсън самата е сбъркана - женена е за жена, която прилича на мъж - така че какво да очакваме. Явно цялото семейство са така.Общо взето - обърка се светът.

82

Анонимен

преди 4 години

Тези ***, които се гаврят с децата си, трябва да се кастрират химически и да въдворят в лудница до живот, завързани за леглото на тежки лекарства.

81

Анонимен

преди 4 години

Тези деца не са полово неутрални, напротив искат да бъдат другият пол от рождения си, съответно от единствените два съществуващи в природата - мъжки или женски, не без помощта на извратените си родители, които в стремежа си да се правят на интересни увреждат психиката на малолетните си деца! Не знам дали за дърпане на ухо трябва да се отнемат деца, но за увреждане на психика - да!

80

Shark

преди 4 години

Спрете да пишете глупости и да подтиквате младежите да имитират тези шизофреници. Половете са 2 - МЪЖ И ЖЕНА, ТОВА Е! ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗВРАТЕНЯЩИНА, ШИЗОФРЕНИЯ, ОЛИГОФРЕНИЯ И ПРОЧЕЕ ОТКЛОНЕНИЕ НА ПСИХИКАТА!!!

79

Анонимен

преди 4 години

Лудостта човешка ще ни затрие много скоро. Дори не мога да си представя дете, което е родено здраво (момче или момиче, изключваме форми на хемафродизъм) да не се чувства добре с родния си пол!!! И защо се позволява, психическите заболявания (защото точно там се крие проблема.. апропо откачалката Джоли) на родителите да се прехвърлят на децата!?

78

анонимен

преди 4 години

Брад Пит би дуспата на Анджелина! Жалко за хубавата Чарлийз Терон!

77

Баджанак

преди 4 години

И за много модерни ли се имате когато пускате такива статии?

76

Аззз

преди 4 години

Така става, когато децата се отглеждат под надслова "можеш да бъдеш каквото си поискаш" и им се разрешава всичко. Гей двойки отглеждат деца и вместо да им кажат момче си, момиче си - оставят ги те да си изберат, сякаш едно дете може да прави смислени избори. А при сменилите пола процентът самоубийства е огромен! И огромна част след това признават, че съжаляват!

75

Анонимен

преди 4 години

Горките деца! С такива родители явно не е лесно да израстнеш нормален човек. А наскоро четох някъде за момче в детската градина, което запчва да се държи като момиче, и запитано от учителката то момиче ли е или момче, отговаря: искам да съм момиче, защото мама обича сестрите ми повече. В стремежа си да се харесат на родителя и да получат вниманието му, децата са готови да се обявят и за марсианци.Проблема е в родителите!Не всеки който може да се размножава, е годен да стане родител!

74

Анонимен

преди 4 години

Аааа, само не намесвайте Брад Пит в тази простотия. На Дуейн искрено му съчувствам, понеже съм му голям фен. А откритата комунистка Синтия Никсън просто няма какво да я коментирам...!!

73

gf hf mf :>

преди 4 години

До Атанас Свиленов,Ако проследиш филмите на Лили и Лана по-известни, когато бяха братя, дори тогава в началото имаха филм за жена с жена. Дори в матрицата имаха тънки намеци за джендърството чрез разни облекла на някои от страничните персонажи. А догодина Лана ще прави четвърта част на матрицата и се страхувам, че така както в последните си проекти имаше джендърство, че най вероятно е да видим някоя любов на мъж с мъж или жена с жена и тук, или някакъв персонаж на трансексуален като нея. :)

72

Един от провинцията

преди 4 години

Абе и тук осиновяват, чат пат има и от други ориентации. Но изглежда в холивуд е като вирус, всеки втори е такъв. Там не бих си легнал с жена, че знае ли човек, може да се събудя до мъж.