20

Solar Power

преди 4 години

До 16: Прав си. Бай ви Тошо позволи на 50 хиляди римляни да дойдат тук. Включително и от Румъния по време на глада през 60-те и 70-те. Е сега са Х 10 поне и с останалите наши стават към милион.

19

...

преди 4 години

Аз съм от по-старото поколение и съм видяла много неща относно третирането на жената - в България. Казваше, "А бе, женско да се не ражда!" Това е естествено едно от най-негативните неща, които съм чувала в моята родна страна...

18

До Чукундур е №17

преди 4 години

Става въпрос за някои професии.

17

Анонимен

преди 4 години

Българска работа!

16

Анонимен

преди 4 години

До ЧукундурАааа, стават, стават. Вие ги използвате и за джебчийство, и за просия или в краен случай ги пращате да работят като чистачки, но от това не се печели много, затова предпочитате да ги насочвате към древния занаят.

15

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванДа, времето е наше. Затова получаваме информация.Навремето се вършеха същите безобразия, но всичко се криеше. Имаше информационно затъмнение. Пак през този период, за който толкова ти е мъчно, докараха тук стотици хиляди като този, събрани от съседните държави. Днес плащаме 22 вида помощи и безконечни майчинства на децата и внуците им и в резултат получаваме само проблеми, създадени от тях.

14

Анонимен

преди 4 години

Осигурявал ли е труженичката?Данъци върху тези доходи плащал ли е?

13

Анонимен

преди 4 години

Да познаем ли от коя махала са тия?

12

Анонимен

преди 4 години

да живее демокрацията !

11

Анонимен

преди 4 години

Беден българин-жив дявол. Намерил е начин да се препитава.

10

В.Узунов

преди 4 години

Що си мислите че е ром ? От ваше е сигурно. Квото стане все другите етноси са ви виновни. Па и живота си е техен и са си семейство. Квото искат ще си правят.

9

Бай Иван

преди 4 години

Демократичния електорат с неговите особености , такива искахте такива получихте, "времето е ваше " ;) !!!!

8

Сик

преди 4 години

Вчера двама от зелените получиха 15 години за грабеж, придружен с жестоко убийство на 80-годишен старец. Кръвнината е 50 000 лв. Та питам кое от двете престъпления е по-тежко, та получиха еднакви присъди???

7

ЕРИК

преди 4 години

Съдейки по действията му, трябва да е от любимите на БХК и други производни на световният неолиберализъм

6

Анонимен

преди 4 години

Те затова българките избират чужденци а не българи.

5

Защо

преди 4 години

Защо не напишете името и снимка да сложите?Ако беше българин щеше да има адрес ,ЕГН,снимка ,изказвания на съседи.

4

Значи

преди 4 години

На този 12 години за склоняване към проституция и на оня маЙ,мун от Галиче и на него 12 за убийство и изнасилване.Шиба,на работа.

3

Нещата са ясни

преди 4 години

Този мъж е от онази племенна група, която купува бъдещата си съпруга от нейните родители.не веднъж по телевизията сме виждали "Пазар за булки". Когато ги интервюират репортери, някои от тези кандидат-женихи споделят, че веднага след сватбата младоженката започва да отработва парите, които са били платени за нея, за да възстанови този разход на семейството на мъжа си. Какво ще работи, решават съпругът, свекърът и свекървата. Тя самата няма думата и е длъжна да се подчини. Обичаите им са такива.

2

Анонимен

преди 4 години

Ами... луди пари се плащат за това конкретно! Ако каката е била навита що да не? Това са едни от най-гледаните клипове в хъба!

1

Тито

преди 4 години

Оставете го да проституира,за да може да си плати глобите наложени от съда.