10

Анонимен

преди 4 години

Милото детенце. Хубаво дете с хубаво име.

9

предложение

преди 4 години

Предлагам Бойко тая година да НЕ прави гей парад в София за който се пръскат толкова пари да го охраняват, а парите да се дадат за лечението на детето и други болни деца. Нека и тези които са с обратна ориентация да се замислят по този въпрос. Защо се кичат с разни пера и странни дрехи на измислен парад вместо да направят нещо добро и полезно и по този начин няма да се чувстават мразени от обществото или различни.

8

Анонимен

преди 4 години

До Държавата 7Не може да помогне на всички болни. Ще фалира. Ако държавата му плащаше всички лечения, повече хора като него ще се раждат. Защото родителите ще си мислят, че държавата ще ги издържа. Така бройката се увеличава и помощите им. Болните деца ги оставете на произвола на съдбата в гората.

7

Държавата

преди 4 години

Не може да помогне на всички болни. Ще фалира. Ако държавата му плащаше всички лечения, повече хора като него ще се раждат. Защото родителите ще си мислят, че държавата ще ги издържа. Така бройката се увеличава и помощите им. Болните деца ги оставете на произвола на съдбата в гората.

6

Анонимен

преди 4 години

А къде е държавата?Събираме левчета за болни деца,капачки за кувьози,помощи за бедни,а през това време държавата пилее стотици милиони и милиарди за какво ли не,а хората кучета ги яли.

5

Анонимен

преди 4 години

А България няма ли да се погрижи за гражданите си като всяка нормална държава или ще продължава да е със статукво Гуувнярия? Питам сериоано!

4

В.Узунов

преди 4 години

То Алла не му е помогнал та аз да му помогна

3

123

преди 4 години

Защо слагате минуси, хора, номер 1 ви е казал самата истина - тази болест не се лекува! Много жалко за детенцето, но за съжаление не е измислен лек за тази и други подобни болести!!!

2

Ира

преди 4 години

Удавник за сламка се хваща.Сблъсках се с тази коварна болест,за съжаление нищо не помогна,витамини ,протеини,аминокиселини,опитахме всичко възможно..Дайте сметка в Хелпкарма,ако има.

1

Анонимен

преди 4 години

Жалко за детето, но операция въобще няма да помогне. Прогресивната мускулна дистрофия е нелечима.