60

Доктор

преди 4 години

Доста мощно му влезе Гешев на прецедентина ! Тако го е подпрял , че оня заеква на всяка втора дума вече ! Клепоухият *** почти се е нас.рал от страх. Явно има още по-големи бели за разкриване - то не бяха сбирки на "генерали" , то не бяха привиквания на съдии, то не бяха навеждания на Москва , може би има и резидентура в джоба си ? Дааа.ю, Кьовеши е одобрила активността на Гешев и са му отпуснали средства от Европа. Дерзай, Гешев ! Осветявай ! Започва да се вижда колко е мътно блатото !

59

mmmmm

преди 4 години

нагло нагло и най-нагло-гешефта мижитурка, бухалката на борисов, герберската държава най-цинично ти се хили в лицето и вика ти си само касичка , не можеш ни махна ни с избори ни с протести и ще правим с теб каквот си искаме , познато от 90-те мутри а сега е държава - мутра.И на това матр'яла вика няма по добър, няма алтернатива, еми значи няма смисъл да се спасява тоз матр'ял.

58

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАло , ваньооооооооооооооооооо

57

Анонимен

преди 4 години

Гешефтара си плаща назначението

56

Анонимен

преди 4 години

Спрете да пеете в банята! Гешев слуша, нищо че не контактува с вас!

55

Гневен

преди 4 години

Никой не може да пипне президента, защото той е единственият честен и достоен политик в България. Да му мислят мутрите...идва Видов ден!

54

До 40

преди 4 години

Разбира се има правила, това да си купиш апартамент на 1/10 от цената без да можеш да докажеш произход на парите и без никакви последствия, да уредиш роднините си по някоя евро програма, да не платиш 250 милиона данъци, да придобиеш пари от фалирала банка, без дори да те питат за тов и какво ли още не, всичко е по правилата. Контрол нулев, в Австрия един фас да хвълиш на магистралата си глобен. В такава държава ми се живее и там затова хората имат пари.

53

Анонимен

преди 4 години

"Прокуратурата прекратява контакти с президенството"Да ама г-н Гешев е нон стоп на разположение на Тиквоний!!!

52

Анонимен

преди 4 години

Живеем в дясна диктатура, подкрепена от сини болшевики и сини пролетарии.

51

Анонимен

преди 4 години

Спират подслушването, защото се размириса.

50

Анонимен

преди 4 години

Няма такова ЛИЦЕМЕРИЕ!!!

49

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите, се чудя с някой от коментиращите, дали живеем в една и съща държава. Моят опит от живота тук, ми показа, че тук всеки с някаква власт, независимо на кое стъпало в йерархията се намира, може ли да краде го прави, та по мойте стандарти да ходатайстваш за назначаване на някой за работа си е доста безобидно нарушаване на закона. Пак си е корупция, но средата е такава. По-важното е, че откраднах милиарди от ваще пари и там няма нищо.

48

Анонимен

преди 4 години

Виждам, че прокуратурата работи безмилостно към всеки, който не е удобен на Бойко.Така работи и президентството. Радев ме разочарова, че е толкова зависим от БСП.И левите и десните са корумпирани.Системата не работи.

47

импийчмънт

преди 4 години

Уродливата намеса на президента в работата на правителството и прокуратурата ще му доведе аутпич мънт.

46

Анонимен

преди 4 години

Тия дни червените *** заработват добре.ах мама ви мръсннаа.

45

Анонимен

преди 4 години

Абе овце.Проблема не е в далаверите на радев и жена му.Проблема е че като президент покрива документи изисквани от анти корупционната комисия.Сега разбрахте ли Какво е направил моралиста овце просттии.

44

реалист

преди 4 години

Прокуратурата спира контакти с президентството, но не спира с контактите си с Мутрата.

43

9

преди 4 години

А записите за Мишо бирата на Боко, или на "нали ти си го избра" не са ли престъпления? Явно и този с фашиската фамилия, си го избра пак Бойко за да му разчиства пътя.

42

Анонимен

преди 4 години

Гешев много рано се разкри чия маша е въпреки, че със зрелищния арест на Иванчева вече беше намекнал кой е!

41

Анонимен

преди 4 години

Значи гешев иска да отклони вниманието на хората към нещо, което може да се е случило преди години, свързано с назначаването на жена на президента на някаква позиция? Ще може ли същия този гешев да разследва и братчето си бойко, дето преди години назначи пожарникарската дъщеря калина илиева, жена без морал, ценз и качества, във фонд Земеделие? Всички се съмняваме....