138

Ген. #ников

преди 4 години

Румен! Да не пасмял атказва ат поста си! Ний вложили многа рубла, азиатска хитраст и аперативна работа, за да харзулне траянски кон в ЕС и НАТО. Стоять до второ нареждане! Вредителска мисия не закончена. Пабеда или новичок!

137

Ако незнаете

преди 4 години

Ако наистина това са СРС-та тези прокурори ще бъдат осъдени,защото срещу Президента е забранено да се използва СРС ,а още помалко да се разпространяват!

136

ПроСоТо

преди 4 години

та ако гешев НЕ ПОЗНАВА Законите и Конституцията,то чий го търси на поста "прокурор",И ТО "ГЛАВЕН"?!Ако пък е наясно че не може да съди президента,то тогава това му действие говори ,че е преднамерено и насочено единствено да ОКЛЕВЕТИ държавния глава.И в двата случая МИЛИЦИОНЕРА Гешев е "И С ДВАТА КРАКА В ТРАПА"!!!!!

135

ПроСоТо

преди 4 години

Конституция на Р.България:-Чл. 103. (1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията......(4) Президентът и вицепрезидентът не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбудено наказателно преследване.!!!!!!!!Та целта им НЕ е да "съдят" Радев,а да го оклеветят пред хората.И друго МНОГО ВАЖНО:-Ако гешев НЕ ПОЗНАВА Закона и Конституцията,то за какъв

134

Анонимен

преди 4 години

Мисля че е грешка да съдят президента,има големи проблеми с водата в поливната България ,корупция по всички нива на управляващите,хората стачкуват,полиция напада хора,напрежението е голямо,И при една по-голяма стачка Ко правим герб

133

Анонимен

преди 4 години

Това е толкова срамно ,че хората недоумяват как може да се правят такива простотии .Тошко Колев пееше на времето : Как ще ги стигнем американците ? "Стигнахме ги и надминахме , каквото правят там и ние тук .Но , от тях до нас разликата е като от слон до мравка . Кармата на една мразена от нас фамилия от миналото стигна и сегашния и носител. Отвратителните и недообмислени дейсвия на същия нарушават гарантираните ни от държавата права .

132

Дръндер

преди 4 години

Я стига се напъвахте мамини герберски т*ролчета. Не виждате ли че вече останахте единици?

131

Я па ти..

преди 4 години

До ПроСоТо 154 То па Радев има един престиж... Да си напуснеш семейството и децата заради любовница е много престижно напоследък.

130

Я па я..!

преди 4 години

Какво ли не прави любовта...! Коцкар си е нашия президент.

129

ХМ!

преди 4 години

БОЖЕЕЕ КОЛКО МНОГО МИ ПРИЛИЧА НА СЛУЧАЯ С ИВАНЧЕВА ДУМИТЕ ИМА ВЕРОЯТНОСТ И ТЕМ ПОДОБНИ НАГЛАСЕНИ ОТ КОЙ ЛИ???? СПОМНЯТИ ЛИ СИ ЗНАЦИТЕ С РЪЦЕ ПО ТОЧНО С ПРЪСТИ КОГАТО АРЕСТУВАХА ИВАНЧЕВА БЕШЕ ЧОВЕК НА ГЕШЕВ ДАВАШЕ ЗНАК ЧЕ НЕЩАТА ВЪРВЯТ ДОБРЕ С ДВЕ ДУМИ ЩЕ СТАНЕ ОБВИНЕНИЕТО - ЕЕЕЕ СЕГА Б.Б. А МОЖЕ ЦВ.ЦВ. ДА СА ДОВОЛНИ ТЕ ОТДАВНА СА ПРОТИВ РАДЕВ НО СЕГА ПРАВЯТ ОГРОМНА ГРЕШКА - ТАКАВА ЛИ Е ПОРЪЧКАТА????????? БРАВО!

128

какво излиза

преди 4 години

И какво излиза сега? Президентът не може да бъде виновен за корупция. Всеки друг може, но не и президентът. Тоест, антикорупционната комисия може да затваря кепенците и да се прави, че работи. Където президентът си поп ръдва, народът се на си ра.

127

Лицемер Радев

преди 4 години

Доста лицемерен се оказа пенсионираният военен Радев - проповядва вода а сам пие вино !

126

Анонимен

преди 4 години

Значи сега се раследва президента а за "Ало, Ваньо" и "Онова монмче дет' ритаме" няма разследване, няма оставка и няма пандиз, НАЛИ?!Нещата отидоха твърде далече !!!

125

жалко

преди 4 години

Румбата демонстрираше пренебрежение към закона от първия си ден.Само се опитваше да ни баламосва с разни обещания че ще бори корупцията.Маските отдавна са паднали и всички знаем че най-корумпирания в управлението на държавата е Румен Радев.Консумира авторитета на военните по най-див и непочтен начин.

124

Мъж № 1

преди 4 години

Интересно за какво ли са разследвали ген. Цанко Стойков? Сигурно защото Ф-16 не са го кефели достатъчно, а за един командир на въздушните сили това е непростимо.

123

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаИ най смешното е, че същия този аналнозависим индивид ежедневно "громи" в нета "джендърите, гейропеиците " и т. н.:))) Истинските гейове са повече мъже от него - поне си го признават........

122

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаПросото има поне 50 ника. Професия "***". Любимият му беше "Варг". Ама нали си мислеше, че всички са глупави и със същия ник и същия аватар можеш да го намериш къде ли не. Ама най-интересни са му статиите и терзанията по *** секса в блог.бг. Пишеш "Сексуалната революция и *** секса" и ..........четеш напоителните му "напътствия". А като напишеш "Варг1 " веднага ще разбереш кой е:))) Приятни забавления! :))

121

Тонката

преди 4 години

Просото,че пише с поне 10 ника вече е ясно:):):):)"Ние сме на всеки километър":):):):):)Червен клонинг къде си мисли,че е няколко човека и плаши:):):):)То и за това си мисли,че аз Странджанката:):):):) и още двама трима сме един и същ човек:):):)Болен мозък:):):):)Как го разбрахте,че е от Шумен бе?:):):):)фейсбук ли има?Аз лично нямам и не ги следя нещата там:):):):)

120

Тонката

преди 4 години

Лично за мене Просото по диалекта и правописа е от Видин:):):)Просо революционно ли си настроен още или се предаде вече/:):):):)Виж на улицата сте 100 човека,а ние само Съботата в Мегами бехме 500,че може и повече:):):):)

119

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаЛесно. Искаш ли да се позабавляваме? :)))