70

рашид

преди 4 години

Опс 12 муджахидинчета дадоха фира в "овладяната" зона от американците опитващи се да стигнат до самальота преди цялата им разузнавателна апаратура да е разнесена по чукарите.Жалко, че тези не им увря главата да не вдигат ръка срещу брат си и така де лека им пръст!На ЦРУ агентите нека се пържат в ада, че където е минал кравар само бледа сянка от държава остава!

69

диспечер.

преди 4 години

Bombardier E-11A USAF с регистрация 11-9358 и возеща доста екзотичен персонал на ЦРУ-то.Браво на талибаните, възмездие за краварите навсякъде и по-всяко времв.Браво на персийците ако тяхното разузнаване е подало данните на "овчарите-козари" дето и на руснака не се поклониха!

68

Възмездие

преди 4 години

Възмездие винаги има!

67

Анонимен

преди 4 години

Значи и двамата ще се видяд в ада.

66

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58 ЗАЩОТО МНОГО ЗНАЕ А И СТАВА ОПАСЕН. НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ КАКВО ЩЕ ПРОПЕЕ АКО НЕ МУ ВЪРВЯТ ПО ГАЙДАТА. ТАКА СЕ ПРАВИ НАВСЯКЪДЕ. СТАНЕ ЛИ ОПАСЕН И НЕУДОБЕН ГО УБИВАТ ИЛИ САМОУБИВАТ. И В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА. ПРИМЕРИ МНОГО.

65

Само питам

преди 4 години

Пита се откъде талибаните имат информация за самолета, откъде е ракетата и кой им е помогнал да я изстрелят?

64

Анонимен

преди 4 години

Иранските милиции лива ал фатемиюн, които са афгански шиити, прикрити като талибани, отмъстиха за Солеймани с руска зенитна ракета от 6-то поколение "Верба"

63

Шойгу

преди 4 години

Те ни убиха 200 вагнера, ние им убихме 200 црута

62

Бойко Борисов

преди 4 години

На кой ни оставяш чичо сам ;(

61

Лили

преди 4 години

аз пък утре ще скърбя за американеца!

60

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСамолет У - 2 , свален със ракета за първи път - полковник Пауърс- освен че не капултира не схруска и ампулата с отров в ревера, заменен срещу руския шпионин полковник Рудолф Абел

59

РУСОФИЛ

преди 4 години

Мачкай, Вова!

58

Сата НАТО

преди 4 години

След като американците е баха мамата на 600 вагнера фСирия, руснаците пъскаха измишльотини за някакви 2000 американски и израелски инструктори, които били избити само с една руска ракета. Та и тука така - измислици-премислици.

57

Бате Гойко

преди 4 години

"Статията е в стил " 1001-нощи на Шехерезада ". Има и поука. Браво!"Те на Нелито авторските статии са все такива.

56

Анонимен

преди 4 години

И защо ще си отстраняват сами един от най-добрите им кадри?

55

Хан Тервел

преди 4 години

Прилича ми на спецакция на ЦРУ! По този начин човека с натрупан най-голям черен стаж в тайните и мръсни операции е отстранен.

54

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко години илюминатите убиха Уитни Хюстън точно в нощта на Грамите, сега и Коби. Точно ден след като Леброн го минава по точки в родния град на Кобе. Съвпадение? Грамите, където продалите душата си на сатаната да пеят песни със сатанински послания се проведе точно Лос аНджелис. Случайно? Сатанистите го убиха

53

Одисей

преди 4 години

*53 Какво значи не са намерили тела, искаш да кажеш трупове или ранени, или...? А къде са изчезнали пасажирите? Започвам да вярвам че в тази история има замесени извънземни, марсианци или още по-далечни...

52

Анонимен

преди 4 години

1037 ядрени опита са провели САЩ.СССР сигурно и те толкова.Останалите ядрени държави и те общо толкова.След това дойдоха и авариите от ядрени централи.И така радиационният фон порасна няколко пъти.Толкова пъти се покачиха и раковите заболявания.Обаче за тях това било въпрос на национална сигурност.А истината е,че ако има масивен ядрен удар по жестоко би било да няма ответен удар! Така всички жители на страната нанесла удара ще умрат в страшни мъки от собственото си дело!

51

Анонимен

преди 4 години

Самолетът е паднал цял,двигателите са си на място.горната част от корпуса липсва и е силно обгоряла.Сякаш отвътре е имало слаб взрив с последвал много силен пожар.Не ми прилича да е свален с ракета.Готов съм да се обзаложа,че не са намерени никакави тела в самолета или покрай него.Летял е на много ниска височина.