490

Анонимен

преди 4 години

Сега се сетих, че я знам тая кифла Деси отнякъде. Сервираше кафета в 34 блок при Жоро Брадата, после се въртеше около съседния блок приставаше на едни барманчета, и се издигна в сервиране на алкохол. Пушеше като комин, навлекла една тясна фанелка да й се виждат как й стърчат зърната - плоска дъска, имаше само зърна. Проста, нагла...беше 89-90-92 г.

489

Анонимен

преди 4 години

Тъпите Гребени няма как да знаят, че Военни мога да бъдат съдени само от военна прокуратура.ха-ха-ха свещници.

488

venix

преди 4 години

Гешев, я пак кажи какво ти беше образованието, че един преАтел пита... Гарван гарвану око не вади. Как от една и съща партия ще се пазят едни други да не газят лука?! Ам чи те ше го газят заедно!

487

Зозо

преди 4 години

Боко може да го свали само Путин /38 гласа в парламента/ или Тръмп /улицата/.Обаче на единия му строи тръбата с арабски заем 2.2 милиарда лв. На втория:Вчера от САЩ се върна Теменужка и каза, че от тази година половината газ нужен на България ще го купуваме от САЩ, въпреки договора с руснаците /техния ще си го плащаме в пълен размер, а ще получаваме половината/. И те така....

486

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата няма ли да се задейства за корупцията по високите етажи? Май няма, защото гешев ще трябва да разследва собственото си назначение там и как стана прокурор, без да има демократичен избор.

485

Анонимен

преди 4 години

Тролчетата на герб и гешев са пуснати да плюят президента, явно почва кампания за неговото дискредитиране и разчистване на пътя на бойко към президенството. Но хората много ясно заявиха на последните президентски избори, че не искат човек от герб. И кой ще разследва гешев, който разкрива СРС-та, което е престъпление и трябва да носи наказателна отговорност? И ако сте ги слушали тези разговори, този, който прилича на Радев, не казва нищо съществено, иска просто да е в течение.Има ли престъпление?

484

пенсионер

преди 4 години

До 518-Стига бе''събрани чрез използването на специални разузнавателни средства експлоатирани от ДАНС, спрямо командира на ВВС генерал-майор Ц.Ст.''-преди да пишеш глупости,прочети за какво става въпрос!Това,че от простотия и чувство за недосегаемост,Каунья се е набутал в шамарите,не е виновна прокуратурата!Нали президента искаше''светлина'',ето че го осветиха!

483

Анонимен

преди 4 години

Аз пък също имам въпрос на който може да отговори Конституционния Съд.Как трябва да се действа в случай, че се открият уличаващи доказателства за извършено престъпление (включително държавна измяна) от Главния Прокурор по време, когато не е бил още на тази длъжност?Има ли механизъм който да му свали имунитета и какъв е той?

482

Анонимен

преди 4 години

Пълни глyпocти!Кой вярва вече на измислиците на недосегаемия (все още) главен прокурор?

481

Анонимен

преди 4 години

Има Прецедент с нашио кристално "чист" и "независим" Президент !

480

Ани

преди 4 години

Има един филм Илизиюнист.Препоръчвам!

479

Престолът на Хана

преди 4 години

Престолът на хана има магическа сила.Когато Хана седне в него: той става безпристрастен той забравя за своите предпочитания и се води от благото на народаВсеки хан знае, че ако започне да показва предпочитание, ще възникне раздор всред народа.А раздора всред народа е добре дошъл за ромеите.

478

Ани

преди 4 години

Временно изпълняващия длъжността Президент на Република България е лош пример за корупция от първия си ден на встъпване в длъжност.Колкото и да се крие зад имунитета си, този имунитет му едаден за политическите решения които взима. Бидейки президент той подължава да бъде гражданин на републиката и е отговорен за своите действия пред закона.

477

Зозо

преди 4 години

Черепа напуснал страната :)))))))))))))))))))))) Усети дебелия и беш да го няма. Иначе като Иванчева щяха да го водят за ухо :))))))))))))))))

476

Зозо

преди 4 години

До ПолитологХахахааааа, мечти... Май ще им дойдат "къси" депутатите, бройката :)))))))))))))))))БСП+ДПС = под 100 депутатчета са:)))))))))))))))))))

475

Анонимен

преди 4 години

От това, което изнесоха прокуратурата за Радев, престъплението на самата прокуратура е много по-голямо.Та сега на въпроса - КОЙ ще разследва главпрокурора?

474

Политолог

преди 4 години

Атаката срещу президента, дори и да не успее, ще консолидира всички колебаещи се за кого да гласуват-срещу ГЕРБ. На следващите избори :победа за БСП и коалиционно правителство с ДПС. Да ви е честито.

473

Анонимен

преди 4 години

На 1 март Радев ще открива втори етап на най-големия Исторически парк в света до Варна. Радев е най-добрият ни Президент за последните 30 години!

472

:D

преди 4 години

Смешната пионка действа

471

Анонимен

преди 4 години

- Материали по разследването могат да се разгласяват с разрешение на прокурора, но не и когато разгласяването им представлява престъпление. Прокурорът не може да разрешава да се извърши деяние, което законодателят е въздигнал в престъпление.-Според член 103, ал. 4 на Конституцията срещу президента и вицепрезидента не може да бъде възбудено наказателно преследване. Кое не е ясно в този текст ?!