40

Редни

преди 4 години

123

39

няма значение

преди 4 години

Някъде показаха патента за ваксина против коронавируса... има я от преди 2год. и е притежание на фондацията на другарите Гейтс.... Как ли са я направили! Защо ли!

38

хаха

преди 4 години

като гледам колко много русофобска слуз се е засилила тук със задъхване и запенване на устата, бързаща да се изповръща тук, издаваща гърлени звуци и стомашни бълбукания, чак ми става смешно, хахаха!

37

Калеко Алеко

преди 4 години

Най-страшен е рушкият грип, вирусът който селекционираха от КГБ покоси цяла източна Европа, Куба, КНДР, Виетнам ... отчати Китай и так далее ... И сега част от местата където е проникнал тънат в постокомунистически блата ... !!!

36

Вирусът

преди 4 години

Каквае разликата между американския и съветския СПИН ?Американският бил неизлечим, а Съветският непобедим !Китайският по средата !

35

Анонимен

преди 4 години

8200 души от 15 милиона са смъртност от 0.05%. Това нещо е със смъртност от 3%. Правете си сметка какво ще е ако се разпространи.

34

Анонимен

преди 4 години

Най-лошия вирус живее в кремъл и не иска да излиза от там.

33

в руския случай

преди 4 години

В руския случай, китайският грип е по-страшен от американския. Защото Китай винаги е бил Русия и пак ще я бие. Отбелязвам го като факт, не влагайки емоции.

32

ред

преди 4 години

Един и същи вирус ли е причина за птичия, за свинския и за другите видове грип? Москва нарочно връща лентата назад, как имало и дзруги болести, това сега не е важно. Нарочно е, защото Москва не иска да се въведе ред на контрол над болестите в света, новите болести да се парират в самото начало! Мужикът така е свикнал - през куп за грош. И так сойдзет. Нет, не сойдет!

31

москва дъра дъра

преди 4 години

Грипът няма националност. Русия да не се прави на ощипана мома заради Китай. Имаме налице нов вирус, за който няма ваксина и който е заразевн. За мен случаят ще е приключен, когато лекарите излекуват и последния болен от коронавирус. Засега това не е така. И не призовавам всички да сочат Китайю с пръст, а: изолация, активно търсене на лекарстква и ваксини, излекуване на болните.

30

Колев

преди 4 години

Много ясно,Руският!!!

29

Robinzon

преди 4 години

От руския вирус не можем да се отървем вече 75 години.

28

Да бе да

преди 4 години

До ИдеалистОт къде ти ражда болния мозък тия глупости.Тука не е пленум на бкп.

27

Идеалист

преди 4 години

Направете справка за Испанската болест - грип, инфлуенца през ПСВ. Там се казва, че е тръгнала от САЩ и те 2 години са мълчали, да кажат каква е смъртността - 3 % от заболелите. Не са казвали, за да не деморализират войниците си. Испанците са казали реалната статистика, защото не са участвали във войната и затова грипът е наречен Иапанска болест. Не можах да разбера, авторката за какво плаче и жали или се радва. Така де, това си нашата Е,,,,,ка! Всяка нова зараза е опасна и измират доста хора.

26

пука ми

преди 4 години

Докато дойде при нас трябва да мине през Русия. Те и без това са със затихващи функции.

25

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 23Имаш впредвид Китай? САМО той е комунистически, но не е федерация!!!! А НАЙ-ГОЛЕМИЯ РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ФЕЙК-НЮЗ, по думите на президента им, е краварията!!!! Това е президент, не е лукова глава!

24

Благоев

преди 4 години

От Русия към България с любов! Само в България минават тия ГЛУПОСТИ!

23

Йово

преди 4 години

С тази грип временно ще се намали икономическият растеж на Китай а от това има изгода САЩ именно затова американците си мълчат за техния грип за да не всяват паника на "Уолстрийт" иначе и за тяхната икономика няма де добре.

22

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ ГРИП Я НЕ ХВАЩА,ЦЯЛАТА ИМ АТМОСФЕРА Е ИЗПЪЛНЕНА С АЛКОХОЛНИ ПАРИ.

21

АнонимеН

преди 4 години

НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА НЯМА ГРАМ ДОВЕРИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ,ЕДНА ФАБРИКА ЗА НЕПРЕСТАННИ ЛЪЖИ !!!