383

fact

преди 4 години

там си плащаш и получаваш. тука те изнудват и ти зимат парите без нищо насреща.

382

Анонимен

преди 4 години

Че трябва да има ред, трябва... Но докато наредбите се пишат от хора, които се занимават с конкретния проблем само от бюрата си - така ще бъде. Н-18 е един мощен инструмент за рекет на бизнеса, а на чиновника това му трябва. Нека Ви е честита новата наредба Н-18 и за много нови такива наредби. Наздраве!!!

381

Коко

преди 4 години

Не г-н Винету всички искат да си плащат но да знаят за какво не да плащаме а после някой да си купуват апартаменти къщи за гости и други просто много крадете

380

Олег

преди 4 години

Както винаги ББ е прав, а така наречените бизнесмени повечето бивши апаратчици от БКП все гледат да прецакат държавата! Ето и оня наглия мошеник Черепахата бивш ченчаджия от Магурата на който ДС му дадоха милиони да изпере обаче след това стана голям бизнесмен, поръчал убийства на неудобни конкуренти сега реве като магаре, че го хванаха как е спестил стотици милиони данъци, но ще отърве затвора щото съда е корумпиран и там на възлови места са сложени все хора на БСП за да ги пазят и да си крадат

379

Българин

преди 4 години

Аз искам да си плащам и съм си купил годишна винетка.Тези които не искат да си плащат са негодяите от Позитано и техните мижитypки.Сега е време за решителни действия. Дръж здраво бръснича!

378

Анонимен

преди 4 години

И как изсветлявате бизнеса? Като крадете от бизнеса с 3-4 ваши фирми,които продават касови апарати и софтуер ли?А защо не заменихте старите касови апарати безплатно и не качихте на сайта на НАП безплатен софтуер,който да си изтеглим всички и да работим с него?Стотици милиони откраднахте до сега с фирмите,които се отчитат на Горанов

377

Анонимен

преди 4 години

АМА ТИ НЕ ИСКАШ ДА ИЗСВЕТЛИШ БИЗНЕСА БЕ,ТИ ИСКАШ ДА ЗАТВОРИШ ВСИЧКИ МАЛКИ ФИРМИ И ДА КРАДЕТЕ НА ВОЛЯ СЪС СЪМАФИОТИТЕ ТИ-ДОГАН,ПЕЕВСКИ,ГАНЧЕВ И Т.Н.

376

Анонимен

преди 4 години

На Европа във обора Вече в няколко отбора Ние скотски си живеем И да мъркаме не смеем Избор вече се задава И в обора тясно става Конят срита днес козата Тя превива се горката Той разправя че ченето Пък разбило му прасето А оФцата кротко блее тя пред избора немее

375

Дс

преди 4 години

Бойко, защо информационната среда в България - медии и училища ни налагат като ВИП персони разни Ултравиолетови и Инфрачервени Златки и неграмотни тризначки, чието единствено "достойнство" е, че са си развели детеродните органи в ефира, а например постиженията на Нургюл Салимова се крият в дълбока тайна?Ама да знаеш, Ердоган няма да му мисли много, скоро ще и предложи неустоимото и после турските медии ще се хвалят, какви рожби е отгледала Майка Турция.

374

Ти да видиш..

преди 4 години

При соца нямаше касови апарати. Сервитьорите например бяха много добре.Да се чуди човек как соца устоя 45г. бе касови апарати.

373

БАНко

преди 4 години

ТОЗИ ЗАВЪРШИЛ ЛИ Е НЯКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ?

372

Дс

преди 4 години

Бойко, кой трябва да е силен - държавата или гражданите и? Защо все ни плашиш, че щели сме да станем като Гърция? Кои живеят по-добре - ние или гърците? Смисълът на държавата не е ли, хората в нея да живеят по-добре?

371

До ББ

преди 4 години

Един лев хвърлен на дъното на морето е по-полезен от един лев даден в бюджета на България! С парите, които ти даваме в бюджета (като изключим ония, които се открадват) ти ремонтираш магистрали, тоест блокираш движението. След това ремонтираните участъци са в по-лошо състояние от преди ремонта и се налага отново да ги ремонтираш. Тоест, пак да затрудняваш движението.

370

Vybe

преди 4 години

Абе има истина в думите на ***, ама липсва диалог с бизнеса... Много грубо им влиза с наредби, закони, решения... С малко повече обсъждане далеч по-напред ще стигне.

369

Всички на протест

преди 4 години

В Гърция и Турция никой не тормози малкия занаядчия или производител с подобни наредби. Не съм за крайни мерки ама то друго не остана. Днес всички на ПРОТЕСТ.

368

Дрън- дрън

преди 4 години

Ако имаше Държава, нямаше да са такива жалки нещата в нея, откъдето и да ги погледнеш! Държавата е на мутрите и ***, но не и на обикновените хора! Затова като си я ВЗЕМЕМ от всички народни изменници, ще си я направим социална, а не псевдодемократична , каквато е в момента!

367

Пепо

преди 4 години

Точно така. Държавата ни е длъжна, защото тая държава нищо не направи за народа си, само го докара до просешка тояга.

366

Коко

преди 4 години

В гърция и Турция има истински политици. Там оставят дребния и средния бизнес на мира. Парите се въртят вътре. А тук унищожавате всичко и фалирате всичко.

365

realist

преди 4 години

В Гърция и Турция няма винетки, затова ги има тия такси, а вие тука искат да плащаме двойно, хем винетка, хем тол такса?! Борисов, ти не знаеш как е, защото никъде не плащаш, дори и тоалетната хартия ви е безплатна! В Гърция и Турция дребния и среден бизнес процъфтява, защото управниците им мислят за него чрез ниско ДДС на храните и стоките от първа необходимост! Писна ни от вашите гербаджийски тъпотии...

364

Рабптен

преди 4 години

Бойко пак приказва общи приказки и фафли, а не разбира че тъпата наредба, за да сложи всички под ножа, създава огромни проблеми на тези, които и до сега са си плащали изрядно! Но ще дойдат избори и тогава всички тези стотици хиляди засегнати, с които НАП се гаври, няма да гласуват за ББ!