76

грозд

преди 4 години

продажници за зелена хартия !!!

75

Анонимен

преди 4 години

Разпродадоха територията и я изпразниха предварително

74

Анонимен

преди 4 години

Тъ па ко, ти колко Тесли си купи?И не ми носи вода от девет кладенеца. Има неща които едни държави правят най-добре и други които други държави правят най-добре.САЩ са изнудвачи - факт.Натресоха се в Ирак, Сирия крадат им петрола и без да питат никого си правят бази там. Казаха им да си идат, а те рекетират - ще се махнем, ама друг път.Така си действат от как ги има. Разбойници!

73

Анонимен

преди 4 години

до кога ще ги търпим тези? Време е за смяна на това продажно правителство!

72

Анонимен

преди 4 години

То без санкции и карфица няма да могат да продадат. Тесла, Епъл, Боинг - дрънкулки всичко продават с измама, изнудване, натиск, подкупи....

71

Анонимен

преди 4 години

Ако и ние направим като Западна Европа да вкарваме газ от различни източници ще принудим руския скъперник да намали газа за България до нивата в Западна Европа. Но за да не сме го направили това в последните 15 год. единствените виновни са русофилите, които се дигнаха на бунт срещу Шеврон защото хората знаят че в Добруджа има достатъчно газ да захрани целия Балкански полуостров. Спомняте се какви протести бяха какви чудеса че фракинга щял да им унищожи русофилските им лъжи и слугуването на Русия

70

Анонимен

преди 4 години

Никакви рушки енергийни проекти в България.....да ядат ръжда.......русофилЕте тоже.

69

Анонимен

преди 4 години

78, тъ па ко, пак ли се обаждаш ни в клин, ни в ръкав, без идея да имаш за нещата????Ако беше по-изгоден американския газ, щяха да се изтрепат да го купуват западняците, щяха да си спрат всички останали тръби.А не през ден САЩ да ги плашат със санкции и да търсят под вола теле, как да ги уплашат та да им набутат своя газ.Пиши си глупостите, които се въдят в главата ти като бръмбари. Толкова е смешно да ти чета вярата в прекрасното, която струи от САЩ

68

Анонимен

преди 4 години

Абе смотанн *** кого лъжеш.От кога руския газ стана ро евтин от американския ахахаха.Тая корнелия колко пари ви плаща за тези глупости.И траловете са ви същите ..... некадърни.Дори и Радев зададе на Путин този въпрос как може да внасяме газ от САЩ с 20%По ниска стойност.Намерете го някъде из нета го има като новина.

67

Анонимен

преди 4 години

Това ще е най доброто решение да вкарваме газ от САЩ на 20-30%По ниски цени от вмирисаните руски колонизатори.Да ги видим после пак ли ще ни продават скъп газ.Това ще се отрази и на нашия джоб.Поне се надявам да понижат някои цени.

66

Анонимен

преди 4 години

Такива мега атомни централи като Козлодуй нямат бъдеще. Атомната енергетика вече е минимизирана до толкова че се транспортира на нужното място с камион. Компанията Ролс Ройс предлага мини атомни централи с мощност 440 мегавата колкото бяха спрените блокове на АЕЦ Козлодуй. Експлоатационния период на централата е 60 години след което се загробва цялата. Руснака като ви направи такива мини АЕЦ тогава ходете и му целувайте ***.

65

Анонимен

преди 4 години

На най-евтиното пристанище - в Испания, преди всички разходи за обработка, мита, такси, печалби и т.н., в момента в който източат кубически метър газ американския газ е около 35% по-скъп от крайно-клиентската цена на руския газ.Поляците се добраха до положеиние да бъдат обявени за дистрибутор на американския газ. Е, тяхната цена за останалите държави е около 4 пъти по-висока от руската, защото си слагат и печалба, а и обработки.Прибалтийските се опариха и затова сега купуват газ пак от Русия

64

Анонимен

преди 4 години

Боко се върти кат обран евреин ,но новите му господари са го поставили в стойка партер и няма мърдане.

63

Четете бе

преди 4 години

Целите са 2.Да не се допуска евтин природен газ за химическата промишленост на Европа - Западна, Централна щото Източна вече я закриха.Да не се допуска разхищение на ядрено гориво, което е необходимо за централите и за космическите им програми.

62

Никола

преди 4 години

Имам въпрос, каква е цената на кубичен газ между руският и американския газ.

61

До 68

преди 4 години

Ти много помниш, но май не обичаш да четеш и да се интересуваш какво всъщност е това, което помниш. Аварията във Фукушима няма нищо общо с това какъв е реактора, и руски реактор да бяха ползвали пак щеше да стане същото.

60

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ... Фукушима е в резултат на негодно проектиране и некачествено изграждане на самата система на централата.Също така липсата на достатъчно мощен бункер за реактора, за да не разнася радиация при авария.Цунамито просто показа, колко некачествено е направено всичко и самия факт, че повреди централата е показателен. В Япония от векове си има цунамита.Защо ***, проектирали и строили централата не са имали това в предвид???

59

Анонимен

преди 4 години

Нагъл американски гъзолизецо, не се представяй за "ние" защото си никой.Помниш ли като си толкова паметлив Фукушима, с реактори Westinggouse?Бе ти акъл нямаш бе!

58

Анонимен

преди 4 години

ДГД!

57

Анонимен

преди 4 години

Мойто момче, хем си ***, хем си ***, хем си нагъл.След като си позволяваш да наричаш други хора "***" ти какъв си ***????Влез в Интернета, прочети защо Швеция води преговори с Русия да замени американското ядрено гориво.Също така умнищо, виж статистиките - в Украина след зареждане на ядрено гориво от САЩ имат около 200 инцидента в атомните им централи.Неграмотни прости, нагли човече заради такива като теб тази държава няма бъдеще.