28

Анонимен

преди 4 години

На никой не му пика за военен самолет, освен на военните разбира се. Така че местим.

27

Анонимен

преди 4 години

Русия ще остави Афганистан на САЩ за пример на света за американско управление.

26

ззззззз

преди 4 години

Одобрявам. Сега пробвайте коронавируса в САЩ.по-ефективно е.

25

Патриот

преди 4 години

това което им се случва на краварчовците в Афганистан е бледа демо версия на това какво ще им се случи ако посегнат на Иран,за Рсусия и Китай да не говорим ,само могат да мята пропаганда и хибридки по тях от безопасно разстояние:)Закривайте банкрутирала наркоманска *** ФАЩ!

24

Анонимен

преди 4 години

"Но имперската политика на Кремъл... е имат 17 000 000 км2 какво не им стига, та нахлуха в Украйна?!?"Окрайна, Рассия - картоф, компир. Кажи ми някоя смислена разлика между Русия и покрайнините й. Измислена нация, с измислена азбука, с измислена история. В тоя ред на мисли ти го виждаш като нахлуване, аз го виждам като че са си влезли в двора.

23

Пилсудски

преди 4 години

До Анонимен, "Голяма любов към американците цари напоследък по света."Ахахаха, да, да, баш напоследък... Е, руснаците 1942-а бяха загубени без омразните хамериканци. И след ВСВ не един и двама от съседите си са накарали зорлем да обичат американците. Достатъчно е да сравни човек двете Кореи... даже от Космоса. Не че руският народ е виновен, разбира се, това са дивотии. Но имперската политика на Кремъл... е имат 17 000 000 км2 какво не им стига, та нахлуха в Украйна?!? iSiktir

22

Барс

преди 4 години

До Ф.С.В.Не съм сигурен, че САЩ са използвали MOB, но СССР е използвал почти целия си конвенционален арсенал срещу Тора-Бора, включително стратегическата авиация и всичко, което може да носи. Уж били имали успехи... ама накрая подвиха опашка и се изнесоха. Е, оставили са 2-3 милиона избити и осакатени, ама на кой му пука... май някой тукашен беше казал, че няма власт над оная глава, що не желае власт...

21

Анонимен

преди 4 години

Голяма любов към американците цари напоследък по света.

20

Дърт Вейдър

преди 4 години

Липсата на краварски *** под статията е обезпокояваща :)

19

Патриот

преди 4 години

талибаните по сандали си правят гаргараа с измислените фашистки щати!И същите тез навитаци скачат на Русия и Китай,Боже прибери си верисиите ,да го закриваме вече тоз ФАЩ достатъчно им се посмяхме на маумунщините!

18

Официално

преди 4 години

Не е бил свален, ами е паднал от старост.

17

Ф.С.В.

преди 4 години

ДО 22 --хах - прав си - мислех че никой няма да ме 'засече" в форума - ама явно ти си запознат- така е -- талибаните произвеждат само хероин и го дават за "без пари" -Пътят на дрогата беше -Последен етап -(Държава завършваща на Стан Стан ) после Грузия България Европа,,, някой хора като някои крайбрежни БРАТЯ -си купиха яхти корабчета ,хотели строяха -почтенни бизнесмени бяха- сега други "дърпат конците" )) мда

16

Анонимен

преди 4 години

Пътя на дрогата от Авганистан отиеа на гара разпределителна в Москва. И част от нея пътува за Ваненската митница.

15

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.Малко се увлече, кокаин не произвеждат! Има си други на друг континент, дето правят кокаина, защото там расте коката! А иначе си прав.

14

Анонимен

преди 4 години

До,20. Там е работата, че тия, които са против ЕС стоят в аАзия и стрелят против цивилизацията. Те нежелаят да дават продукт или услуга в ЕС.

13

psccc

преди 4 години

тия племена криещи се по скалите бягат в европа като "бежанци" щото границите на ЕС са отворени и ние европейците по директиви на ЕС сме длъжни да ги храним, обличаме, лекуваме и да, ЕС е най-добре, нека ви е.

12

da be

преди 4 години

точно пък талибана знае кой е офицер и кой колко важен е. А бай Дончо ще ги остави на цру и хич няма да се меси, те си знаят каква цена ще плати талибана за сваления самолет. Историята учи че цената е много яка, иначе нищо ново - на война като на война, има жертви, има пострадали, къде е новината.

11

анонимен

преди 4 години

къде са тръмповците никакви ги нема да не са измрели,боико веднага да им праща съболезнователни .........мии

10

гост

преди 4 години

така трябва и в България, за да е послушен дончо, няма и бъкел от него да каже ,мушморока

9

Анонимен

преди 4 години

Предстои разхвърчаване на мюсли *** барабар прогнилото семе 3 поколения назад