158

До162

преди 4 години

Ами да не беше влизала, а, умник, гледам честват го и поляците даже, за евреите да не говорим, ако се бяха забравили още някой друг месец на курс ката дъга, можеш ли да сметнеш колко евреи щяха да са през комина, май нямаше да има Израел

157

Анонимен

преди 4 години

Влезна и докара епидемия от холера която отрепа 90 000 лагерницин ...знаминития кадър с булдозера дето заравя хора е баш заради нея ФАКТ

156

Претърпял Българин

преди 4 години

Мутация от космическо равнище.....

155

Topo

преди 4 години

Да живее славната и велика Червена армия ! Да живее Русия ! Да живее господин Путин !

154

Аман

преди 4 години

Аман от този холокост. А холокоста над българите за 30 години. Всеки ден ни напомнят колко са лоши нацистите, а те ли източиха язовирите на България, те ли избиха животните на хората, те ли окрадоха КТБ и т.н.

153

До156

преди 4 години

Не се прави на умен тука:) 1 и в библията е казано, че евреите ще бъдат гонени, така, че е трудно да се каже Богоизбран, 2 комунистите спечелиха войната и спасиха евреите, затова в Израел честват официално 9 май, та на кой делото е по Богоугодно на комунистите дето спасиха евреите или на демократите дето се мотаха да отворят 2 фронт докато евреите горяха, :) затова и трудно може да се преравнят комунистите към фашисти и Идил, тези не ги честват, те нямат 9 май

152

Нека бъдем добри

преди 4 години

Хора не трябва да се мразим взаимно а да се уважаваме не може да убиваш милиони еи така не зависимо от какъв етнос,раса или религия са под слънцето има място за всички бъдете добри и си простете всичко че един ден всичко се връща на вас и на вашите деца правиш лошо връща ти се лошо вредиш на човек Бог ти праща болести на теб и твоите близки и несполуки!!!Бъдете живи и здрави и не забравяите който,каквото да ви говори има Бог Исус Христос си знае работата закона можеш и да надхитриш но Бог не!!!

151

Justice Defender

преди 4 години

Да наистина нацистите са изгубили напълно човешкия си образ, даден от Твореца Бог на всеки човек, защото са си продали душите на дявола да вършат ненаситно чудовищните му престъпления срещу човечеството, мира,истината и срещу Бога който единствено има право да погубва животи защото Той ги е създал!Всички терористични режими като нацистки,комунистически,ислямски са от покварени в разума,корумпирани алчни за власт,лъжци,крадци убийци и др. злодеи-врагове на Бога и на Божия избран еврейски народ

150

юбералес

преди 4 години

До дядо йоцо гледаТретото. Първото е през 1920, второто през 1939, третото -1945, четвъртото - 1980г. Без да броим тези на руската армия преди това. Ако ги броим, то може да е десетото.

149

дядо йоцо гледа

преди 4 години

75 г. от кое влизане на Червената армия в Полша? Първото или второто?

148

До чебурашката

преди 4 години

Абе ***, ти пак ли ръсиш глупости, затова ли Израел поканиха Путин послучей 75 годишнината на форума за холокоста, а поляците не поканиха, затова ли направиха Израел 9 май свой официален празник или те не знаят кой ги спаси, ами ти знаеш, хахата

147

Анонимен

преди 4 години

Според евреите в Полша повече избити евреи има от самите поляци от колкото от немците. Когато Путин преди месец изкара документи в защита на еврейската версия поляците оревяха света но само с празни приказки не подплатени с никакъв документ.

146

Анонимен

преди 4 години

Прихвам от смях как *** седнал да се смее на евреите, че били мързеливи и мърляви. Разбира се, баш такива са. Затова имат най-модерната армия на света, най-безгрешната противоракетна отбрана собствена разработка на света, най-богатите компании в света са основани от евреи, включително технлогични такива, средната заплата в Израел е сравнима с тази в САЩ, най-модерната система за обезсоляване на морска вода и т.н.. А за вас, ***- празен язовир, 15-годишно BMW E60 и цоцолана със злато.

145

Анонимен

преди 4 години

"Внимателно влизат в Аушвиц"???Ама наистина ли внимателно?Колко са били внимателни?Нямам за цел да съдя никого, но тази политическа коректност ми идва малко в повече!Постарах се да гледам интервюта със свидетели на събитието.Според самите тях, много от кадрите на които се вижда "внимателното" освобождаване на лагера са режисирани и снимани няколко дни след освобождението.Истината е съвсем друга - когато са нахлули вътре (буквално) не са очаквали да видят това, което са видели.

144

Анонимен

преди 4 години

руснаците отрязват доставките, хората измират от глад и после отиват да ги спасяват .. кратка история

143

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Бе ние дори цяла дума в речника си имаме за тия "измъчените": моше -> мошеник

142

Димитър

преди 4 години

Червената армия ,защо не влезе в ГУЛАГ, съветските концлагери. ? Защо червената армия създаден в България концлагера Белене,където хранеха прасетата с човешки тела ?

141

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 171Там, откъдето мина Червената Армия се възраждаха държави.Слава на великата Червена Армия - победителка.

140

Тони

преди 4 години

25 000 роми .... да ***, тия пак са се спасили, то само в Пловдив има повече :(

139

Истината

преди 4 години

До Анонимен...... Преди 75 години части на Червената армия освободиха пленниците..... Да бе, червената армия винаги освобождава. Само, че почти всички от "освободените" съветски граждани са заминали директно във филтрационни лагери или в Гулаг. Защото са били военнопленници.