74

.

преди 4 години

До !!!На теб може да ти е отнела нещо, което наготово са ти давали. А на други пък им е дала възможност сами да си вземат нещата, от които те имат нужда.

73

де бре,

преди 4 години

е къде е мястото на тая скъсана и повредена картина? на кви ми се праите!?

72

!!!

преди 4 години

Разчистили ЧИТАЛИЩА и БИБЛИОТЕКИ!Напълниха обаче чалготеките!Какво ни отне демокрацията?

71

Добре де

преди 4 години

Ейййй, опасна работа. Ми поставили са го хората до контейнера, не са го изхвърлили вътре. Ако не сте забелязали така се оставя и храна за бездомни, дрехи и т.н. Какъв е проблемът? Фотографът да беше спасил портрета и да си го беше сложил в хола. Ама то във Фейсбук най-лесно се мрънка. Толкова корумпирани мошеници слагат Левски зад бюрата си и това не ги прави големи патриоти.

70

пияница мистик

преди 4 години

Ами ще го хвърлят я, как няма да го хвърлят като е разпрано платното на едно място, че и още 2 дупки има. Който се чувства голям патрЕот да си го вземе и закачи в хола

69

Анонимен

преди 4 години

Toва е реалното мислене на чалгарите,културата на българина,няма ПОМОЩ от европейските фондове само глад за мързеливите.На колене всички пред САЩ да им слугувате.

68

Анонимен

преди 4 години

Добре че не са метнали портрето у язовиро

67

Колчето

преди 4 години

До Анонимен Точно такъв тип колчета КЪДЕ ИМА В СОФЕТО??? Тури оВчилата преди да драскотиш :)

66

Bibl

преди 4 години

Ами то всичко почна с превръщането на една библиотека в един хотел. В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ не, ами В СЪРЦЕТО НА СОФИЯ. Честито на ПИЧИЛИВШИТИ. ***!

65

Тошо

преди 4 години

То и стихове на Яворов се намериха до контейнера....ето къде е нашето национално богатство...а да не би затова да сме на тоя хал......ако не уважаваме това което трябва...нас кой ще ни уважава....... Ами баща ми си сложи портрет на Ботев в коридора, защо не а този на Левски да не би да е някой автентичен, оригинален, рисуван преди 100 г......???Кога ще се оправят нещата ли, ами от когато такива светини не се срещат до ***, т.е. *** станат малцинство, от тогава!

64

Анонимен

преди 4 години

Само в столицата има подобен тип колчета. Спрете с тази фалшива информация да заливате хората, гнусно е .

63

Анонимен

преди 4 години

Тая снимка обикаля нета от поне 10 години. Пък и откъде знаете, че този скъсан портрет не се заменя с нов на Васил Левски?Родните медии като закъсат, почват с глупостите.

62

mmm

преди 4 години

Снимката е от София, а улицата е Солунска.

61

Анонимен

преди 4 години

Разгеле поне всичките български нацисти и комунисти проумяхте че Левски е проповядвал обратното на вас и се обръща в гроба като ви гледа.Добре е че сте го разбрали.А сега всеки добър български нацист да си сложи на мястото на изхвърления портрет на Левски тоя на Хитлер и всеки комунист тоя на Маркс.И всичко си идва на мястото, без едно.Би трябвало Левски да е в къщите а нацистите и комунистите на *** но в България всичко е наопаки и това включително.

60

Перничанин

преди 4 години

Перник няма никъде такива колчета по улиците нито при местата за бо//***. Автора на тази снимка да си я ........ знае къде

59

Анонимен

преди 4 години

Явно пак е по заръка на Георг Шopоc - повелителя на този сайт.

58

Анонимен

преди 4 години

До 59Нищо престъпно няма да изхвърлиш стар скъсан портерт на КОЙТО и да е.

57

Анонимен

преди 4 години

и защо авторът на снимката не е прибрал у дома си портрета и не се е снимал за да ни покаже какво е правилното решение, защо бе авторе. Защо се пияриш с човека загинал с вярата си за светлото бъдещеАвторът на тази снимка е същия престъпник както тези поставили, така "видимо" портрета м/у ***

56

Анонимен

преди 4 години

Ко да го прая тоз портрет? Да го сложа в мазата ли? Не ми е много ясно какъв точно е проблема?

55

Анонимен

преди 4 години

Да, ама в Перник си пазят снимката на др. Тодор Неживков.