19

Jas

преди 4 години

Уфф, хайде вече да е февруари, че да най-накрая да са извън ЕС и да свърши пустия Brexit! От 2016 г. все излизат и още са в ЕС.

18

А сега сериозно

преди 4 години

""напускането на най-големия проект за мир след войната" не е "нещо, което трябва да празнуваме"."Ако проекта в който Британия бе съавтор, бе добър, британия нямаше да напусне!!!! Все още има надежди ЕС да стане нормален и Британия да се върне. Но няма да стане преди гангрената не бъде изрязана !

17

Анонимен

преди 4 години

Освободиха се от робството на брюкселските бюрократи.

16

Анонимен

преди 4 години

Направо за световен ден на свободата и демокрацията да го обявят, какво си играят на дребно.И да почерпят всички народи по света по случая.

15

b

преди 4 години

До Анониkмен както и ние 30 г......

14

чичо Пей

преди 4 години

До Анонимен " Присвояване на средства"това не е точният израз.Тук се касае за нечувана криминална дейност на тежка документална измама,неупесуемо рушветчийство с една единствена цел-ограбване на Европейските фондове и лишаване на средния българин от възможноста да сътвори своето бъдеще с помоща на Европа.Именно за това като главен менажер на тази дейност бе създадено криминал-политическото образование претензионо наречено ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 4 години

Всички чакаме британската Югославия да излезе от Варшавския договор, от Съвета за икономическа взаимопомощ, от Западния лагер и да попадне в ръцете на САЩ, Индия, Китай.След попадането в лапите на САЩ, Шотландия ще избяга и Ирландия ще се обедини.

12

чичо Пей

преди 4 години

Велика Британия беше най голямата империя създавана някога от човечеството.Успехът и се дължеше на факта,че тя не управляваше колониите си с огън и меч.Напротив тя помагаше на държавите които владееше с *** население да развиват икономиката си като стоеше на входа и изхода и прибираше парсата.*** поданици се радваха защото смениха препаската от смокиново листо с костюм произведен от английски стан.И сега времената не са се променили особено много.Затова се появи и BREXID.

11

Анонимен

преди 4 години

То за тях това си като за нас трети март.

10

Анонимен

преди 4 години

Това е техния избор, ако може да се дефинира някакво подразбиране за единство на нацията. Ще се види след няколко години накъде ще тръгнат нещата. Щастието за един е нещастие за друг. Едни ще спечелят, а други ще загубят. Така е навсякъде.

9

Анонимен

преди 4 години

супер не е справедливо държави като Великобритания и другите западни държави да си строят пътищата и метратаа сами а бай балгар чорбаджи да строи с тяхните пари даже и къщи за гости и да присвоява евро срества, Европейския съюз е създаден с цел свободна търговия все пак а не с цел присвояване на средства

8

Анонимен

преди 4 години

7ми, наглите от чалгаленд искат да продължават да присвояват евро субсидии и да се изживяват като най- големите европейци

7

Анонимен

преди 4 години

Наглобритания е най-отвратителното място за живот в целия ЕС. Радвам се, че се махат, че техните претенции и кудкудякане омръзнаха на всички...

6

Анонимен

преди 4 години

Великобритания се освободи от ислямоджендърската тирания на ЕС да му мислят останалите 27.

5

Анонимен

преди 4 години

за свободна и независима Шотландия, с вас сме!

4

Анонимен

преди 4 години

Ако ЕС не спре с тази планова икономика на субсидиране и с тези свръх регулации, скоро ще ги последват и други. Спешно се нуждаем от реформи и връщане към пазарната икономика. Иначе ставаме СССР-2 и до десетина години се разпадаме.

3

Анонимен

преди 4 години

Честито !

2

Анонимен

преди 4 години

толкова блестяща, че няма накъде повече... Шотландците и те ли ще празнуват? А Северна Ирландия? В момента, в който се срине съюза и тези държави излязат от състава на Наглобритания, тогава ще разберат наглобританците истинската цена на излизането от ЕС.

1

Анонимен

преди 4 години

Като гледам май ще го празнуват като ден на независимостта нищо чудно да им стане национален празник и да го празнуват ежегодно.