396

ivan

преди 4 години

колкото е била християнка толкова ще бъде и мюсюлманка, едва ли е чела корана

395

анонимен 1

преди 4 години

Това момиче е по глупаво от колкото съм си мислела преди.Това че обича да е в центара на вниманието не й дава право да лъже.Вярно че всички в учелище бяха шокирани от това че си е сменила религията но по скоро бяха любопитни да ли знае каквиги върши и какъв ще е резолтата от това.Обидите за които говори са поскоро от навикът й да се меша в чуждата работа и да създава проблеми межу съучениците си и учителите.Вънаги е била на всяка манджа меродия.Обидите са заради характера й не заради религията.

394

Фитотерапийка

преди 4 години

Това не е просто забрадка, а някакъв традиционен модел техен типично ислямски. Вижте как има друг слой отдолу. Не съм сигурен това точно ли е яшмак!? Който знае да каже. Нещо ѝ е липсвало за да се впусне тая вече не толкова малка женичка. Но пък заради фес във фейсбук да се помюсюлманчиш...... ??? Едно време ми изглеждаше много жестоко какво са правели с колаборационистките франсетата - остригват главата и и рисуват свастика на челото и на площада да я огледат всички! Май е било ОК

393

Анонимен

преди 4 години

Тъй като за отказване от исляма наказанието е смърт, единственото решение за Ния, след като минат няколко години и се изправи срещу реалността, е помохамеданчването да се анулира. Основания могат да бъдат непълнолетната й възраст и фактът, че е била манипулирана и не е разбирала с какво се захваща

392

Анонимен

преди 4 години

"Ниа обаче не е съгласна, а настоява, че всъщност в исляма жената е на по-висша позиция."Значи Ния настоява в противоречие С Корана, който тя явно няма идея какво съдържа и където многократно се подчертава, че мъжът стои по-високо от жената. В този турски сайт не може да се цитира, но има няколко такива местаНия първо би трябвало да се поинтересува какво пише в Корана, после да дава мнение!

391

Анонимен

преди 4 години

Глупаво, глупаво момиче!!Да те видим след десетина години къде ще бъдеш

390

Анонимен

преди 4 години

До Мислещ"в библията също е казано да се носи забрадка но няма кой да го спазва"Явно не си чел Библията. Прочети я - цели части от нея са копирани в Корана. В Корана също не е казано нищо за забрадки, а само че облеклото трябва да е скромно. Забрадките са символ на женското робско положение и са измислица на деспотичните мъже, които са решили, че стоката трябва да се пази покритаНИЩО ЗА ЗАБРАДКИ НЕ ПИШЕ НИТО В КОРАНА, НИТО В БИБЛИЯТА!

389

Анонимен

преди 4 години

"Интересно е че не се търсим истината а се водим от предразсъдъци"Аз лично не се водя от такива. Познавам добре и двете религии и литературата им. Ислямът има добри и благородни неща, обаче е крайно нетолерантен и жесток. Не е подходящ за хора мислещи, независими и индивидуалисти, каквито като цяло са европейците. Не бих препоръчал тази религия на никой европеец, ОСОБЕНО на жени Момичето е било манипулирано и тепърва ще разбира колко много се е минало

388

Анонимен

преди 4 години

До Мислещ"По света постоянно има хора които приемат или отхвърлят дадена идея виждане или религия но това си е техен избор."Там е работата, че НЕ е техен избор. Само един пример - християнин може да смени вярата си, ако реши, а мюсюлманин - не може, смърт! Защо, нали е негов избор?Виж колко християни са останали в мюс. страни, и колко мюсюлмани има в християнските. Защо?ЗАЩОТО ХРИСТИЯНСКИТЕ СТРАНИ СА ТОЛЕРАНТНИ, А МЮС. - НЕ! Защото ислямът е най-нетолерантната религия, създавана няког

387

Анонимен

преди 4 години

До Мислещ 429Айде сега манипулации! Ти се кахъри за исляма, който уж е религия на мира, обаче в Корана се призовава да се убиват друговерците. Много са страшни тези сури. В Библията няма такива призиви, така че не ми сравнявай двете религии!Да, всеки има право да вярва каквото си иска, но ако не пречи на другите! Ислямът пречи с това, че не оставя другите да вярват каквото искат. Няма по-нетолерантна, налагаща религия от исляма! Не може дори да има сравнение!

386

До мислещ

преди 4 години

Тя на 16 е била немислеща

385

Мислещ

преди 4 години

Нека си обясним нещата авторката на статията е уличила болна тема за коментариако погледнем всички други статии са с коментари около 100 По света постоянно има хора които приемат или отхвърлят дадена идея виждане или религия но това си е техен избор. Интересно е че не се търсим истината а се водим от предразсъдъци , нима Мохамед Али е станал терорист или по лош човек като е приел исляма или Кет Стивънс, или българите които живеят в гр. Казан и са мюсюлмани полоши хора ли ги прави

384

Анонимен

преди 4 години

Честито бръснат таралеж!

383

Койчо

преди 4 години

Ние сме 175 в света по толерантност по отношение етнос , религия и др. ,даже македонците са по напред, няма в света еднонационални държави - например само християни е целия народ .

382

БПФ

преди 4 години

Да напомня ли как почти веднага след Освобождението четири села турци сунити (прогресивният и светски клон на исляма) са избягали от гнета на Османската империя и са се заселили в Свободна България - в дряновския край? Потомците им още живеят там и жените не щат да чуат за забрадки и фереджета !!!.

381

БПФ

преди 4 години

Арапските жени от десетилетия и векове даже се борят за свободата си, тая офца се самозаробва. Ама то всеки от мозъкът си пати... или от неговата липса.

380

Анонимен

преди 4 години

До sudoОТГОВОРЪТ НА ВЪПРОСА СЕ НАРИЧА - ЛИГАВЩИНА И МАЛКО БОЙ Е ЯЛА АМА НИЩО СЕГА ЩЕ СИ НАВАКСА С БОЯ ЗА ВСИЧКИ 18 Г

379

Ован

преди 4 години

Умилително е да четем регулярно за рани мръсни чаршафи, които с бурките, джулабите, фереджетата, фесовете, *** и останалите си атрибути през сълзи на очи ни обясняват как това е религия на любовта и мира. И едва ли не тук живеят някакви нетолерантни зверове и злобни нацисти, които постоянно мачкат правоверните. Естествено никой от смешните ни журналисти няма да попита някой като това объркано момиче, какво се ще се случи , ако се появи по потни, къси панталонки и сандали в Рияд да речем :)))

378

Картофчо

преди 4 години

До: "Мислещ" и "Гого"Между толерантност и глупост разликата е голяма! Въпреки това, колкото и да е странно се намират хора като вас, които ги бъркат тези понятия. Единствено се надявам да не ги бъркате понятията нарочно!

377

...

преди 4 години

Всички атрибути на тази религия са като гей парада-"вижте ме, вижте ме", никой не ви пречи ни да се молите, ни другото, ама защо ни го навитате в очите?Още една проста тинейджърка, която скоро ще ревне, "помогнете ми"