45

Анонимен

преди 4 години

Отидете в Консулството ни в Солун,там ще разберете колко е велик българинът зад граница.

44

Стойчев

преди 4 години

Америка се грижи за своите граждани даже и да са на Марс. А ако случайно ви се наложи да идете до българско посолство в чужбина ще видите че там служителите най-много мразят българи. Няма да има никакво съдействие и ще ви се скарат че смеете да ги безпокоите.

43

Шнапса

преди 4 години

САЩ се грижат за гражданите си и ги спасяват веднага. А българското правителство няма да прати самолет никъде и ще каже: "защо сте отишли в Китай? Сами сте си виновни. Вече сте опасни за България и затова умирайте в Китай"

42

Анонимен

преди 4 години

Мдам, това е най-сигурният начин да разпространиш епидемия - изпрати самолет да вземе гражданите ти и да ги върне вкъщи. Да видим каква карантина ще им сложат, при положение, че вирусът все още мутира и не се знае нито как точно се предава, нито колко му е карантинния период.

41

Анонимен

преди 4 години

Ще кацне.в океяна

40

Анонимен

преди 4 години

" Случайно " изпуснат вирус за усмиряване на Китай?! В италиански сайт пишеше, че в Ухан се намира най-голямата биолаборатория в Китай, която изследва най- опасните патогени като ебола и други такива...

39

Анонимен

преди 4 години

Короновирус, не е нов вид. Просто мутира, като всички в природата.

38

НЕ е важно

преди 4 години

дали е вирус или бактерия, защото шикалкавят и не казват. Истината е, че има карантина за 60 000 000 китайци, бързо разпространение по въздущно-капков и други пътища и висока кантангиозност и смъртност. Очаква се световна пандемия. Щом в Китай при такива крути мерки ситуацията не се овладяи прескочи в САЩ и ЕС, ситуацията ще стане критична. Не пътувайте в заразени райони и държави.

37

До 38 Анонимен

преди 4 години

Някои от коментиращите не са съвсем наясно с разликата между вирус и бактерия. Чумата се причинява от бактерия, стрептококите са бактерии. Въпросният коронавирус е нов вид и все още не добре изследван. Дано бързо да се овладее ситуацията.А ти видя ли го въпросния вирус?! Или ако ти кажат, че епидемията е предизвикана от папилома вирус и това ще повярваш? Никой не е виждал снимка на въпросния вирус, а и защо го крият - да не го урочасаме ли!

36

Каква икономика и

преди 4 години

организация. За 10 дни модерна болница за 1000 души и още една за две седмици. Организация при карантината и дисциплина на населението без паника. Предтавям си какъв хаос ще е в САЩ, когато коронавирусът прескочи там. при съвременните комуникации се очаква световна пандемия. Не ходете въобще в Азия, Франция и САЩ.

35

Анонимен

преди 4 години

Някои от коментиращите не са съвсем наясно с разликата между вирус и бактерия. Чумата се причинява от бактерия, стрептококите са бактерии. Въпросният коронавирус е нов вид и все още не добре изследван. Дано бързо да се овладее ситуацията.

34

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 27 Със сигурност си прав. За това са световна икономика и военен хегемон.

33

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 17 Снимка на вируса има само руснаците. И те са започнали да правят ваксина. До 2024 г. докато Путин е на власт , може и да стане. Търпение му е майката.

32

Анонимен

преди 4 години

Внасят си зорлем вируса в държавата.

31

60 000 000 са

преди 4 години

под карантина. Има заповед военните да стрелят при нарушение. Става въпрос за изпуснат вирус на генно-модифицирана чума - от рода на коронавирусите!!!

30

Анонимен

преди 4 години

Антиваксърите ще са доволни,ако се спрат да създават вируси, тогава няма да се налага ваксина против вече десетки вируси.То не бяха свински,птичи вирус,ебола,спин,коксаки,стрептококи ...........

29

Жълтур

преди 4 години

Гнусните дръпнати напълниха Света.

28

Анонимен

преди 4 години

моля всички антиваксъри и дупетати с еднопосочен билет за Ухан

27

Анонимен

преди 4 години

за всеки антиваксър е въпрос на чест и дойстойнство да ритне камбаната от вирус

26

Анонимен

преди 4 години

"Проваксърските лунатици не знаят на кой свят се намират от страх. Цял живот се бухат с инжекции против знайни и незнайни заплахи и накрая да пукнат от рибен грип"-------------------------------------В петък, в Пекин беше изписан от болница първият излекуван китаец. Живеещ и работещ в Китай чужденец разказва, че там няма никаква паника. 20-30% от минувачите са с маски, но температурата на тялото се измерва задължително преди заселването в хотел и на входа на мола. Тайван спря износа на маски.