15

Анонимен

преди 4 години

Щом е стрелял самоволно трябва да е поради някаква причина като нечий симпатизант,фен на милитаризиран отряд или противник негов в разните сфери как за сфери на влияния,че още други по ред причини до стрес по също различни причини понеже се е стреляло и преди часове по катарски пътнически самолет,но навярно не е по конкурентни съображения.

14

Анонимен

преди 4 години

Жалко за загивалите, но май и там като у нас когато им трябва виновен започват от чистачките. Войника е изпълнил заповед по тази логика след края на втората световна война трябваше да заключат и съдят цялата армия на вермахта.

13

Анонимен

преди 4 години

13Османе, американците разбиха сСсР то без пушка да е гръмнала.

12

да

преди 4 години

по-страхливи от американците няма...тия нямаъ война за 50 години назад ,в която да не са бити като кучетаот Виетнам до Сирия уплашени и бягащи крави:)))един самолет им прелет над коритото в Черно море и екипажа масво напусна заради причинения стрес хахахаха

11

бай ганю

преди 4 години

До Питъриран признаха след като бяха притиснати от доказателствата и не можеше повече да наричат отричатдали сега те ще изплатят обезщетения?а американците не са отричали че са свалили техен самолет в грешка си

10

еди кой си

преди 4 години

Американска ракета, изстреляна от територията на Иран? Която набира височина вместо да се снижава? И се движи със скоростта на излитащ самолет, а не с тази на ракета (която е десетина пъти по-висока)....?!

9

Убре

преди 4 години

А виновният за сваления от *** малайзийски самолет кога?

8

Ами ако е агент?

преди 4 години

Сега, по български пример, иранците следва да обвинят извършителя, че е американски агент...

7

Питър

преди 4 години

До бай ганюОбщото със свалянето на иранския самолет е, че американците ОЩЕ не са признали официално, че са го направили, макар че седем-осем години след това са изплатили обезщетения на семействата на загиналите. Иранците признаха на третия ден.

6

Анонимен

преди 4 години

Случаят със сваленият преди 32 години ирански самолет няма нищо общо със сегашният Иранскит е летял в посока на американски военен кораб и е бил свален след неколкократни предупреждения, на които не е отговорил.

5

Анонимен

преди 4 години

Посрана от страх иранец /или руснак/ и негодно руско оръжие. Жалко за невинните хорица.

4

Анонимен

преди 4 години

объркал се човека... и бум. дайте им сега ядрено оръжие и да видим с него как ще се объркат... лошото е, че тогава ще го отнесат милиони хора. на тия *** не трябва да им се дава нищо, че току-виж се объркали пак.

3

Анонимен

преди 4 години

малко е

2

бай ганю

преди 4 години

ако приемем че сащ са свалили ирански пътнически самолет преди 32 год.то това какво общо има със свалянто на украинския от иранците в който няма нито един американец?и ако иранците не намират за правилно свалянето на цивилен самолет от военни за правилно тогава защо са го направили и те ?и ако военослужещия който е задържан като изкупителна жертва и е обрал пешкира защо не се споменава нищо за този над него или тези над него издали заповедта за натискане на копчето?

1

Анонимен

преди 4 години

Жал ми е за иранците как група фанатици ги манипулират. Начело с религиозния им лидер... Върховното командване нареди самолетът да се свали, а сега, след като видя милионите протестиращи и целуващи американския флаг, си търси изкупителна жертва в някакво бедно персийче... Какво да кажем повече...