28

Скептик

преди 4 години

Изкуствен Интелект, Безсмъртие....нали се сещаш че това не е в полза на 99.99% от хората. Медицина и наука бла, бла - как супер богатите да контролират и изтребват хора без да се цапат.

27

Анонимен

преди 4 години

Само изкуствения интелект ще ни оправи нас.

26

dsgsgsd

преди 4 години

Таз бих я оплодил

25

Доктор

преди 4 години

Поради липса на естествен заменяме интелекта с изкуствен. Преди векове когато са измислили тъкачните машини, работниците се бунтували и ги чупели защото смятали, че ще им вземат хляба.Сега изкуственото е едва ли не бог, безпогрешно ще реши всички проблеми, няма да има катастрофи ....И никой не се замисля за задкомпютърното устройство, което решава.....П.с. Самоирония - доктор съм по изкуствен интелект.

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЖената страда от вагинaлнa сухота, и си решава проблема с плещене на глyпocти.Хайде сега пък и ти с твоите глупости. За феминистките може и да си прав, но Глупостта е по- често при такива,които мислят повече с половата си система, а не с мозъка на главата. А и сексът е предназначен за деца, а не просто да се прави креватна гимнастика по няколко пъти на всяка седмица. Половото въздържание и умереният секс ( с цел деца) не прави човека( било то мъж и жена) глупав.

23

Анонимен

преди 4 години

Изкуствен " интелект", изкуствено " тяло", изкуствена " душа"... Не, НЕ искаме и НЕ желаем заместители на ЕСТЕСТВЕНИТЕ И ИСТИНСКИ ЧОВЕШКИ ИНТЕЛЕКТ, ДУША И ТЯЛО.

22

Анонимен

преди 4 години

Футурологията сигурно ще е първата професия която ще изчезне в бъдещето :)

21

футуристфатмак

преди 4 години

Тая любовница на Първанов докога ще ни я пробутват?? Футуритска била, това каква точно "наука" е? Нещо като гадаенето на боб, кафе, карти таро? А па за изкуствения интелект само общи приказки чух, нищо конкретно.

20

Т.Шак

преди 4 години

Не ви трябва изкуствен интелект ако имате естествен.На всеки каквото му липсва.

19

Ко? Не!

преди 4 години

"доктор по футурология и изследовател в Института по философия и социология към БАН" ?!?! То за това БАН стана само за подигравка.

18

Анонимен

преди 4 години

В България естествената простота надделя над изкуствения интелект. Матряла избра един *** вожд да управлява и се върна чак в пещерите. Няма демокрация, цивилизация и 21-ви век - от Боко Тиквата по-изкуствен интелект няма.

17

шматка

преди 4 години

Половината от статията е ПР на въпросната дама.Другата половина е общи махленски приказки.Защо въобще я пуснахте тази статия

16

Доктор по ИИ

преди 4 години

ИИ няма как да има съзнание понеже е просто сравнение на стрингове. Колкото скоростта е по-голяма и алгоротъма е по-добър съща разполага с повече данни резултата е по-точен. Съзнанието е базирано на себеусещане, много животни дори го мямат.Спрете с глупостите, МОЛЯ!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Едно и също предъвкват разни хора, дето не разбират от ИИ. Тая леля може да е голям специалист, но в съвсем други сфери, не виждам смисъл да се изказва по въпроса.

14

Anon

преди 4 години

За бъдещето. не знам, ама тази кака като я гледам е заложила на ботокса и филърите в настоящето...

13

Анонимен

преди 4 години

Футурологията е псевдонаука!!

12

Анонимен

преди 4 години

Машината т.е. компютъра работи по алгоритъм, създаден от човека и тя не можа да мисли.Следователно изкуствен интелект не съществува.

11

Анонимен

преди 4 години

Изкуствен интелект...................такова животно няма....................това е една измислица, за да могат разни програмисти да се правят на много велики и да пишат безсмислени дисертации!!!

10

ДоктУра Футурулог

преди 4 години

Аз не съм издавал книга ама нимоа да не са саглася или моа да са съглася с гУспужата Марианка .СуперИзкуствения ша на превъз*ходи .... чи как иначи.И също тоя Ентелект или ша има съзнание или няма да има .....А част от професиите или ша изчезнат или няма да изчезнат ...И не на последно а на най-важно място - хората или са положително настроени или не са положително настроени към тоя Ентелект ....Пък аз или нищо не разбррах ... или нищо не разбрах .... *** че го разбери.

9

Анонимен

преди 4 години

Просто няма как изкуствения интелект да победи естествената тъ пота