7

La France

преди 4 години

Vive la Republique, Vive la France!

6

Скептик

преди 4 години

До 4"Общественият сектор" не можел да издържи. Какви са тия глупости бе. То частниците и самонаетите ви пълнят бюджета. Вие само папате и агате. Я да намалим този сектор 2-3 пъти.

5

Анонимен

преди 4 години

Във Франция си пазят социалните придобивки, а при нас режимът на демократите унищожи всички форми на организация на работниците и сега няма кой да ни организира в защита на правата ни. При режимът на демократите пенсиите са ниски заради мизерните заплати, заради частния сектор и огромното укриване на доходи там и трето заради частните пенсинни фондове и вноските за пенсия в тях, които съществено намаляват парите за пенсионерите. След време тези фондове едва ли ще изплащат значими пенсии.

4

Анонимен

преди 4 години

Франция ще се оправят, но ние в България не. Масовото укриване на доходи води до мизерни пенсии, както за сегашните пенсионери, така и за бъдещите, то сега укриват доходи. Сега осигуровки се плащат само в общественият сектор, а в частния сектор почти винаги по минимума, но общесвеният сектор вече има малък дял и не може да издържа цялата осигурителна система.

3

Козела

преди 4 години

В Америка е 67 години пылна пенсия.НО можеш след 62 години да се пенсионираш и да работиш така двоини доходи.

2

Леле

преди 4 години

Бе, не зная какво са подписали, знам, че днес над един милион да били по улиците на протестите

1

Дискриминация

преди 4 години

И при нас цъка бомба с така наречените държавни служители и чиновници който не плащат данъци и осигуровки в НОИ а ползват всички блага на системата,за който плащат обикновените хора.Заради тези търтеи и дупката в НОИ хората не могат да получават нормални пенсии...!?