13

ГАДОРЯН

преди 4 години

Време е някой да изхвърли ***!!!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Още ли не сте разбрали, че Гроб е ОПГ за брутално и алчно ограбване на народа?Това не е изобщо политическа партия.

11

Анонимен

преди 4 години

нема счетоводен софтуер за линукс, дори и да има, много по-вероятно е да се чупи компютър отколкото касов апарат. Достатъчно е меките да пуснат един ос*ан ъпдейт и да блокират търговията в БГ

10

Анонимен

преди 4 години

Ако спрат да работят сървърите на НАП след 31 януари поради някаква причина независимо каква, считайте че търговията в цялата страна е спряла и няма да има от къде да си купите един хляб. Ако това стане ГЕРБ ще си заминат съвсем безславно от властта.

9

Анонимен

преди 4 години

Какво разяснение очаквате от калинки? Нелепо е...

8

Анонимен

преди 4 години

Има стотици въпроси зададени от бизнеса към МФ във връзка с Наредба-18 които висят от месеци без отговори поради простия факт че експертите на министерството не могат да дадат смислен отговор, но като магаре на мост МФ се е заинатило да задейства наредбата на 31.01.20 година па ако ще и да става потоп след това. Твърде е вероятно в началото на февруари хиляди магазини и магазинчета, кафенета и ресторанти да не могат да работят и наистина да настъпи хаос в цялата държава.

7

Анонимен

преди 4 години

Хаус, с нап нищо друго освен прозорците няма пълна функционалност. За линукс директно и незабавно забравяш, ако имаш електронна комуникация с нап.

6

Анонимен

преди 4 години

До 1, брилянтно! Няма какво да се добави.

5

House M.D.

преди 4 години

"ако Windows по някаква причина спре да работи"А защо изобщо използваш прозорците? Премини на пингвинчето и си реши проблемите.

4

Анонимен

преди 4 години

Тука някои хора не разбират че властта има много по-важни и неотложни неща за решаване, като например как да спасим отбора на Левски от фалит. Натам е насочен целият управленчски ресурс на ГЕРБ и България, а вие ни занимавате със странични и маловажни неща. Задачите трябва да се степенувават според техния приоритет. Най-важното нищо за властта в момента е спасяването на ПФК Левски.

3

Анонимен

преди 4 години

При герб всичко е хаос, в хаоса се краде много! Малко остана дръжте се, герб откриха поне 10 сериозни фронта, които се и преплитат всеки ден настъпват мини и лопати няма начин да издържат още дълго! Сушата е факт, тока и пенсиите са следващите бомби, н18 е за загрявка. Логично герб потрошиха всичко което може да се у се ре! Ц Бориславова го каза 2009, тоя ще съсипе държавата!

2

Анонимен

преди 4 години

Другарки и другари, на ГЕРБ им трябват много пари. Законодателния хаос си е за ваша сметка, парите са за ГЕРБ. Това че Наредба-18 на практика убива дребния и среден бизнес е без значение, тъй-като едрия бизнес изпитва остра нужда от работна ръка и фалита на малките фирми ще е мотора който ще напълни едрия бизнес с евтина работна ръка.

1

Анонимен

преди 4 години

Това за пореден път доказва колко е кадърен страхуващият се от земетресения уреден капацитет Горанов. Ако не беше чича му, доносника от дс, горанката щеше да е хигиенист на бензиностанция без санитарен възел, работеща само денем, в делнични дни. Толкова е кадърен милия.