42

тя

преди 4 години

Тая е за затвор !

41

Анонимен

преди 4 години

Докато ние ги плащаме загубите, ще им дреме на шапката, те парите си ги вземат, откога Софийска вода е концсионер и какво направеха почти нищо! Лишете ги от тези лесни пари и нещата ще се оправят!!!

40

bafff

преди 4 години

това другарко не са "загуби" а кражби и то не от безхаберие а с ваше тихомълком одобрение. именно за това един ден ще се озовете в затвора и няма да ви се размине, скоро ще е.

39

Анонимен

преди 4 години

Прилича на Цола Драгойчева...Но е по-невежа и от нея.

38

Анонимен

преди 4 години

В уникалното исторически парк няма загуба! Само плюс! Елате и един от двама ни ще си купи бентли.

37

Анонимен

преди 4 години

Лъжат от ГЕРБ, както винаги. За тези 10 години управление на ГЕРБ, загубите на вода се увеличават, а средствата се присвояват. Сега загубите на вода достигнаха рекордните 61%. След още 1-2 години управление на ГЕРБ, ще станат 62-63%. То не може ГЕРБ да крадат като за последно и загубите да намаляват.

36

Анонимен

преди 4 години

Голям напредък, в Япония загубите са 1%, кога ще ги стигнеме.

35

Анонимен

преди 4 години

Направих си труда да видя в Гуглето за " ВиК и ЕС " Изникна доклад Сметната палата на ЕС. Там сме заедно с Румъния и Унгария. От нас искат 49% / затова изчислихме 48,8%/, сега сме 60%. Средно За ЕС 25-30%. В Румъния се борят за 20%. За някакъв малък проект във В Търново сме ги постогнали!!! Пише и колко милиарда европейски пари са ни дали и то от Европейски Фонд за Регионално Развитие!!! За ВиК. А тая скочила, за какво отговаряла? Вижте го само 83 -90 точка.

34

Мислеща

преди 4 години

Кой друг бизнес може да си позволи такива загуби и да е на печалба?! Това си е безотговорно разхищение на природни ресурси и ограбване на хората, които плащат. От всичко, което прочетох и видях по темата разбрах, че от 1990г. до сега са дадени стотици милиони левове ,вкл. и заеми, като не вземаме предвид повишението на цената на водата , а ВиК мрежата е в окаяно състояние. Къде са парите...?!

33

веикатониготури

преди 4 години

Абе на тоя блок в Казанлък,дето носи името на една опера ;) и са натрупали ПЛАНИНА от "битови отпадъци" под прозорците си, някой отчита ли им водомерите, а? Имат ли такива изобщо, или отиват в графата "общо потребление" на всички плащащи?И не е само блокът с име на опера, цели квартали са така.Всички го знаем, госпожо министЕрке.Не ни търкаляйте като аспиринчета.Пък в цената на водата са включени и очаквани разходи за ремонти и обновяване на мрежата.Де ги тия пари, а?ВиК-то е куче-влачи.

32

Шопов

преди 4 години

Този нагъл бабишкер не мога да го гледам.

31

Анонимен

преди 4 години

*** тази ку-ку-вица още ли е на мястото си???? Егати нахалството...........нямам думи!!!

30

Тошо

преди 4 години

Бай Тошо го построй, но няма кой да го поддържа

29

допълнение към 27

преди 4 години

Освен пробитите тръби ,към загубите се отнася и водоподаването към ромските махали. Цели квартали /в пловдив те са към 40 хил жители/ се водоснабдени, но водата не се плаща. Всеки опит да се сложи водомер се посреща с камъни и сопи. Така водата там се изписва като загуби по мрежата и де факто я плащат останалите честни хора..

28

М, да ...

преди 4 години

48,8 % ще ги начислат в потребителската цена та някой да не си плаща а на други да им излязат сметките , ли? Не вратичка, а портал!

27

Анонимен

преди 4 години

Отговарям на наивника по-долу. Няма печатна грешка. Партийната цел от 48, 8 % загуби след 4 години обаче няма как да бъде постигната. Знае се, че в момента на повечето места тя е 60-70%. Тръбите са така пробити, че 2/3 изтича. Пари нема! Финансират се само пътища и тротоари, понеже това най се вижда от електората и там е по-престижно да се режат ленти. А ВиК дружествата им дай само да събират пари, те тръби не сменят!

26

Анонимен

преди 4 години

Перхидролената защо не е при Нено?

25

М, да ...

преди 4 години

До 21 АнонименИ двете твърдения са вярни! И за ВЕЦ и огромни течови/разхищения видими дори с просто око / по думи на живущи перничани/! Ядени на корем без реинвестиции!

24

гербавите

преди 4 години

А в Козлодуй кметицата от ГЕРБ си направи заплатата 3500 лева! Срам!!!

23

:))

преди 4 години

Това е урок за всички, каза тя.-------Тези се учат в движение ли? пп. това не е пр. ИТ сектор който динамично се обновява/има новости! Това е ВИК, бре!