12

Анонимен

преди 4 години

Проблемът с учениците дойде в България със Закона за закрила на детето, чл.88) Родителите, настойниците, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, са длъжни да не оставят без надзор и грижа децата до 12-годишна възраст, ако с това се създава опасност за тяхното физическо, психическо и нравствено развитие.

11

Анонимен

преди 4 години

В детската градина "Мир" в село Дунавци, Видинска област, също днес няма занимания. Браво днес.бг. Е те това е истинска новина

10

Анонимен

преди 4 години

Училищата не са място за отглеждане на деца, детските градини са и те ще работят. Крайно време е родителите да разберат това и да имат грижата за собствените си деца. Заради такива като вас, чиято единствена грижа е, че няма кой да ви ги гледа, превърнаха училищата в интернати. Ако можехте, щяхте да ги оставяте и да спят там - да не ви занимават.

9

Мен

преди 4 години

До малоумиеНамери си друг работодател или ти стани такъв.

8

Я пак

преди 4 години

Да помислим. По-добре ли е детето да е превантивно във ваканция, или принудително, болно с гадния грип? Родителите трябва да си гледат децата все пак, а е някои друг.Соринг за работодателя!

7

Враца

преди 4 години

Спи, Враца, спи! Нещастните деца от област Враца кога ще видят ваканция? Когато достигнат 80% заболеваемост ли?

6

малоумие

преди 4 години

Дотук добре, но трябва да взема болничен за да си гледам първокласника вкъщи за седмица и половина, а "работодателят" ме гледа на въпреки!

5

ади де

преди 4 години

Ами ако истинският грип удари след 06.02.2020год.?

4

Стария даскал

преди 4 години

Преди демоНокрацията не бях чувал за ГРИПна ваканция!

3

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая адекватни мерки.Работодателите може да вземат пример за служителите, които могат да извършват работата си и дистанционно от дома.

2

House M.D.

преди 4 години

Така е, като не общувате с господин /или другаря - по избор и предпочитание/ Нъсеч.

1

Анонимен

преди 4 години

Да забрани и отоплението с твърдо гориво че не се диша със или без грип....