206

Теократ

преди 4 години

До ДемокрацияВсеки срещу всеки. Всеки иска да управлява за себе си но не и за народа!!!!Ако двамина постигнат съгласие - тогава единият е евреин!

205

9689

преди 4 години

Дребно ,гадно ,доносниче...

204

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам защо тия модератори на сайта се страхуват от стихотворенията на нашите Възрожденци -явно защото им е наложено тек да няма възраждане само упадък

203

Анонимен

преди 4 години

Прочете Не сме народ на Петко Славейков понеже продължават да ми трият думата *** -не сме народ а *** но хубаво е да прочете всечко има го в интернет

202

Анонимен

преди 4 години

не сме народ а *** хора дето нищо не вършатаз не зная аз не мога общ глас е само знаеме да се един друг -това го е казал Славейков ако го изтриете и това то само потвърждава казаното не мога да разбера защо изтривате *** защото кондорите от САЩ това ядат ли

201

Анонимен

преди 4 години

Защо изтрихте думата *** -поетът го е казал не народ а *** а Вие триете думи на Славейков това ли ви е цензурата -да затривате бълг.поети

200

Анонимен

преди 4 години

Тоя от кои беше към кои мина и към кои сега се присламчва за пари -към тези които му плащат повече -ние сме продажен народ и много добре са ни преценили отвън че с пари ще ни затрият-Ние сме *** на Европа и не само откъм бали внесени от Италия -откъм храни дрехи лекарства -Тоя народ е *** макар и със сълзи на очи да го казвам -а страната ни е богата

199

Приятел

преди 4 години

Агента на ДС Николай/Гошо Марков/ е личния паж на Боко Тиквата.Цял живот е бил влечуго и ласкател.Изпада в транс като види микрофон и изговаря "Бойко" по сто пъти ,за да не забрави на кого се кланя ,защото вече е съвсем изкуфял.Мисля че Боко го държи в НС за да покаже на противниците си, до какво състояние може да докара всеки който го хули.

198

Анонимен

преди 4 години

При избори Борисов няма да бъде ИЗБРАН, ще бъде оформен документално. Ако преобладават влечугите сред псевдоинтелкуалците.

197

ГНЕВЕН

преди 4 години

Гошо Доносника е по-противен от Антон Тодоров и Спас Гърневски взети заедно и умножени по две. Вечния слуга на управляващите ,без значение кои са те ,пак ни натрапва грозната си изкривена физиономия и ни залива с вонящи слова.-ВСЕКИ Е АЛТЕРНАТИВА ГОШО ,ВСЕКИ Е ПО-ДОСТОЕН ОТ БАНКЯНСКИЯ *** И КРАВАРСКИ ПОСЛУШНИК!-А ТИ ГОШО ,СИ НАЙ-ПРОТИВНОТО СЪЩЕСТВО В ПАРЛАМЕНТА!

196

Анонимен

преди 4 години

До 198:Човек които има съвест и се отказва от властта повече не би трябвало да се кандидатира но уви такава съвест в нашите политици липсва.

195

Нищо ново

преди 4 години

Някой да е очаквал Георги Марков да каже нещо по-различно от това?Алтернатива винаги има. Проблемът е да не се сетим за нея твърде късно. При трети мандат на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, а сега сме далеч зад нея. Още един мандат на Бойко и никога няма да я стигнем.

194

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 197 Борисов два пъти се отказа от властта , ама народа си го избира пак и пак.И сега ако вота на недоверие мине , Борисов пак ще бъде избран.

193

-

преди 4 години

ВСЕКИ оли го френ е алтернатива на гербавото "управление" довело до невиждан упадък държавата, нацията и територията!!!Тъ пи бай *** - никога повече няма да я има онази България!!!Вие си я разсипахте с дребни тарикатлъци , глупост и комплексарщина.

192

Анонимен

преди 4 години

До ти да видиш:Да Виденов изчезна от политическата сцена можеби, защото имаше съвест. Какво да кажем за Бойко когато по-време на първия му мандат хората не можеха да си платят тока, хора горяха като факли но не се отказа от властта и затова днес неговите грехове плаща народа. Водна криза, най-бедната Държава в EU.

191

ЕС-алтернативата

преди 4 години

Външен премиер от ЕС на заплата без шуробаджанащина!

190

Демокрация

преди 4 години

А сега се вижда Демокрацията значи анархия.

189

КОМЕНТАР

преди 4 години

НЕ,,нищо не могат да решат.Живков ,вие от СДС и ГЕРБ такива ги забъркахте ,че и БОГ не може да ги оправи.

188

Не са верни

преди 4 години

Изводите Виденов се отказа да служи на хамериканците и те му направиха постановка.СДС с Филип Димитров обърнаха палачинката.Ликвидатора на България започна от Фичо американския евреин после те си го прибраха.И след това се народиха още ликвидатори работещи по план /ръ-нът/.

187

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 191 За Костов знаем къде е , Виденов обаче се скри от народния гняв в дън гори тилилейски. Не знаем дори дали е жив. А другия хубавец Гечев набра смелост и тръгна по телевизиите да обяснява как се прави икономика.