6

Истински демократ

преди 4 години

Всички вируси в зависимост от видът си издържат максимум до 60 градуса. Държат се краката в леген с гореща вода 2 часа, целият кръвен поток минава през тях за това време и вирус няма. Какви болници, какви ваксини? Комунизмът е нелечима диагноза.

5

Анонимен

преди 4 години

Това е хубавото на комунистическата власт - няма алтернатива в способностите си да мобилизира едно общество и ресурси към някаква кауза.

4

Анонимен

преди 4 години

Болница от 0 до пациенти за 10 дена - само в Китай, предполагам. Впечатляващо. А иначе - нямак как да унищожат вируса. Вирусите се спират или с ваксина, или с мутация, или с имунна защита. Антивиралните лекарства обикновено са безполезни. Ако измислят как да го спрат, това ще е сигурно Нобелова награда. Толкова е трудно да се оправяш с вируси, които правят бели.

3

тотално

преди 4 години

Дори и да построят болницата за 10 дни, това не е достатъчно. Трябва ни унищожаване на новия вирус и гаранция, че той няма да се разпространи по света. Вместо да излекуват болните и да спрат вируса, китайците планират как да осигурят място за още повече болни.

2

до 1

преди 4 години

китайците са дисциплинирани за разлика от бай ***...

1

Българина

преди 4 години

Сигурен съм че ще я построят по бързо отколкото 13 км тръби дп Перник, защото в постсоциалистическа България не произвеждаме тръби и помпи. До 89 как изостаналия социализъм направи 3000 язовира без внос на нищо просто не знам! Всъщност знам, шайката ги нямаше тогава.....