20

Justice Defender

преди 4 години

Слава на Бог България запази живота на по-голямата част от евреите си около 49000,по чудо 8000 от бг са били спасени в посл. момент от гара в Пловдив благодарение само на няколко праведни българи застъпили се за тях, но около 12000 от БеломорскаТракия и Вардарска Македония изпратени в лагерите на смъртта на Хитлер, с който престъпник срещу човечеството Бг фашистко правителство е било съюзник. А и не само Русия има принос за победата над нацизма,но и Англия и САЩ,но почти цяла Европа е нацистка

19

Анонимен

преди 4 години

След Сталинград ги спасиха евреите, даже след навлизането на Съветската армия същите фашисти обявиха война на Германия.

18

Анонимен

преди 4 години

Българите сме СУПЕР! Спасили сме хората едно време и се помни и трябва да се знае! Да не се забравя! Бойко тиквата ни продаде!

17

Леко, леко

преди 4 години

Да ми не платите околоселското пътешествие ... Се ти на един *** ли ще вярваш или на 15 други свидетели?

16

Празен чек ли пишем?

преди 4 години

Или отменяме тая свинщина? ЗЪБЧЕ!

15

Искам да му видя ...

преди 4 години

Личицето, когато осъзнае, че всички доказателства за кражба, нарушение на личното пространство, столкинг, нарушаване на конституционни права, нарушаване на hadeus corpus, нарушаване на трудовия кодекс, нарушаване на етичния кодекс, неправомерно подслушване, кражба на лични данни и имущество са в ръцете му и са валидни! А всички останали твърдения са с изтекла давност и са невалидни! ЗЪБЧЕ!

14

И.Б.

преди 4 години

Не всички българи са спасили евреите в България. Ако по онова време "царстваше" комунизмът, щяха да поискат от всеки евреин откуп.

13

Анонимен

преди 4 години

Български евреи НЯМА, тези които сме спасили са били нашественици, скакалци,паразите в България

12

Анонимен

преди 4 години

да им припомни, че завряният зет им даде Балкан за 1$

11

Истината

преди 4 години

Радев е предател. Той е президент на ционистите, не на българите.

10

Анонимен

преди 4 години

и фамилиите от които се е пръкнал Султан Паси ли сме спасили?

9

Вече съм ...

преди 4 години

Корпоративен комунист или скоро ще бъда ... Така, че на коленееееее ....

8

И друго:

преди 4 години

Падат като круши един след друг знаеш ли защо? Защото точно поради тъпият им инат нищо да не работи и само да смучат пари! Да де ама понеже нищо не работи става така, че няма откъде да смучат и да си пълнят банковите сметки и един по един увяхват! И не ме гледайте мене аз бях фен на Джон Неш! После стоплих , че българите не сме красивата блондинка, а сме приятелките на красивата блондинка. Тяхната блондинка не си я закачат, само нашите взимат!

7

А ония ми вика:

преди 4 години

Нямаш доказателства. Естествено, че имам, но нямате американската традиция за изслушване пред конгреса. Има едно правило, едно единствено правило при разследването на престъпление. Мотива и следвай парите! Тъй че доказателства колкото искаш и са си при тях! Резултатите господа са моите доказателства и функционалността! Виждам къде и как какво работи и гледам как нито едно, ама нито едно от наистина работещите решения бяха приложени тук! И това ми били най-добрите икономисти, сиктир бе ...чакали!

6

муспи

преди 4 години

От друга страна, в много неподходящ момент лакейства пред тартора. Евреите провеждат операцията "Обетована земя" - България е дадената им от бога територийка, и до няколко години смятат да приключат и с този български антисемитизъм. Бойко Борисоф като по умен, служи на новите идеи, докато комуниста си остава ***, като фен на цска.

5

муспи

преди 4 години

То говори искрено, защото като всеки червен той е примитивен човек и не може да се сети че никое правителство не е спасявало евреи, защото всички правителства са еврейски. Едно изключение - германското, - но българското си е било еврейско, както и сегашното. При това положение не е имало от какво и да ги спасяват, защото никой не ги е гонил, даже и в Германия не са биле гонени. А жалко - Хитлер не си е свършил работата и си изпатил.

4

до холокостаджиите

преди 4 години

В момента,в който изтървете Германия и сте пътници!

3

Анонимен

преди 4 години

"" Радев припомни в Израел ... ""...............а другарю Радев, ... старшинка ... а нещо за червените олигарси да припомниш ... ветковци, станювци, божковци и прочее свинари от Пловдив ?или вие червените само на думи сте против тях, пък ние десните да се борим с тях ??

2

прост фатмак

преди 4 години

Само, че това се е случило в монархията царство България ,,фашистка България'' нали така фатмакоглупаков... Вие къде се слагате?

1

Българина

преди 4 години

По важното е че в замяна сорос и хората около него 30 г ни.....майката на българите за благодарност, а германия пак я направиха ик сила от руините. Е как да ги обичаш?