44

амииии

преди 4 години

До Чебурашка 42 Че как да има , като в от години сме протекторат на САЩ Те не подлежат на преследване от нашето законодателство

43

Анонимен

преди 4 години

А бе Гебрев ,ако руснаците са те искали мъртъв щеше Да си мъртъв.Какви рокули, брокули или чоци Глупости

42

Николай

преди 4 години

Браво, Прокуратурата и Данс малко се поразмърдаха! Време е да дадем на руснаците да разберат, че няма да търпим подобни действия на наша територия.

41

Чебурашка

преди 4 години

До хммммНяма обвинен представител на американско НПО за шпионаж срещу България. Но лидера на проруската НПО НД "Русофили" Малинов има повдигнато обвинение от прокуратурата за шпионаж в полза на Русия.

40

Чебурашка

преди 4 години

Повтарям за русофилите, за да разберат. Темата е за престъпление извършено от руснаци на територията на България. За, което българската прокуратура е по вдигнала съответните обвинения. Защо проруските *** се опитвате да я подмените вкарвайки нова тема от типа "А в Америка защо бият ***"? Ставате жалки.

39

хмммм

преди 4 години

До Въпрос 32не знам Америка за България не знае ли нещо , или някое от стотиците американски НПО-та ?

38

гена крокодилчик :))

преди 4 години

До Чебурашка 37 мда ,мда - не знаех ,ч е международното право се основава на публикации в нета., няма нужда от съдилища , процеси - важното е да излезе някой политик от САЩ или Израел , да каже че някой е терорист и това е достатъчно за смъртна присъда , без да има право човек да се защити Защо защитаваш терористите от САЩ , дадох ти 1000 примера , как ликвидират хора по цял свят , кой им дава това право ?

37

ееехх

преди 4 години

До Чебурашка 35 давам ти пример какви ги вършат любимите ти дружки по света , трепят наред .Пред тях ФСБ са като светци А дори и да е имало покушение срещу Гебрев - емиии търговията на оръжия и смърт е така. Днеска продаваш , утре те гърмят - какво да се прави , сами са си го избрали бизнеса Все едно да си лекар и да се оплакваш ,ч е те заразяват болните - всяка професия си има риск Още малко и за Илия Павлов ще ревнеш

36

Чебурашка

преди 4 години

До оффффффФактите са, че Хамас и Хизбулла се финансират и ръководят от Иран. Солеймани преди да го ликвидират им дърпаше конците.

35

офффффф

преди 4 години

До Россия-*** 33Нито българското разследване , нито ББ , нито никой / освен Поптодорова , Натаняху / твърдят ,ч е в атентата е замесен Сюлеймани , Няма доказателства , освен в горепосочените болни / или парично подплатени/мозъци Това е една от малкото положителни неща , направени ББ , ЦЦ / министър на вътрешните работи тогава / , че не клекнаха пред Нетаняху и Козяк и не хвърлиха вината върху Хизбула Така ч е другарю-кравар , би ли се придържал към фактите ? Или не ти изнася ?

34

Чебурашка

преди 4 години

До оооощеТемата е за престъпление извършено от руснаци на територията на България. За, което българската прокуратура е по вдигнала съответните обвинения. Защо проруските *** се опитвате да я подмените вкарвайки нова тема от типа "А в Америка защо бият ***"? Ставате жалки в опитите си да оневините Русия.

33

тцтцтцтцтц

преди 4 години

До Чебурашка 31 Офффф обази " независимата " прокуратура подчинена на ББ , респективно на Козяк ? Не е добър пример Посочи едно дело / ама да не е е от тези битовите / , срещу политик , магистрат или някакъв от силните на деня , където прокуратурата да не действа по поръчка Иванчева ли казваш ?- ама то смешно бреПрокуратура , която си " губи тефтерчетата" / Черничкия/ , или " Ало Ваньо" Че какво казваше за тази прокуратура ?

32

Россия-Капут

преди 4 години

До ооооще 33ПодлогоАмериканците наказаха виновника за атентата в Бургас! Ти българин ли си или руски червей?

31

Въпрос

преди 4 години

Кога ще публикуват имената на бългаските ятаци на руските терористи?

30

Чебурашка

преди 4 години

До фактите братоФактите ги има в българската прокуратура.

29

Чебурашка

преди 4 години

Един от издирваните руснаци е Денис Сергеев с оперативно име Сергей Федотов, който е заснет на паркинга до офиса на Гебрев. Същият руснак е заминал за Москва през Истанбул. Пак той е засечен на 4 март 2018 година засечен в Англия заедно с отровителите на Скрипал. Служител на ГРУ. Имената на другите му двама колеги също се знаят.

28

фактите брато

преди 4 години

До Чебурашка 16 да видим фактите , а не измислиците Ще ти дам няколко примера , за останалите , ти се порови "Операция Кондор " - кампанията на САЩ за прочистване на латиноамериканските страни от просъветската социалистическа опозиция през 70-те и 80-те години - 50 000 !!! убити , 30 000 !!! изчезнали Кенеди , брат му , Мартин Лутър Кинг Десетки опита за убийството на Кастро Извършени преврати в десетки държави Дискредитиране на неудобни хора - онзи на на МВФ-то французина

27

Съвестен Гражданин

преди 4 години

Чорапа се разплете господа-другари. Бастисаха цялата шпионска група участвала в опита за преврат в Черна гора, отравянето на Скрипал и Гебрев и кой знае още колко гяволии за които няма и да ни кажат. Но, мързеливците от ДАНС кога ще се научат да ги ловят тука преди да избягат обратно в кочинатаРоссия?

26

Адолф

преди 4 години

Всички руски граждани пребиваващи в България трябва да се считат за потенциални агенти и терористи. Предлагам още на границата да им слагат халки на краката с ДжиПиЕс за да ги знаем къде са през цялото време. Президента кога ще направи изявление по телевизията за руската агресия?

25

БГ Патриот

преди 4 години

Всички българи трябва да сме нащрек за бъдещи руски провокации. Ако се усъмнявате за нещо веднага отивайте в полицията. Аз ако съм направо ще арестувам заподозряната рускаОтрепка и право в участъка да си каже и майчиното мляко.