50

Моше

преди 4 години

Ближи ближи Вова па после разправяй че не си гей

49

Истината

преди 4 години

...сатанизиран. Мултикултурализъм при капитализма, интернационализъм при комунизма - една и съща цел, а именно унищожаване на западната цивилизация. Путин и Тръмп са марионетки на Нетаняху. СССР/Русия и САщ са марионетки на световния ционизъм/Ротшилд/Израел.

48

Истината

преди 4 години

В заключение - капитализма и комунизма са юдейски идеологии. В юдаизма е записано, че всеки евреин е богоизбран, а неевреите са стадо ***. Най-големият конкурент за световна доминация на евреите през годините е била Западната цивилизация (към която принадлежим и ние, българите), затова евреите създават тези две идеологии, за да унищожат своя противник. Националсоциализма се явява последната отпора. Защото медиите днес се държат от юдеите, затова и образът на нацистите и Хитлер е толкова

47

Анонимен

преди 4 години

Португалия и Испания? Унищожават коренното население в Южна и Централна Америка, заграбват местните богатства. Германия? Не участва в колониализма(една-две колонии за отбиване на номер), не употребява оръжие за масово унищожение, воюват в две световни войни, наложени им отвън, сриват няколко пъти в историята си, но всеки път се изправят отново. С огромен принос за културната съкровищница на Европа и за технологичното развитие в света. Та не знам кой е истинският злодей тук.

46

Истината

преди 4 години

Какво правят британците? Избиват милиони хора по целият свят в течение на векове, извършват ужасяващият Бенгалски геноцид(Чърчил), извършват геноцид в ЮАР, воюват с Китай, за да им продават опиум насила, запалват две световни войни (после американците им ги печелят) Французите? Избиват милиони германци, режисират 30 годишната война между католици и протестанти, активно участват в колониализма.

45

Истината

преди 4 години

Какво направиха американците? Избиха или затвориха в резервати коренното население на Северна Америка, заробиха целия свят с доларите си(банкноти, печатани без покритие), воюват из целия свят за лични интереси под маската на демократични ценности, използваха атомната бомба срещу цивилни мъже, жени, деца, бомбардираха Югославия с бомби с обеднен уран, либералните им елити узакониха педофилията (островът на Епстийн).

44

Истината

преди 4 години

Да си говорим какво направиха комунистите още? Юдеоболшевиките извършиха геноцид срещу собствения си народ, извършиха Гладомора, съсипаха Източна Европа(където избиха интелигенцията, а на нейно място сложиха просто селяни) ,предизвикаха най-голямата биологична катастрофа в историята - Чернобил.

43

Истината

преди 4 години

Нацистка Германия връща всички изконно български територии. България не изпраща нито един войник на Източният фронт, а за благодарност *** унищожиха националният ни идеал безвъзвратно. Всички зверствс на съветската армия бяха приписани на германците (клането при Катин). Измислиха лъжата за газовите камери (док филм на Дейвид Коул). Конвенцията против военните престъпление е подписана от Германия още през 20те години, а СССР я подписва едва след края на войната.

42

Истината

преди 4 години

Нацистите построиха инфраструктура, която е здрава и до днес. Възстановиха сринатата германска икономика и изхвърля комунистите от властта (германската комунистическа партия е втората най-голямата след нацистката). Нацистките учени стоят в основата на технологичния прогрес, настъпил през втората половина на 20 век(операция "Кламер"). СССР не губи войната, защото през цялото време е подкрепяна материално и финансово от САЩ и Великобритания. Иначе Вермахта щеше да прегази Съюза за месеци.

41

Истината

преди 4 години

Няма перфектен строй. Но винаги бих предпочел националсоциализма пред комунизма и капитализма. Тук някои хора говорят наизуст, защото са им промили мозъка от малки. Гледайте "Европа - Последната битка" и "Адолф Хитлер - неразказаната история". Вижте кой подпалва войната, вижте кой обявява войната. Германия влиза във ВСВ против волята си. И се бие до последно за своя фюрер. А Сталин е дал заповед да се разстреля всеки бягащ войник. Разликата!!!

40

Анонимен

преди 4 години

Нацизма е ВРЕДНА идеология за Европа,който не го е разбрал е глy-пak!

39

Анонимен

преди 4 години

Нацизма и фашизма са антиевропейски идеологии,чиято цел е била избиването на колкото се може повече европейци и избивайки се помежду си на европейските народи, се цели отслабване на Европа,което на практика се случи,след това бе съборена и другата силна част на Европа - източна Европа,също с помоща на нацистката идеология.Нацизма е ВРЕДНА идеология за Европа,който не го е разбрал е ***!

38

Анонимен

преди 4 години

Цветята ни днес са признателност за тях, защото те се вдигнаха на въоръжен бунт срещу възстановен фашизъм и умряха за България.Жестокото потушаване на бунта е несравнимо по жестокост в Новата Българска история.Клаха народа си, както и турчин не го е клал.Така писателят Антон Страшимиров определя събитията, свързани с т. нар. бял терор,който връхлита България след потушаването на Септемврийското въстание от 1923 година.Правителствени войски, шпицкоманди извършват масови изстъпления срещу част от мирното население във въстаналите райони

37

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаАбе стига писа и ти глупости,като самата революция в Русия е организирана от евреите и самите евреи участват във властта на СССР,да не говорим,че през социализма никога не е имало значение от какъв произход си,това нямаше абсолютно никакво значение,дори ромите бяха образовани и имаха работа!

36

Анонимен

преди 4 години

До До 35 и 36Прочети "Кърваво хоро" на Страшимиров,прочети Гео Милев,прочети и други автори преживели голямото зло - фашизма!

35

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебурашкаИ по времето на СССР е имало антисемитизъм, чети историята а не само пропагандни материали. Евреите не са имали възможност да заемат определени постове и да учат определени специалности. Така наречената "Пятая графа", в която се пишело националността била много важна за това дали ще просперираш. А репресиите над евреите дори са засегнати в творчеството на Високи, където си пее "А я простой советский заключенный, не коммунист и даже не еврей".

34

До 35 и 36

преди 4 години

Продължаваш да говориш глупости. Пак ти казвам - всенародни въстания у нас не е имало. Това са били разбойнически бунтове, а агентът в Св. Неделя е категоризиран като вторият най-голям терористичен акт в Европа за 20ти век.

33

Анонимен

преди 4 години

И още нещо,през социализма бяха избити тайно всички антифашисти,участвали в освобождението на България от нацизма,дори и ятаците или обикновени хора,които само са давали храна,това не е дело нито на социалистите,нито на българите,нито на руснаците,кой ги изби според тебе?Кой?Ако не хора сътрудничещи с нацистите?Нацима е зло!

32

Анонимен

преди 4 години

До До 32Деветоюнския преврат е незаконен с незаконно правителство.Земеделците организират възстанието през 1923г.,но целия народ се включва във въстанието,недоволни от управлението.избити са хиляди българи,изтезавани са по затворите и атентата от 1925 г. в църквата "Света Неделя" е отмъщение за извършените убийства над населението

31

До 32

преди 4 години

Това са пълни глупости! Всенародно въстание в България не е имало НИКОГА! Дори Априлското, което е най-голямото, не е било всенародно. Не знам каква история си чел, сигурно марксистката.