27

Анонимен

преди 4 години

Малка китаЙКА С 35-ТИ НОМЕР КРАЧЕТА.еЙ ТАКАВА ИСКАМ ДА МЕ РАЗТРИВА.

26

Анонимен

преди 4 години

Хигиена нулева!могат да продават *** си по цял свят, а елементарни навици ще ги затрият.

25

Трипонеца

преди 4 години

Ял съм змия на пара в Тайпе.По вкусно нещо оттогава не съм ял.Чудесна храна и много здравословна както казват местните.Отидете ли в Азия непременно я опитайте!

24

ГЕНЕЗИСЪТ е в ЦРУ

преди 4 години

по-точно ПЕНТАГОНА. Целия свят е опасан с тайни военни биологични лаборатории на САЩ

23

Един от селото

преди 4 години

Във Китай всичко което лети и пълзи се яде,с изключение на самолетите и танковете.А бай Дончо им е поръчал вируса от някоя лаборатория,вместо ембаргото.

22

Анонимен

преди 4 години

Да ядеш месо от плъх??? Потресаващо! По-добре цял живот на ориз да си карам само...

21

др.Дулитъл

преди 4 години

ЧУмата,холерата,марс.треска,пилешки грип,свинцки штам,луда крава,и всички болести са творение на,ЧОВЕКА.Грешка че бог сътвори злодеят наречен ЧОвек

20

Анонимен

преди 4 години

Щом се заеха толкова сериозно, значи положението е по-зле от колкото реално съобщават. А щом властите в Китай са се заели, то сигурно е че човешките няма да са пречка за откриване на първоизточника то случаят ще бъде разрешен.

19

Нормален

преди 4 години

Надявам се че климатичните промени ще удрят все по силно жълтурите и както са като *** нагъсто ще бъдат пометени.Къв кеф смръдливи малки жълти ***.

18

био оръжие

преди 4 години

Глупости на търкалета. Вчера бяха прилепите, като за еболата,сега змиите. От лаборатория е пусната тази зараза.

17

ФАКТ

преди 4 години

да ги докарат тука и да ги загробиме при овцете и козите от стратджа и прасетата от цялата страна!

16

Анонимен

преди 4 години

Как китайски изследователи ве, най-вероятно са го открили чебурашките, че вече имат и ваксина за него.:D :D :D :D :D :D :D :D

15

Анонимен

преди 4 години

А в истинските медии (тази тук е менте) казват че източника на заразата са ..........МИШКИ.Бай Китаец правел супа от прилепи.............брррррр, ОТВРАТ!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Благоприятна тема за развихряне на тролското въображение! В друг сайт лансират идеята за супа от прилепи - също не е зле, а?

13

SS

преди 4 години

Китайците имат поговорка:НЯМА ЛОШО МЕСО ИМА ЛОШ ГОТВАЧ!ЩЕ ВИ ДАМ СЪВЕТ.ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА БЪДЕЩЕТО,КОЕТО НЕ СЕ ОЧЕРТАВА ДА Е РОЗОВО.А НЕ ПО СТАРА БГ ТРАДИЦИЯ ДА ЧАКАМЕ ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ.СУША,НАВОДНЕНИЯ,ВИРУСИ,УРАГАНИ,ПРЕНАСЕЛВАНЕ,ПРЕСТЪПНОСТ,ВОЙНИ ЗА РЕСУРСИ.

12

НАПЪНИ СЕ ДА РЕШИШ

преди 4 години

ВЕЧЕ РЕШИ ЛИ ?ПРАВИЛНО: НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ВОЕННАТА МИКРОБИОЛОГИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ИЗТЪРВАХА ОТ НЕХАЙСТВО НОВОРАЗРАБОТЕН КОРОНАВИРУС.В КРАЯ НА КРАЙЩАТА ТОВА ЩЕ Е ПОЛЕВИ ТЕСТ ЗА СКОРОСТА НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ И ИНДИКАТОР ЗА УСПЕШНА СЕНКВЕНЦИЯ НА ГЕНОМА МУРАБОТАТА СЕ ОКАЗА УСПЕШНАКЪМ НОВИ УСПЕХИ

11

Тука си прав

преди 4 години

До Анонимен 6То и ние от Азия сме тръгнали...

10

SS

преди 4 години

В някой страни на Азия отглеждат кралската кобра едва ли не като домашен любимец.Яде плъхове и други змии.За да привикнат децата с нея и вадят зъбите, а после дъвчат месо и я хранят(тъпчат) в устата.Змията привиква с хората.Ако и клъцнат главата със сатърчето за жлъчката могат да вземат около 500US.а останалата част да изядът.Смятат я за по полезна от кучето.От него пари не могат да вземат,освен за храна за нищо не става.

9

Б.Б

преди 4 години

Незабавно БАБХ да обяви змийска чума!

8

Алоу, хахавия...

преди 4 години

До др. ДулитълЧумата "Черната смърт", която затрива 1/3 от Европа и нея ли са я създали фармацефтите?Иначе за гриповете си прав. Нищо не пречи и хахавите да са прави чат-пат.