216

САМО ЛЕВСКИ

преди 4 години

Бойко, не се прави на ударен. Удряте и взимате бизнеса на собственика на клуба. Как да няма връзка? Знаеш ли къде е ЛЕВСКИ? На табела на изхода от властта. Там ще видиш ЛЕВСКИ.

215

Вековен

преди 4 години

Лесно е! Акциите във феновете, а Борисов ще праща отново спонсори да наливат пари в клуба! Но е много важно да се харчи толкова, колкото клуба генерира! Така Левски няма да е зависим от политици или мафиоти! МНОГО Е ВАЖНО В КЛУБА ДА СЕ ВЪРНЕ ДА РАБОТИ СИРАКОВ! ИЗОБЩО ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО ТРЯБВА ДА ИЗГРАДЕНО ОТ ХОРА ИЗРАСТНАЛИ В СИНИЯ КЛУБ, А НЕ КАКТО Е СЕГА ОТ ЛИТЕКС! Може да се пуснат и акции в Българската фондова борса и така да се генерират още приходи от всеки желаещ да притежава част от Левски!

214

ОСТРИЛКАТА

преди 4 години

Днес един депутат и шеф на партия каза : ДЪРЖАВАТА Е В КОЛАПС ПОРАДИ ТЕЖКА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ , ВРЕДНИ СА ЗА ОБЩЕСТВОТО !!!! Баце се хванал за лотарията ,че можело да плаща повече налози ! Ми те плащат по сега действащите закони сътворени от вас - некомпетентните бе !!!!! Баце взе да го хваща страх , идва му Видов ден ...... Цирка ще е голям , сега гледаме само " кинопрегледа " .....

213

Анонимен

преди 4 години

Да си платят - ако нещо дължат. Да им сложат лихва. Как се взима лиценз - правово неграмотно е "Фирмите, които не плащат такси им се отнема лиценза". Защо не вземат лиценза на ЕВН, ЧЕЗ... ЧСИ... на бързите кредити- тези "до заплата", "0 % лихва за първи кредит.." и където всяка вечер се кълчат в реклами по тв

212

Анонимен

преди 4 години

Най-смешното е, че лиценз се отнема след излязла в сила присъда на съда на трета инстанция. А сега решението е взето, преди съда да се произенесе.

211

Анонимен

преди 4 години

Безкрайно подозрително е, че Левски бе "ударен" точно когато отборът се стегна и вървеше във възходяща линия. От друга страна всяка година Домусчиев дава половин милион за консултански услуги на Горанов и жена му.

210

Анонимен

преди 4 години

221 - Един отбор е силен, САМО когато има пари. Принудете сега Реал М да ви дава по 300 Милиона годишно от собственият си бюджет , за четири години ще фалират и ще започнат за разпродават играчи. Ювентус не игра ли в Б група, заради дългове?

209

Анонимен

преди 4 години

Бойко е нагъл. ОСновните пари на спонсора на Левски са от хазарт. Вземаш му хазарта - вземаш му бизнеса. ОСвен това как се взимаш частни лицензи ей така? Щом е дадена веднъж плащаш неустойка, ако искаш да разваляш договора. Дрогото е комунизъм. Да, може Черепа да не е плащал данъци - нека ги плати, но защо му вземат бизнеса? Защо не вземат Лиценза на Домусчиев, който също има неплатени данъци?

208

дам...

преди 4 години

Циркаджийски номера, за пред непретенциозната публика, на която и дай само зрелища и после си гледай сеира с нейния резил! Отклоняване на вниманието от болните и наистина важните теми в територията е това бе! От колко години са лотариите и колко години наред зарибяват наивницити и не са плащали? Що до сега не са ги проверявали плащат ли, не плащат ли?

207

Анонимен

преди 4 години

Чакайте бе,нали частния интерес беше водещ на тази планета,нали той движи света.Всичко останало нали било комунизъм.А сега национализираме лотарията,национализираме частните ВИК дружества в единен държавен холдинг.Така правят в Китай.Ама Китай нали е лошо нещо,там е комунизъм,а ние пак се връщаме към него.Нали 30 години го плюхме,че бил лош.Леле не ми го побира главата,съвсем се обърках!Фактът обаче е че когато всичко беше държавно имахме Огромен спорт,а сега когато е частно имаме само далавери

206

Видими резултати

преди 4 години

Ако футболът ни не беше станал корупционна клоака. Ако мачовете бяха честни. Ако не пълнехте клубовете с посредствени чужденци. Ако не бяхте съсипали школите.....За 26 години от четвъртото ни място в света (!) щяхме да сме продали футболисти за милиарди и половина евро и да сме създали световни мега звезди. През 90-те години поне футбола беше на ниво.Днес и това е опропастено.Гарантирано от - мутрите лакеи на всяка чужда силка.

205

Анонимен

преди 4 години

Кралев многовратия ни министър на спорта сега ще "опраска" и каквото е останало от футбола.Ако Кралев остане начело на Спортното министерство сигурно ще умре от инфаркт и ние ще бъдем първата страна в историята с министър на спорта пукнал от липса на физическа дейност.

204

6

преди 4 години

Някой друг има ли лиценз, това монопол ли е, ако да - то трябва да е държавна.

203

Анонимен

преди 4 години

А кой изобщо е дал лиценз на Черепа да има лотария,тя да носи името Национална(абсурд!),и кой не е прибирал по 200млн. данъци на година в полза на държавата?Същият който сега се прави на паднал от луната-ББ

202

Анонимен

преди 4 години

чалгаджийницата ще скочи и построи новия водопровод

201

pscccc

преди 4 години

ББ както винаги нагло лъже, защото лиценз се взима при нарушение на закони,а в случая се прави закон който просто забранява частните и разрешава единствено държавни лотарии и на това основание взимат лиценза,което е точно одържавяване/национализиране.разбира се за да не изглежда така открито смачкването удобната комисия ще намерят и нещо уж нещо kak не требе, удобните медии ще го оплюят та баце да се издигне в очите на простия матр'л, който след 10г герберска власт продължава да слуша безкрайните лъжи на ББ.Все ми е тая за лотарията но не харесвам тоз да излезе и да ме прай по-*** от него.Ощ

200

Анонимен

преди 4 години

ФК Доносник -Подуене отива да търка билетчета в небитието

199

Бай Шиле

преди 4 години

Що нямаше такъв ентусиязъм за КТБ ? Знае се кои прибраха парите.

198

Анонимен

преди 4 години

Мачкай баце подуене, занем че си върховен л..ъжец и си фен на Делиорма..на и Витоша Бистрица...

197

Анонимен

преди 4 години

До 188Стига а тези два милиона сини фенове, не са повече от 20-30 хил, даже и това мисля е много, освен ако не ги броите като Цвъки гласовете на изборите