7

Разбирач

преди 4 години

Малоумие във Водолей означава, че в Перник съвсем ще им спрат водата.

6

Анонимен

преди 4 години

F5, *** актьор не само е бил разчленен наистина, а е бил изяден от режисьорите и от отбрана група от актьорския състав. А от филма с 50-cent, да, наистина са пръснали черепа на момичето, но отново с цел людоедство и забавление. Интернет нямаш ли да провериш в детайли тези истории? Срамота. А изглеждаш начетен човек!

5

Анонимен

преди 4 години

Майка ми, като се пенсионира, и с какво ли не се занимава, освен, че обикаля целия свят. Но хоби й е астрологията. С баща ми само й се смеем, защото паралелно с рецензиите на научни статии, да се занимава с астрология- айде моля ти се... Да де, ама досега каквото ми е казала откъм период (кариера, финанси, здраве), винаги е било вярно. Странно, но факт. Хороскопи не чета и не ме интересуват държа да отбележа.

4

F5

преди 4 години

Във филма Night train с Лили Собиески наистина разчленили *** актьор!

3

F5

преди 4 години

А че от филма Before I selfdestruct с 50 cent пръснали наистина черепа на момичето? Натопили ***, докога Холивуд ще осакатяват и убиват актьорите?

2

Анонимен

преди 4 години

Как така на 25.01. някой пуска статия какво ще се случи на 24.01.? Доколкото знам, времето върви напред, а не назад. Или може би някой предсказва миналото?Едно от многото неща, които не разбирам за тази "медия".

1

Дано!

преди 4 години

В годината на бялата метална мишка, Михаела Лазарова да си пусне ясна, видима, разпознаваема снимка, с която да се гордее. След като си реши проблемите, които я притесняват визуално, да се покаже в цялата си прелест.Иначе по темата: На традиционния хороскоп ли да вярваме или на китайския? В конфликт са, мари?