12

Анонимен

преди 4 години

По стар навик - пак грешната снимка! Падналият самолет е С-130, турбопроп с четири двигателя, а тук - реактивен пасажерски Боинг! Работете съвестно! Плащат ви за работа, не за халтура!Мир на праха на загиналите пилоти!

11

Един

преди 4 години

Кажете за Великата Австралийска Война срещу камилите някакво развитие има ле? Загубиха ли я вече?

10

баба Ванга

преди 4 години

Австралия ке изчезне!

9

Анонимен

преди 4 години

Така е при глобализацията..............самолетите падат като детски хвърчила, изчезват от радарите или ги свалят от Земята разни откачалки!!

8

Анонимен

преди 4 години

Ако можеше без катапулт да се напусне самолет, украинските пилоти щяха да го направят при падането на ербъса край Техеран. От друга страна, ако имаме транспортник с отваряща се задна платформа, можем да скочим с парашут в случай, че в момента на аварията сме на опашката на самолета и платформата е отворена. Но пилотите са в кабината. Дали при авария ще имат време да отворят платформата, да дотичат до опашката на самолета и да скочат? При условие, че при гасене самолетът лети ниско над земята.

7

Анонимен

преди 4 години

Абе теоритик, бегай се катапултирай някъде другаде.

6

Анонимен

преди 4 години

Говеждата политкоректна джендърр либералатлантическа терминология изисква да се каже следното: Самолетът не се е разбил, няма такова нещо, той е извършил неконтролиран контакт със земята.

5

Анонимен

преди 4 години

До НадеждаКазано е "въздушен танкер". Той не е оборудван с катапултиращи устройства, а без тях няма как да напуснат самолета. Това не е въздушен балон.

4

Анонимен

преди 4 години

Нали елон мъск ше ви води на марс, а вие пътувайте по 2 часа до работа в задръствания....тая американска пропаганда не ви ли дразни, един пожар не могат да изгасят, иначе щели милион хора да преселят на марс, където няма кислород и вода

3

Анонимен

преди 4 години

Егати новинарите! Самолета нее изчезнал, а се е разбил. И тримата членове на екипажа са загинали. Толкова смотани сте, че неам думи.

2

Анонимен

преди 4 години

"Комуникацията е загубена с голям въздушен танкер"-------------------------------Колко голям? Истински голям и ефективен е Ил-76, но вие го нямате.

1

Надежда

преди 4 години

Дано да са успели да скочат с парашути на безопасно място преди катастрофата. Щом няма връзка и е самолетът не се е върнал на летището значи е ясно какво се е случило.