108

БомбардировачътДобри

преди 4 години

До Трактора Ела да ти покажа кола на починал 34 набор на 102000 км от италия и тогава плямпай!

107

БГ-Цървул

преди 4 години

На мене ми дайте да говоря за политика,футбол и за коли,за друго *** не барайте.Особено за работа пък хич.

106

Анонимен

преди 4 години

До JerseyТия дни взех новия Пасат, емиии да ти кажа 4/100 ги прави с каране около 90. Не е мисия невъзможна. София - Виена с каране около 120-140 и висене по границите ми даде 5,6/100Няма да ти изброявам кви неща има, че ще те заболи главата... А и да спомена че е Евро6+, отзад е чисто като на Черни ВръхЗа сигурност не искам да отварям дума....

105

Bad Company

преди 4 години

Наздраве! И ко стана ся....цял ден. Форумните "експерти" светнаха ли ви как да разпознаете върнатия километраж ?! :)) Ах, тези гадни автоджабази!! Маааммка им! Така вероломно да лъжат милите селски тарикатчета! :)) На бесилото! Ххахаха!

104

Анонимен

преди 4 години

Автоджамбазин - в сравнение с тия и най-гадния политик ми изглежда прекрасен човек !

103

Анонимен

преди 4 години

От добри автомонтъори съм чувал 2 основни неща за колите на старо. Кола година на производство мах. до 2000г.,с изключение на накои японски марки. Ако фаровете не са от стъкло, не става. И после викат, и все пак ако искаш 5,6 години да не се виждаме вземаш от магазина.

102

82

преди 4 години

До ЕЕ..ПВиж батковото, сутринта те оставих тук да тролиш и сега пак те намирам:) Аз в това време си изпих кафето, излязох, купих 4 коли, донатоварих автовоза и го изпратих за България. :)) Ай ся давай с още постове:))

101

емигрант

преди 4 години

Хайде де.....сега поне на пазарчето за коли нови...има такива отстъпки без първоначални вноски по 150е на месец -изплащане, че....свят да ти се завие от съблазнителни предложения. За нормалният ЕС говоря, а не за нашите в БГ-то.Новички.Караш и се кефиш.Не се ядсвайте и не завиждайте.В БГ-то също ще дойдат тези оферти.Малко сме по-назад, но ША СА ОПРАИМ....Ние сме печен народ....Майната им на политиците.

100

Анонимен

преди 4 години

аз съм сигурен в километража,просто си купих кола от магазина

99

ЕЕ..П

преди 4 години

Да батковото 82. Долу -горе по 40 000на година.Смятай.Годината е 365дни по 100-на или малко повече....колко е крайнията резултат при условие, че живееш на 70км от милионен град, но си длъжен да работиш, за да си плащаш ,,евтината " квартира.Ай..., душицо българска.Забрави онези годинки,когато работеше на село, та имаше ТКЗС.Магистралите по ЕС са за това.Излизаш от селището и газ.....После влизаш преди града в трафик...

98

Jersey

преди 4 години

ми имам си пасат комби на 31 / тридесет и една/ години - втора ръка... Сигурно е над 300 000 км - превъртян е км. Ми върви си - с резонатор му сложих щото другото изпя, ама отзад е често - даже пушек не се види! Поизгниха малко праговете, ще ги сменям тази година, някъде около Вакарел натискам газта и втория път е при Сливен. 4л на сто. Каквито и магарии да правят по новите коли, като старите пасати вече няма. Ако ми я произведата във формат 1988 г. веднага я купувам нова! Новото сега е ***!

97

Най-важното

преди 4 години

Всяка кола след седмата си година става опел! Но само на опела поддръжката е евтина. Ако ви е кеф, да поддържате я баварец, я ауди, пък да карате опел, вие сте на ход. Купувайте!

96

Потърсете

преди 4 години

Една и съща кола в мобиле бг и в мобиле де. В де са доста по-скъпи. Ако желаете, анализирайте ситуацията.

95

Анонимен

преди 4 години

Ходихме във Виена. Спахме в един чисто нов хотел, собственикът се оказа сърбин. Аз бях с астра, той имаше зафира. Каза ми, че покрай строителството на хотела, за две години е изминал 200 000 километра, нямал никакви проблеми с колата. Разбира се, неговото е екстремен случай, но 40 000 на година за западна Европа са нормален пробег. А там дизелите отдавна имат по-високи данъци, така, че ако няма да караш много, не е изгодна.П.П. с дизел съм, пише 213 000, колко са реално не знам, но е чудесна!

94

Начо

преди 4 години

Колите са с два пъти превъртания,едното в германия и другото тук.Това е нов внос.

93

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 99Не внасят, иначе щяхме да си вземем. Преди години Великобритания организира едно мегасъстезание - Рали Лондон - Сидней. Участваха почти всички реномирани марки с по четири отбора. Единствените, на които не отпадна нито един екипаж бяха Москвич. Британците моментално се отказаха да провеждат това състезание повече.

92

Трактора

преди 4 години

Каквото и да си плямпаме тука истините са няколко: 1.Кола с непревъртян километраж няма и 2. Никой няма да ти продаде новата си, безупречна кола за малко пари. Всичко друго е вярване в Дядо Коледа и историята, че колата е имала само един собственик 34 набор, "видно от документите"

91

Анонимен

преди 4 години

Друго което съм чувал е, че е била кола на моряк, стюрдеса или на някого който тъкмо си я купил и го вкарали в затвора :(

90

анонимен

преди 4 години

Гледам , че на 51 Bad Company , бая минуси да му сложили явно защото обижда съветските измислици , наречени ,, коли "( добре , че беше FIAT , та да им даде лиценз ) ! Ами , купувайте си Лади , бе , и сега ги има !

89

Esssssssss

преди 4 години

Сметката при 80% от случаите е такава умножаваш годините по 30 хиляди. Да кажем 7 годишна по 30 и хоп поне на 210 хиляди и от горе. Най обичам митовете за БАБИ и само до църквата и магазина :)))))))))))))))))))))