11

Бели Искър

преди 4 години

Зелените НПО-та са вредни за държавата ни. Те са и основната причина автомагистрала Струма все още да не е готова. Отново плашат със санкции, за да пробутат техния проект.

10

Краси

преди 4 години

Ако зеленте саботьори се месят непрекъснато, нищо чудно да ни глобят за много глупостиии

9

Дренски

преди 4 години

Стана ясно, че няма да има въщане на пари. А псевдо еколозите лобират за по-скъпи проекти, от които да изкарат лесни пари.

8

Todor R

преди 4 години

Екологичните сдружения пречат, срещу съответната сума, на изграждането на доста полезни за хората неща в България, и определено е скандарно, че им се позволява да го правят години наред.

7

Иванов

преди 4 години

Заплаха за санкции може да има само ако хората на Иво Прокопиев от "зелените" организации у нас са изпратили пореден сигнал срещу собствената си държава! От години всички "зелени" НПО-организации у нас работят срещу интересите на България!

6

ПриродоИзроди

преди 4 години

Ей, нещастници, в Кресна измря от катастрофи половин България. Нямате ли съвест, продажни мекерета? Дано правителството да намери решение и да ви прати в трета глуха!!!

5

Анонимен

преди 4 години

20 години не може да се уточни откъде да мине тая пуста магистрала. За тези години в Кресненското дефиле се погубиха стотици човешки животи и вепреки това все се намира някой който го е грижа повече за животните! Правете я откъдето щете, само я завършете в близките 100 години.

4

Анонимен

преди 4 години

тия продажни шорошки мекерета къде бяха като 20 годин ни тъпчат с боклуцивсички зелени партии са американско творение- и използват стремежа на хората към нормална природаа всъщност всякъде са патерица на поредното соропитешко управлениеи се кротват до следващите избори- или ако не е соропитешко вият на умряло докато го свалят

3

Анонимен

преди 4 години

Нещо гузен негонен бяга

2

Анонимен

преди 4 години

Калинките на Буда.

1

Анонимен

преди 4 години

Куги начело да държавата имаме тиква....