13

МНЕНИЕ

преди 4 години

Язовир Бели Искър е Проектиран и Построен от Социалистическа България - Народна Република Бълагрия - ИЛИ така Наречения СоЦ - за Младите .Няма място за Притеснение - Соца направи Бетон със срок на Гранция 100 години , Тоест - Ще издържи 500 години . Лошото в случая е че Язовирите са Празни , СТЕНИТЕ СТОЯТ без вода - Тоест - ДОЯЖДАМЕ ПОСТРОЕНОТО от СОЦИАЛИЗМА и БАЙ ТОШО .

12

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 12ТУКА ИМА ГООГЛЕ МАПС И СЕ ВИЖДА КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО СТЕНАТА СЕ СКЪСА!!!ЩЕ ПОМЕТЕ САМОКОВ И НЯКОЛКО СЕЛА И СЕ ВЛИВА В РЕКА ИСКЪР ОТ ТАМ ЩЕ ДОНАПЪЛНИ ЯЗОВИР ИСКЪР КОЕТО Е ХУБАВО!!!И НА КОЙ МУ ПУКА ДАЛИ САМОКОВ ЩЕ ГО ИМА ИЛИ НЕ ПИШЕ 30 ХИЛЯДИ ДУШИ ЩЕ МИНЕМ И БЕЗ ТЯХ!!!

11

Читател

преди 4 години

Опасността няма да стане по-голяма заради прехвърлянето на вода към Перник. Обемът може да се държи на 60%, просто по-голямата консумация ще се компенсира с по-голям приток от каналите, които захранват язовира. Не е толкова сложно. Само се създава излишна паника.

10

Анонимен

преди 4 години

Язовирната стена на бели искър е строена от 1939 г. до 1945 г. Стената е дълга 2,500 метра. Тази стена нее ремонтирана повече от 30 години. Ако се скъса водата от него ще нахлуе в София като преди това ще отнесе всичко което е на пътя му. За минути софия ще е отнесена в Искърското дефиле. Няма да оцелее нищо и никой. Височината на водата щее над 20 метра преди да започне да се оттича по река искър. В дефилето селцата ще бъдат закарани в Дунава.

9

дедо Ви

преди 4 години

Ей деца, с туй майтап не бива!! Има проект пред сега съществуващата стена да се изгради нова бетонна.... ама отбиха милиардите за безплатно саниране

8

Анонимен

преди 4 години

Строена е от некарърници капиталисти преди 1944 година. Права стена построили. Италианският мост в Генуа е същия некарърен строеж.

7

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Всичко ще се реши с водата,ако перничани станат...софиянци..Без това,половината работят в София и пътуват всеки ден.Да си вземат по една квартира и да си пият софийската вода на воля.Боко явно не се е...сетил за това.Идеята е моя,но му я преотстъпвам и на утрешния Мин.съвет,да се разпореди и от раз,въпроса се решава.Свободни квартири бол.Докато се напълни яз.Студена с вода,от бюджета да плащат наема на новите...столичани.Друг вариянт няма,бюджета и това ще поеме,най-много 1 млрд;жълти стотинки.

6

АнонимеН

преди 4 години

ПЪРВО ЛЪГАХА, ЧЕ МАЛО БУЧИНО ЩЕ ЗАХРАНИ ПЕРНИК ОКАЗА СЕ ЛЪЖА!!!ПОСЛЕ ЛЪГАХА, ЧЕ ЯЗОВИР БЕЛМЕКЕН ЩЕ ЗАХРАНИ ЯЗОВИР СТУДЕНА!! И ТОВА СЕ ОКАЗА ЛЪЖА!!!СЕГА Е ВЕЧЕ РЕД НА ТРЕТАТА ЛЪЖА!!! ЯЗОВИР БЕЛИ ИСКЪР ОТИВА КЪМ САМОКОВ!!! И ПОСЛЕ ПРОДЪЛЖАВА КЪМ ЯЗОВИР ИСКЪР!!!КАК ТОЧНО ЯЗОВИР БЕЛИ ИСКЪР ЩЕ ЗАХРАНИ ЯЗОВИР СТУДЕНА ДЕТО ГО НЯМА ВЕЧЕ!--------ГЕРБ НЕ СЕ СПИРАТ С ЛЪЖИТЕ НЕПРЕСТАННО!

5

Анонимен

преди 4 години

Тоя готов ли е да се закълне в думите си и да понесе последствията (недай си боже) или въпроса е поставен така, че отговорът му трябва да е ДА?????

4

Софиянец

преди 4 години

Една водна криза в Софето и всички ще се върнат по селата .

3

Самоковец

преди 4 години

Да, има и то голям риск! 5-метрова вълна ще удари Самоков, след това по река Искър и ще достигне яз. Искър. Спуква се стената и на Искъро и София отиде на кино и тя...Сега може би ви е смешно, но стената на яз. Бели Искър е на почти 100 години. Вие си правете сметка дали тази стена ще удържи обема на цялата тази вода...

2

Анонимен

преди 4 години

Тази тема се разводни доста и се измества фокуса от основните точки - нуждите на Перник от вода и евентуалните проблеми с водоснабдяването в други населени места. Държавната админстрация стана изведнъж много дейна. Но пропуснатите години време за ползотворен труд не могат да бъдат наваксани така лесно. Лицата с абонирани постове в държавата трябва сериозно да се позамислят дали да не се оттеглят на заслужена почивка.

1

Гост

преди 4 години

Тя картинката е ясна. София ще бъде на воден режим точно след 7-8 месеца. Ако се окажа прав, тоя декан да вземе да си скъса дипломата.