24

Бай Иван

преди 4 години

Стига с това "българка", в паспортите на демократичния електорат, трябва да има специален раздел-че са от новите българи ;) !!!

23

999

преди 4 години

Тази също ли е имала Библия в ръка ?Криминални досиета в България има ли ?Как е с психичното здраве , да не е била неуравновесена ?Между другото - що не махнете от заглавието думата "българка" ?В БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРИ - ИМА ЛИ ?То май всичко е кафяво и етноси? И да има руси - ще да са придошли от братска Русия, ама в България те и те се водят за етнос !!!

22

чарли

преди 4 години

Снимайте да я видим тази българка.

21

Degeneration

преди 4 години

Да позная ли? Мадъфакърът с когото тази е живеела не е бил баща на детето. И е искал тази да се отърве от него. А за етноса не е нужно да се коментира. Той се подразбира.

20

Митко 21 см

преди 4 години

Кафевото и на запад пак си остава кафево. Не ни вълнува новината. Няма загинали българи.

19

Анонимен

преди 4 години

Зумбюла ли е "българката"?

18

Божидар Петков

преди 4 години

Пак се прочуваме, или ни прочуват от един етнос...

17

Ми

преди 4 години

пак се отвори работа на бхк и евророма!

16

К.Д.

преди 4 години

***!

15

D

преди 4 години

Зарради такива 'българи' ни се носи ужасната слава на пом*ияри по света. Ама тези ще стават все повече. За тях на всичко са готови отгоре, че гласове трябват.

14

пои

преди 4 години

ami ima i такъв народ!!

13

До Истински случай

преди 4 години

С други думи, лилавият мъж няма нищо против жена му и сестра му да заработват по този начин, за да го хрантутят. Дали ще насочи и дъщерите си към тази професия?А майка му с какво ли се е занимавала, освен да източва социалните ни фондове, раждайки бъдещи кадри за древния занаят по магистралите на Европа.Не е луд, който яде баницата. Но ние защо не изискваме да изплатят бонусите, които Т.Ж. вадеше от нашия джоб, за да ги развъди уж като бъдещ пролетариат? Днешните управници правят същото.

12

Ланец с медуза

преди 4 години

Такива неща само българи могат да ги направят ...

11

Значи,

преди 4 години

1. Тази жена живее на семейни начала с някого си и има от него дете.2. Загиналото дете е от друг мъж. Не ни казват дали е била омъжена за бащата на убитото дете или, според традициите на един етнос, само е живяла с него.3. На по-голямото момиченце му се е случило нещо, но дали това нещо му е било причинено от майката или от този, с когото тя живее, това също не се знае.4. Не е ясно и какво точно се е случило на по-голямото момиче.5. Кой знае защо, майката е назована "българка".

10

Анонимен

преди 4 години

На бас че е от на кака Бойка хелектората..

9

Анонимен

преди 4 години

Не е българка.

8

Анонимен

преди 4 години

Ся ще има ли среща при МП и нота от МВнР?Само питам..

7

Истински случай

преди 4 години

Вървя през Порто Маргера в посока Венеция с още един българин и румънец. Виждаме на булеварда две каки с тен се трудят на стоп. Залагаме с ръмънеца наши ли са или техни(загубих), наближаваме и си говорим. Забелязах ужаса в погледа на момичето като чу българска реч, стана ми ясно веднага че е наша. От къде си?България?Питам те от кой град? Пазарджик.Харесва ли ти тука? Да . Другото момиче и то ли е от Бг. Да , това е сестрата на мъжа ми. Съвсем истински случай драги слушатели.

6

Анонимен

преди 4 години

Кой нормален човек би се усъмнил във версията на "майка", която е загубила детето си? Прокурорката явно си е имала взимане-даване с най-българските "българи", а въпросната "българка" си е помислила, че италианското правосъдие е като родното и ще й се размине, но не би...

5

Анонимен

преди 4 години

От българските българи ли е или от вносните. Аз залагам на второто , ще се разбере скоро.