11

Анонимен

преди 4 години

хахах, добче зеле ще ни обясняват, как учели децата да разпознават фалшиви новини със чрез статия за клетата грета. хахах да не е първи апрул днес. хаха

10

отегчен

преди 4 години

Абе, невежеството е сила, войната е мир, робството е свобода, лъжата е "борба с фейкнюз". А пък т.нар. "демокрация" е власт на народа, ама друг път.

9

балама

преди 4 години

Истината я казва мАрия гАбриел - комисарят от Комисариатът на истината.

8

Анонимен

преди 4 години

Такаа, сложихте политиката в училищата, нали? Гьобелс ряпа да яде и пак няма да ви се получи. Турско робство е имало, джендърство няма, опълченците на Шипка са се били рамо до рамо с руската царска армия против турският башибозук.Всяко дете ще бъде научено на това въпреки опитите ви за подмяна!

7

Анонимен

преди 4 години

Пипнаха още два шпионстващи касскета. Вместо да си играем на дребно директно да закриват руското посолство, да спират всички директни полети, отмяна на чартърите, национализация на Лукойл, национализация на имотите им и да се свършва. Всяка седмица хващат по двама. Действай решително!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Лесно е. Всичко написано в Лента.ру или Комерсант е фалшиво от първата до последната дума и цели да промие мозъка.

5

DW пропаганда

преди 4 години

Фалшива новина в клас е, когато не си подготвен за теста, през междучасието да уведомиш всички, че учителката е тежко болна и часът се отменя.

4

бг

преди 4 години

Фалшивите новини са от Ройтерс, Дойче веле, Блумбърг, СНН и останалите циониски медии.

3

АнонимеН

преди 4 години

ЛЕСНО Е!!!ВСЯКА НОВИНА ОБЯВЕНА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ФАЛШИВА!!!ВСЯКА НОВИНА ОБЯВЕНА ОТ ГЕРБ Е ПОРЕДНАТА ИЗМАМА!!!----------ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ СИ ОСТАВА ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ!

2

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си обучим кучета да разпознават фалшивите новини.

1

Анонимен

преди 4 години

DW няма да прости на Грета за препълнения влак