35

Анонимен

преди 4 години

Защо парламентът не приемезакон забраняващ на премиерада се целува и прегръща катопроститутка с чужди лидери?

34

Анонимен

преди 4 години

Бат Бойко май е фърлил "Око" на лелчето Урсула фон еди коя си...-))))))))))

33

СС

преди 4 години

Тиквата и опазване на природата ??? Боко Харам превърна България в сметище !!!

32

Даскала

преди 4 години

Нашия бай *** от Банкя , за нещастие на България и Премиер , пак прегръща най-просташки евролидерите!Да умреш от срам !Махнете го , затворете го , озаптете го бреее излагация!

31

Анонимен

преди 4 години

Най-добре всички дишащи същества на земята да спрат да дишат че отделят со2!това е въглеродна неутралност, другото са желание да преразпределяне на пари.

30

Анонимен

преди 4 години

Като си бил охрана на първия какво друго да знаеш. Излагация на ента степен

29

минувач

преди 4 години

В много страни подобна 'прегръдка' би се счелa за 'сексуално посегателство' (sexual harassment) която за служител на американска компания да рече - води до незабавно уволнение!Ама Бойко Боклуков тия неще не ги знае - за него си е като да се изфукаш в махлата че си се 'отъркал' в некой 'големец'!

28

Bilcheva Marina

преди 4 години

чекам ви у фейса , само мъже с пари , яки коли и фирмаджийчета да ми пишат , излизам с всички такива - другите да не се пънат нема да им пиша

27

:))

преди 4 години

И в местната също сред такива като женицата с лука и пръстените преди години, а и ЦвБ! :)) пп. това говори за ниското културно ниво на днешните европейски водачи/"лидери"!

26

Анонимен

преди 4 години

Индустрия нямаме, б....лук, колкото искате, от това по-неутрални накъде. Останаха хората, но и те ще бъдат разкарани от територията. Таман по света глупостта с неутралността ще бъде преодоляна. С подобни управници с идоли живково-брежневски целувки толкова

25

Анонимен

преди 4 години

Така се пробива в световната политика с езика на тялото, браво на Борисов шапка му свалям.

24

М, да ...

преди 4 години

Бойко влезе под кожата на Урсола и сега България ще вземе милиадри евро, гений----------------От тези милиарди ти нищо няма да видиш дори да ги вземе! Какво се радваш, м?

23

Анонимен

преди 4 години

Дебелият тъ пак пак ли ни е излагал по Европата ?

22

До 16

преди 4 години

Ето го самодоволния екоталибан, озлобен на макс, готов да наказва, да ограничава, да коли и беси - личи си какво удоволствие му доставя на социопата. ЕС е едно нищо днес, благодарение на теб и псевдолидери като фон дер Лайен! Когато свършат парите, а те ще свършат със сигурност заради вашите простотии, ще смените плочата много бързо, ще започнте да цвърчите като настъпани мишки, колко ви е станал тежък живота, но сега сме големите еколози, които ще спасяват света - простотията взе превес.

21

Анонимен

преди 4 години

Фон Пипон.

20

Анонимен

преди 4 години

Бойко влезе под кожата на Урсола и сега България ще вземе милиадри евро, гений.

19

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте следваща снимка с Грета.

18

билчкорва

преди 4 години

протоколът позволява ли подобни ПРЕГРЪДКИ , ЦЕЛЪВКИ И ТН? няма ли си PR да му ги обяснят тея неща на Гиньо

17

Анонимен

преди 4 години

Как да стане по-здравословно като дишаме ***, ядем *** ?А за по-продуктивни да станем, за къде, за кой, ей сега великите умове готвят нова кризичка, позабави се икономиката вече. Въртят се едни пари между едни държави, с едни прегръдки и всеки да се спасява по единично. На никой от автобуса не му пука за климата, пука му колко струва билетчето и т.н., много неприятни истини.

16

Нормален

преди 4 години

Е на къф може да говори тоя дебел ***.*** чувла с лйна банкянски.