77

Ники

преди 4 години

За мунчото където ми прави някви сравненияНовите жилища в София бият 11 пъти прираста на населениетоОтивай на google и чети..

76

Бончев

преди 4 години

Реалните цени при новото строителство се получават като умножите по 1.6 заради надписаните квадрати и степента на завършеност.Така,средната цена в София е 1800 евро за кв м.Толкова е в Букурещ и Белград.В Прага е 6000,в Мюнхен 8000

75

Ю кортес

преди 4 години

Трите изредени квартала като най предпочитани са пенсионерски.За млад човек,Младост около метрото.

74

Пф

преди 4 години

За тия пари ще си взема една къщичка някъде около София ако бях софиянец, но понеже съм бургазлия, не бих си взел жилище в София за нищо на света :)))

73

До кхм

преди 4 години

Защо се вдигнаха цените на имоти в последните две години в София с 5-10%,след като имаше спад -срив с 10-15 % и някъде и 20% и преди две години? Еми много просто,ЕЦБ ПЕЧЕТАШЕ ЕВРО и ги раздаваше на банките на около 0% и нашите банки(под чуждо иго) свалиха % на кредитите почти 2 пъти и хората им стани изгодно(мислейки тъй) и започнаха да строят,инвеститорите също ....а сега се очаква ,че ЕЦБ ще вдига %....щото това носи загуби на пенсионите фондове...и как мислите,дали ще спаднат с 10 % ...2 год?

72

Крали Марко

преди 4 години

Не пиши глупости. Нито ме познаваш, нито аз тебе да знам колко пари имаш.Ако си се вкарал в схемата с тея безумни цени, или си изгладнял брокер..това не променя факта, че ще загубиш.Както казах..winners& losers. Дори в мутренската Бойкоикономика има някакви пазарни правила. А като пазара се пренасити с нещо..какво става?Айде ходи да пиеш една студена вода, че нямам време повече с тебе

71

Ха ха

преди 4 години

Безпаричният балонджия "Крали Марко", цяла нощ е будувал и е писал минуси на 70, който го е характеризирал много точно.

70

Дедо

преди 4 години

Къде във "Вазов" цена под 1500 на кв.?КЪДЕ?!????Вие НЕ СТЕ ДОБРЕ,ама ВЪОБЩЕ!

69

До кмк

преди 4 години

Човекът иска да си купи жилище, но няма пари.Не иска да се заробва с кредит, нито си дава зор и да помисли как да спечели достатъчно, за да има възможност да се сдобие и той с апартамент.Затова прави единственото, което му идва наум - под всяка статия за цените на недвижимите имоти той пише множество коментари, за да създаде впечатлението, че много хора предвиждат спад в търсенето и така да проагитира потенциалните купувачи да изчакат.Мисли си, че така може да предизвика поевтиняване на имотите

68

кмк

преди 4 години

До Крали Маркотова, че има имотен балон в столицата са неща, които се говорят от поне 15-на години.винаги ще има търсене в София и цените само ще растат. Защо това не са празни приказки ли, ами вижте населението на града той само расте и това е показателно, също и покупвателна способност на българина нараства. А сега вместо да се правите на разбирач кажете на неуките защо ще падат цените на имотите?

67

Анонимен

преди 4 години

Не цените са високи, а заплатите са ниски.Другият голям проблем е качеството на новото строителство и безумните преустройства на старите апартаменти, където *** и Пульо бутат стени и не ги е грижа за неща като носещи елементи и противоземетръсни шайби.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66В статията са дадени средните цени за отделните райони. Това означава, че има и по-високи от тези цени в този район, но има и по-ниски. От голямо значение е състоянието на самото жилище и на входа, а също и изложението, етажа, има ли гараж или паркомясто и какво ли не още.

65

Анонимен

преди 4 години

В Иван Вазов почти никой не продава, но малкото продажби започват от 1800 евро за панелка и нагоре ходят до където погледа стига. В лукс тухлена кооперация до пазара има цени по 3500-4500 евро... Къде ги намерихте тия 1400-1500 евро в Иван Вазов?

64

Анонимен

преди 4 години

До Крали МаркоВсички ли в Лондонското сити за толкова неграмотни?

63

Анонимен

преди 4 години

До СашкаИзлиза че съм продала 80 декара ниви да ми стигнат за една кутия от 86 квадрата.--------Верно ли продаде 80 дка ниви, ***?Нямаш ли си мъж да те пердаши с каиша?Кажи, че се шегуваш, молим ти се!

62

Анонимен

преди 4 години

Изток почнаха масово да го застрояват. Скоро ще стане същата *** като в Лозенец. Скапани, корумпирани общинари!

61

Крали Марко

преди 4 години

Пише ви човек от Лондонското Сити. Работата ми е да преценявам от какво се правят пари.Изках да купя апартамент за инвестиция. Вече знам, че това е пълна идиотщина.Имам познат в сферата. При това зверско строитеслтво цените се очакват да паднат, и то много.Моя съвет, ако не си назор, седи и после избирай какво да си накупиш. А баламите накупили вече ще духат супата, но така е в всеки бизнес. Winners & losers

60

Анонимен

преди 4 години

До MaybeПросто каза, че си пазарувал миналата година, може и да уточниш на каква цена какво си взел. Но виж сайтовете заблуждават, а и в Люлин има много разлики, има 11 микрорайона по мои сметки, но виж цените в люлин 2 и ще видиш, че е вярна информацията. И обявена и покупна цена са различни.

59

Maybe

преди 4 години

До безапариченбалонаджиИ как от написаното разбра, че не вярвам в балон или казвам, че цените са нормални или ниски. Просто казавам, че ценовите равнища цитирани в статията не са актуални и не кореспондират с моментните (дори направих справка в най-големият сайт за имоти). Иначе и аз смятам, че цените са надути и предстой спад....

58

Цецо Асансьора

преди 4 години

Стига сте лъгали хората! В Изток аз повече от 100 евро на квадрат никога не съм плащал, както и съпартийците ми. Ама никога!