106

Ти да видиш..

преди 4 години

Иран признава , Путин НЕ.

105

Некъф

преди 4 години

На такива неграмотни чa/\Mи даже и каруца им е много да им дадеш.

104

Анонимен

преди 4 години

Истината е че първата ракета беше изстреляна по погрешка, като видяха че удариха цивилен самолет иранците се панираха и изстреляха още една, за да го свалят и заличат следите.

103

гр. Сталин (Варна)

преди 4 години

Интересно в Русия масово вярват, че иранците са били принудени да си "признаят" за свалянето на самолета под натиск от САЩ или заради обещание да поразпуснат малко санкциите. Евала на Путин, направи им техен собствен Интернет а сега е на път да им направи и тяхна собственна паралелна реалност.

102

Боби

преди 4 години

До АнонименКак да отиде Боби в частния сектор, той знае от дядо си че да въртиш мотиката е много лошо и трябва непременно да си на държавна работа и да лижеш задниците на началниците си.Докато дядо ми беше жив(Бог да го прости) почти всяка събота и неделя въртях мотиката на село. Хранехме се с натурална храна. И едното и другото знам какво е от собствен опит. Работил съм в частния сектор 15 години така че знам какво е и там. За сега съм на държавна работа.

101

Боби

преди 4 години

До АнонименОбикновен книжен плъх с елементарни компютърни умения (то "умения" е силно казано, но карай).Човеко на главата са ми постоянно 8 бази данни и приложения и още толкова тестови като тук не включвам базите данни за лични данни като ЕСГРАОН и прочие. И забележи аз дори нямам административен достъп до тях заради АЗИ но съм отговорен да работят 7/24. "Лесно" се работи при такива ограничения нали? Трябват ти елементарни компютърни умения.

100

Анонимен

преди 4 години

Как да отиде Боби в частния сектор, той знае от дядо си че да въртиш мотиката е много лошо и трябва непременно да си на държавна работа и да лижеш задниците на началниците си.

99

Анонимен

преди 4 години

До Боби"Само на програмистите от ИТ плащат огромни пари". Не, Боби, не е нужно да им плащат "огромни пари". Достатъчно е да вземат "добри" пари, които са много над мизерните на държавните работи. Също така, системниците в големите фирми вземат също много добри пари, както и анализаторите с ИТ умения, тъй че не си познал за това кой какво взема. Тия механизми за оправдаване на собствената некадърност сме ги виждали. Иначе съм сигурен че при вас е "спокойно". Да не кажем умряло, ти затова си тук

98

Анонимен

преди 4 години

До БобиОбикновен книжен плъх с елементарни компютърни умения (то "умения" е силно казано, но карай). Отиди в частния сектор да разбереш какво правят хората които движат нещата. И спри с пропагандата на мизерията. ТОва че ти не можеш по-добре не означава че останалите трябва да се подравняват с теб. Това особено важи за твоята агитация тук, затова и отидохме към личния ти пример). Хората не трябва да се стремят към бюрократична мизерия (и руски стандарти, каквито на теб ти допадат).

97

Боби

преди 4 години

До ЧебурашкаЗащо се мъчи на държавна работа Боби, с вижава заплата, ами не отидеш в частния сектор, да се провериш колко си кадърен?Само последните няколко години съм на държавна работа. Преди това работих и за Български фирми и индиректно за Микрософт(подизпълнител) и в международна фирма за бизнес софтуер(Аксапта и Макономи ЕРП) и т.н.Само на Програмистите от ИТ плащат наистина огромни пари(ако си добър) всички други ИТ ги е*** по един или друг начин.Тук поне е по-спокойно.

96

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, машинописките едно време вършеха същите корекции. Ставаш за смях.Има свободни места защото ви плащат жалки пари."Прекрасно нали вършеха корекции, Ето ти пример примерно 15000 ДЖ(декларация Живот) идват от Турция като името може да е Турско(идва си на турски език написано), Българско(Иван Иванов) или Турско на Кирилица(Асан Ахмедов)ДЖ е издадено от Доктор(всички знаете как пишат докторите)"Машинописките" ще коригират нали? Аз откривам грешките на "Машинописките" Умнико

95

Чебурашка

преди 4 години

До БобиЗащо се мъчи на държавна работа Боби, с вижава заплата, ами не отидеш в частния сектор, да се провериш колко си кадърен?

94

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, знаем, че дори портиерите за такива места ги проверява ДАНС. Затова ти казах, че това че те проверява ДАНС не означава нищо за това колко е важна работата ти или колко умения изисква

93

Боби

преди 4 години

До АнонименПонеже изглежда не си наясно с нещата.заради ЗЗЛД и заради АЗД(Агенция за Защита на Данните) и двете натресени ни от ЕС всяка длъжност имаща достъп до да го кажем до данните на повече от един човек по едно и също време Първото и ОСНОВНО е проверката от ДАНС. Да ги вземат мътните дори портиерите им изискват допуск дори.

92

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, машинописките едно време вършеха същите корекции. Ставаш за смях.

91

Анонимен

преди 4 години

До БобиИма свободни места защото ви плащат жалки пари.

90

Боби

преди 4 години

До ЧебурашкаБоби, голямата работа, че е надарен, умен и начетен четен. А всъщност е един неграмотен и изхабен човечец с фалшиво самочувствие.Чебурашка, при нас свободни места има(разбираемо защо) пробвай се а? Ако беше толкова лесно що само в нашите отдели има свободни места а? Отделите дето обработват реално информацията.

89

Боби

преди 4 години

До Анонимен"В България "вишист" може да е всеки, стига да се запише в правилния университет. Познавам достатъчно такива. Това, че "изискват" ..."Това е вярно ПРИНЦИПНО. Но все пак при нас се ИЗИСКВАТ определени умения. Примерно Умнико когато информацията ти дойде в текстови файл или по-лошото в стара версия на Офиса на микромеките, за структуриране не говорим, понякога и често в текста има букви на родния език който и да е той *** че извади и вкарай ВЯРНО цялата информация в базата данни

88

Чебурашка

преди 4 години

.... Боби, голямата работа, че е надарен, умен и начетен четен. А всъщност е един неграмотен и изхабен човечец с фалшиво самочувствие.

87

Анонимен

преди 4 години

До Боби... "висше" само показва, колко бюрокрация има, за работа която може да върши всеки. Това че са те проверявали от ДАНС: явно това ти издига статута до ... бюрократичен редовак. ДАНС не са те провервали за качеството на работата ти, нито за това колко си нужен. Обаче се вижда от какво си черпиш качествата, от това че длъжността ти се води "държавна".